Partyflock
 
Nieuws 2006
­ Nederland
Grand Christmass party XXL
zondag 17 december 2006
Waar Den Haag jaren bekend stond als een boring city waar bijna niks te beleven viel is dit inmiddels al ruim passé en bruist Den Haag als nooit tevoren en het bewijs hiervan zal op 21 december nogmaals geleverd worden.
Begin 2006 werd Bullzeye opgericht. Een jong dynamisch organisatiebureau, gericht op evenementen en feesten. Zij wilden het net iets anders te doen dan de meeste organisaties. Bullzeye is een totaalpakket waarbij zorgvuldig een strategie wordt uitgedacht die toegespitst wordt op de doelgroep van het evenement met als motto: klant is koning!
In een jaar waarin Rotterdam zichzelf nadrukkelijk weer op de kaart heeft gezet als partystad slaan drie succesvolle organisaties de handen ineen om 2006 op daverende wijze af te sluiten en een 2007 binnen te stappen waarin het wederom goed vertoeven is op de dansvloer. Now&Wow, Treetz en Electronation hebben een heerlijke line-up samengebracht die maar een doel dient… het publiek op 31 december het feest van het jaar geven!
Klup Koel omgedoopt tot Madhouse!
maandag 4 december 2006
Na een zeer goed bezocht feest met mooi publiek, vergezeld van uber dikke sets van Don Diablo, JR-Dallas & Masters of Ceremonie Spyder heeft Klup Koel nu echt definitief Klup Koel in twente op de kaart gezet. Met Don zijn sets vers in het geheugen heeft Klup Koel voor 9 december de volgende DJ alweer op het Koel programma staan.
Voltt kerstspecial in de Paradiso.
maandag 27 november 2006
Op dinsdag 26 december zal VOLTT dit jaar nog eenmaal goed uitpakken voor een knallende afsluiting van 2006. Op deze 2e kerstdag zal de gehele Paradiso namelijk in het teken staan van VOLTT.
A brand new year, Loveland’s paradepaardje tijdens Oud & Nieuw, zal temidden van dit terrein plaatsvinden in De Gashouder, of eigenlijk het fundament van wat ooit de grootste gashouder van Europa was. De ronde vorm, het industriële karakter en het unieke interieur geven deze locatie extra dimensie.
Na het daverende succes van de vorige editie van F*ckers! op 19 augustus in Club Outland gaat F*ckers! verder! Onder leiding van onder andere Erick E en enfant terrible Billy the Klit werd het publiek opgezweept gedurende deze hete nacht. Resultaat; Een mega sfeer, dirty sleazy eclectic house en de leukste mensen uit Rotterdam en omstreken. Dit alles zorgde ervoor dat het een memorabele nacht werd. Een nacht waar een vervolg op moet komen, in de overtreffende trap wel te verstaan. F*ckers! really rocked Rotterdam!
Dave Clarke op 3FM: Geen hokjesgeest
woensdag 8 november 2006
In welke radioprogramma kun je Tiefschwarz, Jimi Hendrix en de nieuwste Basement Jaxx-single achter elkaar horen? De beroemde Britse techno-dj Dave Clarke flikt het hem iedere zaterdag opnieuw met zijn radioshow 3VOOR12WHITENOISE, waarin hij korte metten maakt met het hokjesdenken in de dancewereld.
Freakend verhuist naar de panama!
woensdag 8 november 2006
Na een succesvolle kick off met gezellige mensen en een uitmuntende sfeer in Beachclub BLM9 afgelopen zomer, strijkt het nieuwe partyconcept Freakend nu neer in de Amsterdamse Hotspot Panama!
Knock out! in 013, Tilburg
vrijdag 3 november 2006
Extrema NetworkMusic, HotKitchen en In Vuur & Vlam slaan de handen op zaterdag 11 november wederom ineen voor een nieuwe Knock out. Voor deze vierde editie van het is de complete 013 toneel voor een van onder meer Michel de Hey, de Amerikaanse Cocoon’er Tony Rohr, Steve Rachmad en Rho.
Op 3 en 4 november beschikt Sonic over de beste line-up in haar geschiedenis. Het grootsts festival van Zwitserland zal weer plaats vinden in Basel. De met prijzen bekroonde, evenement serie, Sonic zal dit jaar voor het eerst twee dagen duren en brengt daarmee de internationale dance eliten naar de St. Jakobshalle in Basel.
Je verjaardag vieren doe je thuis. Of op zijn minst in je thuisland. Maar nee, DJ Activator heeft gewoon véél meer met Nederland, en dan met The Matrixx in het bijzonder. En dus houdt hij een exclusief verjaardagsfeest: Activator’s Birthday Bash op zaterdag 13 oktober!
