Partyflock
 
Nieuws · september 2005
­ Nederland
A Nightmare in Rotterdam - Line up
vrijdag 30 september 2005
Freddy Krueger heeft zijn messen alvast geslepen en roept alle hardcore headz op voor een nieuwe en angstaanjagende Nightmare op 17 december 2005 in de Ahoy te Rotterdam. A Nightmare in Rotterdam – The Legend Returns, gehouden op 28 februari 2004, werd een feest om nooit te vergeten.
Na 3 jaar bouwen en voorbereiden is het nieuwe pand van Dynamo eindelijk klaar voor gebruik. Dynamo is altijd een plek geweest voor de jongeren van Eindhoven en omgeving om er gezellig uit te kunnen gaan en / of hun (creatieve) ideeën uit te kunnen voeren. Bijna alle projecten binnen Dynamo worden georganiseerd en uitgevoerd door jongeren. Dat kunnen dus ook jij en je vrienden zijn!
Incredible Rush is terug samen met Base02 in discotheek Vernes, Schagen. Al meerdere malen heeft in Bumpers (Den Helder) met succes Incredible Rush plaatsgevonden.Tijdens de Incredible Rush avonden stond de Hardcore centraal. Nosferatu, Endymion, DaY-már en The The Darkraver zijn hier o.a. al langs geweest om de discotheek Bumpers op z'n kop te zetten.
Nieuwe edities van Sneakerz
donderdag 29 september 2005
De afgelopen maanden heeft Sneakerz een enorme opmars gemaakt met nieuwe Sneakerz edities in o.a. Bloemendaal en Scheveningen. Op zaterdag 8 oktober is het, zoals elke tweede zaterdag van de maand, tijd voor de elfde Amsterdamse editie van het inmiddels landelijke Sneakerz concept. Ook nieuwe steden worden in oktober voor de eerste maal bezocht door de Sneakerz crew. Zo zal op zondag 2 oktober de eerste Sneakerz editie plaatsvinden in Paard (Den Haag) en wordt op 21 oktober Club Noa (Leeuwarden) bezocht.
Crazyland
woensdag 28 september 2005
Aanstaande Zaterdag Crazyland; Het feest waarbij iedereen zichzelf kan zijn. A.s. Zaterdag 1 oktober; Wordt wederom een groot festijn. Een diversiteit aan “te gekke” optredens… Aan ieder detail aandacht gegeven. Een feest… een must om te beleven.
Eindelijk is het dan zo ver… het 1-jarig bestaan van de organisatie Classic Generation!!! Dit wordt gevierd met een geweldig oldschoolfeest, met de echte oude beats! (nee, geen hardstyle dus!) Tevens vieren ze hier de verjaardagen van Miss Lynsey (Classic Girl -> Miss Classic Generation Herself) en de dj’s Davo, Raveroy en Garong !!! Er wordt begonnen met Hiphouse, laten het doorvloeien naar de echte vette Oldschool/Classics, om vervolgens knallend te eindigen met Early Rave/Hardcore!! Kom dus allemaal naar Coyotes in Rotterdam want het dak gaat eraf!!!!
CluBBack - Bling Bling Style
woensdag 28 september 2005
Na veel telefoontjes en e-mailtjes aan party promotor Blingbling met de vraag "wanneer weer een feest in Waakzaamheid?" is het op 15 oktober eindelijk weer zover, in misschien wel de oudste Club van Nederland, het vertrouwde en meest gevarieerde Classic feest van Noord-Holland, CluBBack.
Een tijdje geleden had de organisatie van Hardliners beloofd over twee weken met de complete line-up naar buiten te komen (voor het eerst in Kingdom Venue met 110 Db geluid!). Helaas zijn er wat kinkjes in de kabel geslopen waardoor dit even niet mogelijk was. Maarrrrrr.... nu is het dan zover! De complete line-up voor Hardliners is bekend! En dat zorgt voor de nodige verrassingen. Lees snel verder!
Absolutely Stereo - Off Corso
woensdag 28 september 2005
Op zaterdag 17 september ging Absolutely Stereo met een gigantische big bang van start. Fantastische dj sets, een grandioze sfeer, zeer spectaculaire visuals, de opzwepende vocalen van Miss Bunty en een uitverkocht huis. Een beter begin had Absolutely Stereo zich niet kunnen wensen!
Hellraiser - Gift of god
woensdag 28 september 2005
Na de zeer succesvolle editie van Hellraiser “Dead Or Alive” begin juli in Zak, zal Hellraiser nu de legendarische “The Bridge” in Meppen aandoen. De “The Bridge” staat bekend om harde avonden die deze discotheek programmeert en nu zal Hellraiser daar een toevoeging aan zijn. Een avond vol pompende hardcore in alle vormen en stijlen, zoals het moet zijn: zonder beperkingen en geluid limieten.
Zaterdag 8 oktober programmeert NDC1 met Planet V.I.P. jouw avond voor de tweede maal in TDF te Berlikum. Na de eerste editie van 16 juli jl. midden in de zomer warm onthaald te zijn door het publiek van TDF, biedt Planet V.I.P. je deze keer een nog hetere avond aan met meer hardcore artiesten! Op veler verzoek van TDF zal nogmaals de trukendoos worden geopend en de handen ineengesloten worden om de bezoekers een ‘blasting hard-attack’ te bezorgen.
Wat een logische combinatie eigenlijk: dance en mode. Op de dansvloer is beter dan waar ook te zien wat de nieuwste trends zijn. The Matrixx tovert de club op zaterdag 8 oktober dan ook om tot modetempel tijdens Exxellent Fashion. Met een catwalk waarop merken als Dolce&Gabbana, Hugo, Marlies Dekkers, Mitika en Armani Jeans hun nieuwste outfits laten zien. Maar de muziek speelt ook een hoofdrol: met DJ’s Marcello, Ricky Rivaro, Jordy Lishious en Sidney Samson!
Op 5 november gaat het zeven uur lang donderen in Rotterdam. De organisaties achter Innovate en Tomorrow slaan de handen ineen en gaan in Nighttown bouwen aan The chaos theory, een nieuw evenement waarop harde techno in de meest brede zin centraal staat.
Ex Porn Star, de feestorganisatie die eerder op posters premier Balkenende in zijn nakie afbeelde en sexgodinnen als Samantha Fox, Sabrina Salerno en La Cicciolina naar Nederland haalde, brengt weer deining op straat. Ditmaal is toevlucht gezocht tot regelrechte valsmunterij, en wel uit pure gulden-nostalgie.
Wie als hardcore liefhebber dit jaar en/of voorgaande jaren het slechte weer in Nederland ontvluchtte en in Spanje bij "Lloret de Mar" terechtkwam kon er niet omheen: de populaire Cave / de Grot ! Vaste Dj's "The Ultimate-R" en "Mizzar" maakten samen met talrijke gast dj's het toegestroomde gezonbruinde publiek wekenlang iedere avond weer gek met de hardste beats die er maar te horen zijn langs alle spaanse costa's.
Total Confusion in P60
vrijdag 23 september 2005
Het is de hoogste tijd om het party-publiek te geven wat ze willen,
namelijk de 4de editie van het zeer succesvolle Concept Total Confusion –
Future sounds of the past! Een concept wat zich grotendeels richt op
Oldschool en Early Rave met aan het einde een knipoog naar de Nieuwe
Hardcore. Op zaterdag 1 oktober zal Total Confusion terug keren met een zeer sterke line-up in de nummer 1 locatie van Amstelveen, P60!
Zaterdag 8 oktober staat de zaal op de Jan van Galenstraat weer te trillen op de opzwepende beats en rhythms van Spider en The Freak tijdens de vermaarde Back2Back editie van Xtra Large.
Unieke opening Amsterdam Dance Event
vrijdag 23 september 2005
Op 27 oktober 2005 wordt het Amsterdam Dance Event geopend met de Dance Opera Orfeo van Laurens van Rooyen. Voor deze Dance Opera werkte van Rooyen samen met de dancecomponisten Rank I en Geert Huinink , producer van Dj Tiesto.
Mindcontroller Timetable
donderdag 22 september 2005
De oude klappers worden afgestoft, de beste oldskool en early hardcore worden klaar gezet, aussies worden gestreken en met een gevoel vol nostalgie gaan we een avond met kippevel tegemoet.
Club Déjà Vu 1st Anniversary
donderdag 22 september 2005
Het is alweer één jaar geleden (ja ja zo lang al weer, time flies when you’re having fun!) dat de organisatie van Club Déjà Vu zijn opwachting maakte in partyland en de zondagmiddag omdoopte van een saaie toch-niets-te–doen-dag in een zondagmiddagspektakel dat niet meer weg te denken is uit de partyscene.