Technoboy in Silverdome
woensdag 13 september 2006
Het gonsde al langer van de geruchten, maar nu kan het met zekerheid worden gezegd; op zaterdag 9 december haalt b2s Technoboy voor een grootschalige solo naar Nederland!
Over een kleine vijf weken, op zaterdag 7 oktober, is het dan eindelijk zover en beleeft Hard Bass zijn debuut in de vernieuwde Brabanthallen in Den Bosch. Tien uur lang zullen meer dan 40 specialisten op het gebied van (Early) Hardstyle, Rave, Jump en French Tek verspreid over drie area's de loeizuivere geluidsgrenzen van deze toplocatie gaan opzoeken. En wie zowel de Brabanthallen als dit paradepaardje van b2s kent, weet dat het er op z'n minst snoeihard aan toe zal gaan!
Stel je winterdip nog even uit, want aanstaande zaterdag staat het scheveningse strand weer in vuur en vlam! Neem je zonnebril mee en smeer je in: Intiem is hot!
1 jaar Bold
vrijdag 25 augustus 2006
Bold (de nieuwe 2 maandelijkse avond van Chemistry in club Panama) is jarig en viert 2 september haar eenjarig bestaan op uitbundige wijze. Berlin’s finest DJ duo M.A.N.D.Y. komt speciaal voor de gelegenheid langs om een zinderende DJ set weg te geven. Wie deze heren niet kent heeft moet het afgelopen jaar in een permanente winterslaap hebben verkeerd, want met hun hit “Body Languange” hebben ze in korte tijd de wereld veroverd.
Op 14 oktober 2006 zal Orange Events een geheel nieuw terror concept lanceren. Op dit evenement zullen de stijlen Darkcore, Terror en Speedcore je gehoor flink aantasten. Brutal Underground is een concept van Orange Events wat in de O'Daniels in Utrecht een terugkomend evenement gaat worden.
Wakker worden in Italië, werken in Zwitserland en Nederland en weer slapen in Italië.
Na de waanzinnige Erotic Queensday/New Years/Pinkster/Easter Vibes in lokaties als de Boelelaan, de Borchlandhallen, Happy Dayzz en de Kingdom Venue strijkt de organisatie dit keer neer in de Lexion Venue om daar op zaterdag 30 september een weergaloos lekker, ruig en sexy feest neer te zetten. Het thema deze nacht: Sex, Love en Mad Max.
Twisted Cultures
donderdag 27 juli 2006
Het Amsterdam Dance Event is inmiddels een begrip in Nederland, maar ook al onder de verschillende labels, agencies, promotors, DJs en clubeigenaren over de gehele wereld. Maar ook steeds meer toeristen trekken naar Amsterdam vanuit alle hoeken uit Europa om een kijkje te kunnen nemen in deze bijzondere stad tijdens een bijzonder evenement. Dit jaar wordt ADE georganiseerd van donderdag 19 oktober tot en met zaterdag 21 oktober.
Op zaterdag 7 oktober staat een onheilspellende line up van deejays klaar om je te trakteren op een portie knallende hardcore, die dwars door je lichaam zal snijden. Een verpulverend, maar haarscherp geluid zal doordringen tot het diepste van je ziel. Er zijn geen grenzen, geen limieten, geen consessies. Het ultieme hardcore evenement staat in de stijgbeugels en neemt je mee naar een andere wereld ...
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 30 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst:
- Populairste dj's op Partyflock
- Live uitzendingen Sensation
D.D.O.D. - Flower Fantastic
dinsdag 20 juni 2006
Eindelijk is het dan echt zo ver, de zomer is weer in Nederland; temperaturen stijgen, het is weer tijd voor strand, festivals en zwemmen, om maar een paar van de zomerse geneugten te noemen. Het vroege opstaan doordeweeks gaat zomaar ineens een stuk makkelijker als de zon de kamer binnenschijnt en ook s’avonds is het nog heerlijk om buiten te hangen, ongeacht waar dat dan ook moge zijn. De dagen zijn zonnig en lang licht, de nachten zwoel en zinderend, kon de zomer maar voor eeuwig duren.