Vier de nazomer op Indian Summer
donderdag 22 september 2005
Krijg jij ook geen genoeg van de zomer? Speciaal voor jou organiseert Good Moods On Sunday daarom op zondag 2 oktober het event Indian Summer. Op een perfecte locatie in uitgaanscentrum Oase, gelegen in de duinen van Zandvoort, zorgen drie area's met de beste dj's, vers fruit, verkoelende airco en gratis parkeerplekken voor de deur dat het jou deze zondag aan niets ontbreekt.
Tommyknocker vervangt Outblast op Mania
woensdag 21 september 2005
Vrijdag 23 september aanstaande staat de volgende editie van het concept Mania gepland. Hoewel dit natuurlijk goed nieuws is, moeten we jullie toch ook een minder prettig bericht meedelen. Er heeft namelijk, buiten onze macht, een wijziging in de line-up plaatsgevonden. Het betreft een wijziging met betrekking tot de hardcorezaal waar DJ Outblast vanwege promotionele verplichtingen verstek moet laten gaan.
Hotel California
woensdag 21 september 2005
lak voor de zomer opende Hotel California met twee spectaculaire en sfeervolle feesten haar deuren. Tegen de achtergrond van een fantastisch decor, voorzien van zeer spraakmakend en hilarisch entertainment door de Bitches on Speed, zette de editie van de maand mei gelijk de toon voor wat Hotel California het gay- en gayminded publiek de komende maanden gaat voorschotelen. Beware!
United in trance
woensdag 21 september 2005
In oktober gaat er in Nederland een nieuwe serie trance events van start. United In Trance is een concept van Intuition Recordings, en gaat een onafhankelijker feest van hun worden naast de Intuition Summer & Winter Events.
No Nonsense #6 - 1 Year Anniversary
dinsdag 20 september 2005
12 november 2004 luidde No Nonsense! Events het startschot van een nieuw initiatief: feesten organiseren met toppers én regionaal talent voor een goed betaalbare prijs. Omdat de grote evenementen steeds duurder werden, klonk steeds meer het signaal dat het goedkoper moest, maar wel met aantrekkelijke artiesten. Zo wist No Nonsense! Events Buzz Fuzz, Panic, The Viper, Alpha², Gizmo, The Darkraver, Ruthless en vele andere te programmeren.
Een blik naar buiten maakt meteen duidelijk dat de stralende zomerdagen wel voorbij zijn. Vervelend, want we hadden er al zo weinig de afgelopen maanden. Misschien is het daarom wel een goed idee om de zomerse klanken in elk geval nog even te laten horen op High Energy, een klassieker die al sinds eind jaren negentig kan rekenen op een vast en trouw publiek. De komende editie van High Energy op zaterdag 29 oktober in de Hemkade staat zoals gewoonlijk weer in het teken van onvervalste classics, trance en clubtrance van de bovenste plank.
Augustus 2005 was de maand waarin Multigroove bekend maakte haar vijftienjarig bestaan op wel heel brute wijze te vieren. Verdeeld over 5 verschillende evenementen staat elke editie in het teken van een bepaalde periode met bijbehorende muziekstroming. 'Das Boot' op de Duiste M.S. Stubnitz verzorgde de binnen drie dagen uitverkochte kick-off van het jubileum. Nu, ruim een maand verder maken we ons op voor deel II.
Nosferatu’s Birthdayparty
vrijdag 16 september 2005
Vanavond gaat het gebeuren: de 2e editie van Nosferatu’s Birthday in de AStA te Den Haag. Vele bekenden dj's waaronder een mystery guest zullen ervoor zorgen dat Nosferatu deze verjaardag zich nog lang zal heugen. Ook jij bent uitgenodigd!
Met de succesvolste outdoor editie van Illegal Vibes tot nu toe nog op het netvlies gebrand brengt F.O.D. je hierbij het laatste nieuws over de 16de indoor editie op zaterdag 17 september van the ultimate underground event, Illegal Vibes. Met het thema ‘Garden of Evil’ zal Forces of Dance het grondvest van het roemruchtige Oostpoort in Harlingen wederom doen trillen door een uiterst stevige invulling van de muziek en zul je je in een echte Garden of Evil wanen door de overweldigende styling waar F.O.D. om bekend staat.
Er zijn mindere namen te bedenken dan die van Sven Väth om de aftrap van een nieuwe clubavond te verrichten. Deze vindt plaats in het intieme Panama in Amsterdam. Op vrijdag 21 oktober is de grondlegger van het Cocoon bolwerk de eerste in een rij van internationaal aansprekende namen van artiesten die bij mikro passen vanwege hun eigentijdse brede sound. Een geluid dat zich niet in een hokje laat stoppen. mikro combineert de sfeer van een goede clubavond met de muzikale diepgang van electro en minimal, de strakke ritmepatronen van techno en de groovy baslijnen uit de house.
Partyraiser 2 uur lang op Poltergeist
donderdag 15 september 2005
Zaterdag 24 september zal de eerste editie van Poltergeist gehouden worden in de HappydayZZ in Culemborg. Na een lange tijd van voorbereiding begint het feest nu vorm te krijgen. In dit bericht worden de laatste feiten en de timetable voor dit nu al legendarische feest bekend gemaakt.
1 oktober is het weer de eerste zaterdag van de maand en dus aan Blingbling de beurt om weer een leuk feestje neer te zetten op de Dam in Zaandam. Het viel op dat er bij de eerste editie veel vrouwelijk schoon aanwezig was en omdat de organisatie nu eenmaal een zwak voor deze sekse heeft hebben zij in samenwerking met 7even besloten iets extra’s voor de dames te doen. Als je vrouw bent en je verkeert vaak in het uitgaansleven dan maak je grote kans om door de promotors van Blingbling uitgenodigd te worden voor deze avond en je mag nog 4 vriendinnen meenemen ook! En dat niet alleen, kom je daadwerkelijk met 5 girls dan staat er ook nog eens een fles champagne voor je klaar. Dan horen wij de dames denken, “die kans zal wel niet groot” zijn maar niets is minder waar.
Rockit - Relic mix compilation tour
woensdag 14 september 2005
Op Free Your Mind 2005 zette hij een daverende set neer. En op Dance Valley was het al niet anders, waar hij op beide dagen geprogrammeerd stond, omdat ook UDC zag waar hij toe in staat is. Daarom heeft FCA-Music besloten om DJ Preach ook in de Winkel van Sinkel uit te nodigen. Op 24 September 2005 staat hij samen met Benny Rodrigues, Darko Esser en Robbie303 op deze nieuwe editie van Rockit, die in het teken staat van Preach’s nieuwe album: The Relic Mix Compilation by DJ Preach.
Confusion
dinsdag 13 september 2005
Vrijdag 16 September staat voor de 2e keer in de geschiedenis het feest Confusion op de planning, georganiseerd door Confusion Events, een relatief jonge organisatie.
Fanatics at Players
dinsdag 13 september 2005
De memorabele CRUNC en CAT-edities liggen voor velen nog vers in het geheugen. Met het succes hiervan in het achterhoofd, presenteert Crunc met trots een nieuwe concept Fanatics! Elke derde zaterdag van de maand zullen fanatiekelingen samenkomen in Club Players, Zoetermeer: so true Players en real Fanatics will finally shake hands… De eerste editie van Fanatics vindt plaats op zaterdag 17 september in Club Players.
't Snoeiharde Hardcorefeest
dinsdag 13 september 2005
Na de succesvolle Oldskoolfeesten en het allereerste Jumpfeest in Mei van dit jaar, komt Frontstar Events met weer een nieuw concept: Hardcore. Nadat menig feestganger de flyer en/of poster al gezien heeft is aan Frontstar Events vaak de vraag gesteld of bij 't Snoeiharde Hardcorefeest dezelfde sfeer zal zijn als bij de andere concepten.
Ondanks de wispelturige zomer waren de weergoden voor S.O.S. deze zomer wel heel gunstig gestemd. Ondanks de merendeels vooral natte en koude zomerdagen waren alle buitenevenementen waaronder Free Festival, S.O.S. On The Beach, en een unieke combi van S.O.S & Club Déjà Vu on The Beach gezegend met stralend weer. De beide beach edities op Vida Bonita in Kijkduin waren volgens de bezoekers toch wel de lekkerste en vetste beachparties van deze zomer.