In Progress
woensdag 14 juni 2006
De zomer komt eraan en hoe! Twisted 3Some heeft niemand minder dan Eric Entrena, de resident van Space Barcelona, geboekt voor In progress op 30 juni. Deze tribalhouse, house, progressive DJ draait overal op de wereld: van New York tot Londen, van Parijs tot Miami, van Spanje tot Bulgarije, van Oekraïne tot Italië en nu voor het eerst in Nederland. Zijn bijzondere plaatkeuze, zijn ervaring en zijn muziekstijl zullen ervoor zorgen dat de Spaanse eilanden naar de Winkel van Sinkel in Utrecht komen. Als vaste gast op Mallorca, Ibiza en Miami weet deze wereldtopper de zomersfeer met progressive randje goed neer te zetten. Naast de Space feesten in Barcelona en Ibiza is hij regelmatig te gast bij de verschillende Pacha clubs over de gehele wereld.
Met nog drie weken te gaan, is de voorbereiding voor Frequence Outdoor in volle gang. De weersvooruitzichten worden steeds beter en ook de drang om naar buitenfestivals te gaan wordt steeds groter. Het E3-strand in Eersel ligt er al prachtig bij en wacht tot een paar duizend bezoekers de, net nieuwe, grassprietjes komen vertrappen.
De zomer komt eraan, de zon laat zich nu snel weer zien, dus kunnen we gaan genieten van zwoele zomeravonden. Dit maal haalt Delicious invites.. op 17 juni de dampende Belgische sound van de Antwerpse club LA ROCCA naar Uden. Deze Belgische club staat al jarenlang bekend om haar sfeer en gezelligheid.
Aanstaande zaterdag 3 juni dikke "duo-penotti-2-smaken-in-een-potti"-flavour in Off_Corso tijdens RUSH. De main smaakt naar Raw Urban Sexy House en de lounge naar RUSHTUG hiphop flows. Maarliefst 5 dj's komen draaien: In de main Jaziah, Victor Coral en Laurenzo en in de lounge The Flexican en O.Boogie, on point & rockin hard.
The future of house is back
zondag 28 mei 2006
Zaterdag 17 Juni vindt de 4e editie van de Future of House plaats. Dit evenement waar bekende (inter)nationale deejays zoals o.a. Kevin Saunderson, Jack de Marseille, ROOG, Eric de Man, Benny Rodrigues, Erick E en Brian S acte de presence gaven is inmiddels een gevestigde avond in Tilburg. De deejays worden keer op keer uitgedaagd zich van hun futuristische kant te laten zien.
Na een lekkere dag op het strand het zand van je af dansen, genieten van de ondergaande zon op heerlijke groovy funky house, genietend van een drankje! Vrijdag 9 juni is het zo ver! Houselovers in Scheveningen.
Over een kleine twee weken zal Stadion Galgenwaard weer op haar grondvesten gaan trillen als Club O’Daniels-The oldschool edition 2006 voor de tweede maal dit jaar plaatsvindt! De eerste editie had een geweldig verloop en een fantastische sfeer. Dit zal deze editie minimaal geëvenaard worden. Daarnaast heeft het management van O'Daniels nog grootser uitgepakt om er een nog vetter feest van te maken!
Ferry nice
maandag 22 mei 2006
Op vrijdag 23 juni vertrekt voor de tweede maal vanuit de haven van Venlo het Luxe schip "De Graaf van Bylant" voor een opwindende boottocht over de Maas. Na het succes van de "FreeFunk Ferry" van vorig jaar heeft de organisatie besloten om dit sfeervolle feest te laten terugkeren. Vaar en ervaar samen met 600 andere gasten hoe "Ferry Nice" dit feest gaat worden.
A.s. Zaterdag 20 mei wordt een hele bijzondere avond in Outland want dan vieren niemand minder dan Pavo en Zany hun verjaardag! En waar kunnen zij dit beter doen dan in de vetste club van Nederland? Inderdaad, Outland in Rotterdam.
Met de laatste Inmotion, waar Sleeparchive en Dave Ellesmere op bezoek waren, nog vers in het geheugen is het zaterdag 13 mei al weer tijd voor het volgende spektakel. Het vorige feest was een enorm succes met een leuk publiek en een volle bak (en een rij buiten). Zelfs Sleeparchive, die bekend staat als een vrij ingetogen persoon, ging helemaal los.
Vlak voordat men weer kan gaan genieten van de verschillende zomerfestivals zal op 23 Juni de zomer van 2006 ingeluid worden met 't gezellige Oldskoolfeest. De Poema RAW zal omgetoverd worden tot een zomers tafereel en om deze zwoele zomernacht goed door te komen zullen er ijsjes aanwezig zijn om voor de nodige verkoeling te zorgen.