Round Bass
maandag 12 september 2005
Aanstaande zaterdag 17 september is het weer hardhouse/hardtrance avond in Leiden. Want dan organiseert RBO voor de vierde keer Round Bass. De populariteit van Round Bass bewijst dat de hardhouse scène in Nederland behoefte heeft aan nieuwe namen. Tot nu toe werden er alleen maar talentvolle, (relatief) onbekende dj’s geboekt en de feesten werden goed bezocht. Alle redenen om voorlopig op deze voet door te gaan. En dat doet RBO dus ook…
HardPleasure - The Second Edition
maandag 12 september 2005
Op 7 mei van dit jaar werd een kersvers concept in de hardere house scene gelanceerd. Met het oog vooral gericht op plezier kwam Hard Pleasure als een lang verwachte frisse wind de De Waakzaamheid binnenwaaien. Zoveel organisaties zijn tegenwoordig vergeten waar het allemaal om draait. Hard Pleasure wist de vier essentiële ingrediënten voor een geslaagd feest bij elkaar te brengen: kwaliteit in muziek en geluid, een geschikte locatie en misschien wel het belangrijkste; een goede sfeer.
Obsession
zondag 11 september 2005
Vrijdag 23 september a.s. gaat het gebeuren. Op die dag wordt de beroemdste Club van Culemborg en omstreken welke tevens grote landelijke bekendheid heeft, omgetoverd in een waar Gay & Bi-minded party place. Obsession, een party voor Openminded party people, is bedoeld om de party people uit de Gay & Bi-scene een aanvulling te geven op hun uitgaansmogelijkheden, maar dan net weer een tikkeltje anders. Een party welk een gemengd publiek zal trekken en dus ook een aantal Openminded hetero’s. De nadruk ligt echter op Gay & Bi-minded.
Tilt - Amsterdam Dance Event Special
vrijdag 9 september 2005
Eind oktober zijn drukke dagen in de Amsterdamse uitgaanswereld. Drie dagen lang staat de stad in het teken van het Amsterdam Dance Event. Als onderdeel daarvan presenteert Kinetic Artist Management op vrijdag 28 oktober in de Kingdom Venue het techno-event ‘Tilt’. Een daverend techno feest met maar liefst vijf internationale dj’s uit Engeland en Spanje. En dat zijn niet de minsten in technoland!
Sonic
vrijdag 9 september 2005
Op zaterdag 17 september 2005 gaat het gebeuren; de ‘grand opening’ van het door velen verlangde concept Sonic in discotheek Dixies te Brasschaat (België)! Door het overweldigende succes van de hardere muziekstijlen als jump, hardstyle, early rave,… komt de organisatie met dit stevig nieuw concept naar de buitenwereld. Wekelijks, van 22.00u tot 06.00u, zullen ruim 1200 liefhebbers van deze muziekstromingen kunnen genieten in een frisse, moderne en ruim overzichtelijke locatie die evenzeer nostalgisch als modern is.
Create your Night in Enschede
vrijdag 9 september 2005
Op woensdag 28 september 2005 vindt op de Campus van Universiteit Twente ‘s WERELDS grootste Denktank voor studenten van alle universiteiten plaats!! Dit ter ere van het vijfjarig bestaan van de Student Union, het overkoepelende orgaan van studenten en studentenorganisaties aan de Universiteit Twente. Omdat de Student Union absoluut geen stoffige organisatie is en zich juist wil richten op een zo breed mogelijk publiek hebben ze ervoor gekozen een samenwerking aan te gaan met Absolutely Fresh.
1 oktober is het zover dan bestaat eye on the future 10 jaar. Dit gaat gevierd worden in de lichtfabriek te haarlem. Voor deze speciale gelegenheid is ben sims uitgenodigd.
Headliner presents Sniper
dinsdag 6 september 2005
Sniper is het nieuwste concept van dance organisatie Frequence, dat maandelijkse zal worden gepresenteerd in de Tilburgse discotheek The Blitz. Er is door Frequence lang gezocht naar een nieuwe locatie voor een nieuwe maandelijkse clubavond die aan de hooggestelde eisen zou kunnen voldoen. Met The Blitz denkt Frequence deze juiste locatie gevonden te hebben in een stad die toe is aan een maandelijks terugkerend evenement. De kick-off voor Sniper op vrijdag 7 oktober 2005, zal door niemand minder dan Deepack, Showtek, Bass-D en SP gegeven worden.
Op zaterdag 22 oktober wordt in de Hemkade een nieuw evenement gelanceerd. Het succes van de Jump area op de laatste twee Audio Attack edities heeft duidelijk gemaakt dat het publiek in de Hemkade toe is aan een echt Jump feest. En dat gaat er nu met ‘Underground Connection’ komen. De naam is een knipoog naar het Underground Construction label waarop de sound werd uitgebracht waar Jump ooit mee is begonnen. De UC-stijl van de Amerikanen Mark V & Poogie Bear vormde immers de inspiratiebron voor de producers van de hedendaagse Jump.