Na een aantal uiterst succesvolle edities van Planet V.I.P., en een zeer geslaagde decenniumviering van Rabies & Alian op Planet XXL, presenteert TDF op zaterdag 22 april a.s opnieuw een avond voor de liefhebber van de hardere stijlen. In samenwerking met NDC1 en Da Pauli zal dan de eerste editie van het splinternieuwe The Jump Factory van start gaan!
Stichting DommelVallei organiseert tijdens Koninginnedag op zaterdag 29 april, in parkeergarage 't Eindje in Eindhoven voor de derde keer het PACT Festival.
Een ieder zal het eens zijn, wat vliegt de tijd! Menig feest is voorbij gekomen, het ene bleef, de ander ging. Het concept waarvoor we hier zijn is wellicht 1 van de hardste die er tussen zit, Hardcore vs Terror! Inmiddels 5 jaren zijn er voorbij gevlogen met vele hoogtepunten. Meerdere uitverkochte edities zorgden ervoor dat de naam een steeds belangrijkere schakel in de hedendaagse “scene” werd. Een jubileum laat je niet zomaar ongemerkt voorbij gaan, daar ga je mee knallen. Dat is dan ook wat deze editie gebeuren gaat!
Met de vorige mind-blowing editie van Los van vrijdag 3 maart met Fedde le Grand, Gregor Salto en ROOG nog vers in het party-geheugen staat Soulmax te trappelen om het succes van dit altijd goedbezochte feest weer te overtreffen. Vrijdag 5 mei is het dan zover, Soulmax zorgt er weer voor dat ook deze vrijdag het Paard in Den Haag de ‘place to be’ is voor trendy clubfans uit alle hoeken van het land.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 14 april 2006
KNIP? Ja, Korte Nieuws Invulling Partyflock!
In deze editie: Just Dana, In the Ear of the beholder & 2 recenties Verder natuurlijk de korte nieuwtjes als de club top 50 van DJmag en "Tiësto geeft gratis concert op de Maas"
Sensation White in Antwerpen
donderdag 30 maart 2006
Op zaterdag 15 april 2006 verwacht ID&T meer dan 15.000 danceliefhebbers voor de tweede editie van Sensation White in het Sportpaleis Antwerpen.
Op 29 april is het weer zo ver! De tweede editie van Oranje boven zal dan weer plaatsvinden in de 013. 013 is sinds november 98 het grootste popcentrum van zuid Nederland. Met 3 zalen; "de choice", "de kleine zaal" en de "batcave". En voor de party people zijn er steeds meer feesten met verschillende muziekstromingen in de 013 te vinden.
D.D.O.D. - Just come
woensdag 15 maart 2006
Maart 2006, langzaam maar zeker is de lente aan het naderen en al merken we er qua weer nog niet zo heel veel van, dat het elke dag wat langer licht blijft zegt genoeg.
Gas op die lollie
zaterdag 4 maart 2006
Op 7 april 2006 is het weer zover. Dan barst het feest Gas op die lollie voor het eerst los in Today. Na een jaar lang feesten te hebben georganiseerd in cafe From Dusk Till Dawn stapt D.O.D. Events nu over naar Today op het stratumseind te Eindhoven.
Onder de naam Fake! wordt op zaterdag 18 maart een nieuw feest in Kingdom Amsterdam georganiseerd met een eclectische mix van juicy en groovy housetunes. Met verrassende top-dj’s en uplifting beats en vibes is Fake zeker geen namaak. Fake is the real thing.
Boek over Warp Records verschenen
donderdag 9 februari 2006
Bij de Engelse uitgeverij Black Dog Publishing is een boek verschenen over het vermaarde Warp label, thuishaven van ondermeer The Aphex Twin, Nightmares On Wax en Jamie Lidell. Labels Unlimited: Warp is samengesteld en geschreven door Rob Young, medewerker van het maandblad The Wire.
SouthEnd House in Club Rotterdam
dinsdag 7 februari 2006
Zaterdag 4 Maart is de geboorte van SouthEnd House in Rotterdam. Lucien Foort daagt je uit om een kijkje te komen nemen in zijn Southend Huiskamer waar hij je 4 uur lang trakteert op zijn karakteristieke, opzwepende, groovy, funky ass-shakin’ beats. Denk aan Salsa Lounge, Sappig, Kapsones, Sneakerz, Glam, Sleaze en BLM9 en jij weet dat hij zijn Huis op stelten zal zetten!
Op Donderdag 9 Februari vindt in de Off_Corso Rotterdam de releaseparty van Yourdee vs. Tom Glide’s Sleeper plaats. Deze EP is pas net gereleased op het frisse Duitse label Dark Noize Recordings en dat gaat gevierd worden! Voor de releaseparty is dan ook een zeer interessante line up neergezet.
Boomin' Business introduceerde in 2004 een nieuwe website met de titel nogffgeduld.nl. Op deze site was destijds alleen een vage foto te zien met de tekst: ‘Groningen gaat weer dreunen’. Nu is nogffgeduld.nl een site waar je middels nieuwsbrieven op de hoogte wordt gehouden van parties en festivals die door Boomin' Business worden georganiseerd.
Synergy - A New Era In Sound
donderdag 12 januari 2006
Op vrijdag 13 januari 2006 is het eindelijk zover, dan wordt er na een stilte van bijna 1,5 jaar weer een Synergy georganiseerd in discotheek CityLife Dance & Fun in Reeuwijk. De laatste editie van Synergy was op 29 oktober 2004, met DJ's als Neophyte, The Darkraver, Genius, Stanton & OCD. Het dak ging er toen bijna letterlijk af, 750 man liepen er toen rond in CityLife Dance & Fun, waardoor de 3e zaal, als chillout, erbij getrokken moest worden.
Nog niet zo lang geleden antwoorden jongeren, piloot of brandweerman, op de vraag wat ze later wilden worden. Sinds de explosieve opkomst van dance luidt het antwoord steeds vaker het beroep “DJ”. Het DJ-vak is er één van pure passie. Het DJ-zijn is een prettig uit de hand gelopen hobby waarmee ook nog eens aardig geld verdiend kan worden. DJ-zijn betekent aandacht, een beetje glitter en een snufje glamour.
17 december 2006
Grand Christmass party XXL
16 december 2006
Jumpmatic viert zijn één jarig bestaan
5 december 2006
Rotterdam bewaart het beste voor het laatst
4 december 2006
Klup Koel omgedoopt tot Madhouse!
27 november 2006
Voltt kerstspecial in de Paradiso.
23 november 2006
Gashouder ondergaat metamorfose voor Oud & Nieuw
17 november 2006
Sleazy dirty Eclectic House, Zeeman-warriors en H&M festisjisten op F*ckers
8 november 2006
Dave Clarke op 3FM: Geen hokjesgeest
Freakend verhuist naar de panama!
3 november 2006
Knock out! in 013, Tilburg
30 september 2006
Sonic 8 - Het grootste dance festival van Zwitserland
19 september 2006
Activator’s Birthday Bash in The Matrixx
13 september 2006
Technoboy in Silverdome
4 september 2006
Hard Bass, the moonlanding has started
1 september 2006
Intiem's afsluiter op het Scheveningse strand
25 augustus 2006
1 jaar Bold
16 augustus 2006
Brutal Underground – Darkcore, Terror & Speedcore
5 augustus 2006
Technoboy reist 12 augustus 6.500 kilometer voor 3 sets
1 augustus 2006
Mad Max Sex Warriors van Erotic Festival Vibe zetten de Lexion in vuur en vlam
27 juli 2006
Twisted Cultures
4 juli 2006
Masters of Hardcore - the line up
30 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
20 juni 2006
D.D.O.D. - Flower Fantastic
14 juni 2006
In Progress
5 juni 2006
Frequence Outdoor – Talentroom
31 mei 2006
Delicious Invites La Rocca dj's
30 mei 2006
It's Rush... of course it is!
28 mei 2006
The future of house is back
25 mei 2006
House & Strand is Houselovers bij Whoosah
23 mei 2006
Club O’Daniels-The oldschool edition 2006
22 mei 2006
Ferry nice
16 mei 2006
Pavo en Zany birthday party in Outland
1 mei 2006
Inmotion met beats van eigen bodem
't gezellige Oldskoolfeest- de Zomereditie
19 april 2006
NDC1 presenteert: The Jump Factory in TDF
16 april 2006
Pact - technofestival voor fijnproevers
Hardcore vs Terror, 5 Years of Big Brutality verplaatst naar 26 augustus
LOS vrijdag 5 mei, "Who’s your daddy?"
14 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
30 maart 2006
Sensation White in Antwerpen
24 maart 2006
Classic Generation presenteert de tweede editie Oranje boven in 013
15 maart 2006
D.D.O.D. - Just come
4 maart 2006
Gas op die lollie
2 maart 2006
A new concept in style: Fake! at Kingdom Venue
9 februari 2006
Boek over Warp Records verschenen
7 februari 2006
SouthEnd House in Club Rotterdam
30 januari 2006
Sleeper Release Party in de Off_Corso
15 januari 2006
Het geduld is op - Goed Hard Ragge
12 januari 2006
Synergy - A New Era In Sound
Dance Valley Festival 2006 - The DJ-Contest