Poltergeist
maandag 5 september 2005
Negen jaar geleden is de Poltergeist voor het eerst waargenomen tijdens de grote Hardcore feesten in Nederland. Zijn rustgevende klanken misleidden iedereen totdat het geweld losbarstte. Een vette kickdrum zette de hele hal op zijn kop en het enige wat iedereen nog kon doen was hakkuh tot je erbij neerviel.
Outblast - The 2005 birthday edition
maandag 5 september 2005
Vorig jaar was het een absoluut gekkenhuis, een supersfeer in een
uitverkochte Hemkade ... Menig liefhebber van hardcore kon er niet bij zijn,omdat het evenement weken van tevoren uitverkocht was. Net als de laatstebirthday editie in 2004 heeft Outblast gekozen voor de Hemkade in Zaandam als de locatie waar de birthdayparty met de beste Hardcore, Darkcore, Oldschool, Terror en Early hardcore moet gaan losbarsten.
Met de hype rondom het car-tuning programma ‘Pimp my Ride’ is het momenteel erg populair om alles zoveel mogelijk te ‘pimpen’. Voortbordurend op deze ‘pimping’ trends kun je tijdens de ‘Pimp my Voice’ party’s je stem wel heel erg vreemd gaan ‘tunen’... Het gaat als volgt; Bij het inademen van een kleine hoeveelheid helium lijkt het of de toonhoogte van de stem verhoogd is. Een basstem veranderd zelfs bijna in het stemmetje van Donald Duck!
Mellow Moods bestaat 12 jaar
donderdag 1 september 2005
“Het weekend begint op dinsdag”, het is de slogan van Mellow Moods, de unieke dinsdagavond-party uit Den Haag. Aanstaande dinsdag zegt men het zelfs precies 12 jaar en volgens onze bronnen is het daarmee de langst lopende clubavond in Nederland.
30 september 2005
A Nightmare in Rotterdam - Line up
29 september 2005
Jongerencentrum Dynamo na drie jaar bouwen open
Incredible Rush is terug samen met Base02 in discotheek Vernes
Nieuwe edities van Sneakerz
28 september 2005
Crazyland
Classic Generation presents - Bigger, Better and Older
CluBBack - Bling Bling Style
Hardliners verplaatst van 21 oktober naar 2 december
Absolutely Stereo - Off Corso
Hellraiser - Gift of god
Planet V.I.P. meets TDF Berlikum - A Blasting hard-attack
27 september 2005
Mode en dance - Exxellent Fashion op de catwalk
26 september 2005
The Chaos Theory - Techno op z’n hardst
Ex Porn Star - It's all about the Money
25 september 2005
Grote reünie de Cave - De Grot Lloret de Mar
23 september 2005
Total Confusion in P60
Xtra Large Back2Back Special - Eerste 100 mensen gratis
Unieke opening Amsterdam Dance Event
22 september 2005
Mindcontroller Timetable
Club Déjà Vu 1st Anniversary
Vier de nazomer op Indian Summer
21 september 2005
Tommyknocker vervangt Outblast op Mania
Hotel California
United in trance
20 september 2005
No Nonsense #6 - 1 Year Anniversary
19 september 2005
Routiniers domineren op High Energy - Late summer 2005
16 september 2005
House of God - 15 years of Multigroove - Second Edition
Nosferatu’s Birthdayparty
15 september 2005
Illegal Vibes - Garden of Evil met o.a. Sasha F
Sven Väth guest-DJ op eerste editie mikro
Partyraiser 2 uur lang op Poltergeist
Best of Both Worlds - Girls On Top in Club 7even
14 september 2005
Rockit - Relic mix compilation tour
13 september 2005
Confusion
Fanatics at Players
't Snoeiharde Hardcorefeest
Sound of Sunday weer terug in de Hemkade
12 september 2005
Round Bass
HardPleasure - The Second Edition
11 september 2005
Obsession
9 september 2005
Tilt - Amsterdam Dance Event Special
Sonic
Create your Night in Enschede
8 september 2005
10 jarig eye on the future viert feest in de lichtfabriek
6 september 2005
Headliner presents Sniper
Underground Connection - The Jump event
5 september 2005
Poltergeist
Outblast - The 2005 birthday edition
4 september 2005
Pimp my Voice - Donald Duck nadoen was nog nooit zo gemakkelijk
1 september 2005
Mellow Moods bestaat 12 jaar