Partyflock
 
Nieuws · augustus 2005
­ Nederland
Dance Garden in een nieuw jasje
woensdag 31 augustus 2005
De organisatie van Dance Garden 2005 heeft een turbulente week achter de rug. Nadat in eerste instantie de gemeente Lisse haar goedkeuring had gegeven voor het event heeft men de vergunningen nogmaals bekeken en heeft men dusdanige eisen gesteld dat Dance Garden even verloren leek te gaan aan de bureaucratie van de burgerlijkheid.
Club Daor op de Prins Willim
woensdag 31 augustus 2005
Vrijdag 2 september is de dag waar menig Noord Hollander naar uitkijkt. Dan vindt namelijk de 3de edite van Club Daor plaats op het VOC schip 'Prins Willim' dat dan weer, na sail 2005, in attractie park Cape Holland te Den Helder ligt.
Dansen voor stichting Kika
woensdag 31 augustus 2005
Ten behoeve van de Stichting Kika organiseert DutchHeaven.NL vrijdag 9 september 2005 een Dance 4 Kika party met DJ’s: Luna, Outblast, Mental Theo & DJ Patrick in Hollywood Music Hall Rotterdam om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Na het grote succes van de Jumpstyle area tijdens Decibel 2004 en onlangs in het Lingebos, heeft b2s besloten een compleet evenement aan deze populaire stijl te wijden. Op zaterdag 12 november presenteert de organisatie daarom in de Rotterdamse club Tropicana de eerste editie van ‘UP!’. Tijdens dit Jumpstyle only evenement zal uiteraard de top van de Jumpscène acte de présence geven.
Hype TV - The Launch
vrijdag 26 augustus 2005
De TV oorlog duurt voort…… Talpa B-ware! HYPE TV is comin’ at ya! Met sterren als Johnny el Topo Jr. (aka DJ Lo-Med), Egbert Jan Weeber, Dennis Weening, Spider Rico, Billy the Klit, Clean Cut Martijn, Fetze Kletser en new born star David Wagemaker gaat Hype TV knallend de ether in en jij kan bij dit geweldige openingsfeest inclusief rode loper, BN’ers, Wannabees en Too Much Champagne aanwezig zijn! Dus trek je mooiste jurk uit de kast, haar in de krul en stiletto’s in de aanslag; HYPE TV is ready to rock!
Multigroove presents Das Boot
vrijdag 26 augustus 2005
Het animo voor de eerste editie in de 15 jaar Multigroove reeks is enorm. Binnen 2 dagen verkochten alle voorverkoop kanalen de beschikbare kaarten voor Das Boot en de vraag naar kaarten is aanwezig. De organisatie komt met goed nieuws, want er zijn nog een zeer beperkt aantal tickets te bemachtigen.
Zoals bekend zal deze jubileum editie zal in het teken staan van DJ Battles. UHM heeft in overleg met de artiesten zeer selectief de battles samengesteld. Daarnaast hebben deze uitverkorenen de afgelopen 10 jaar een belangrijke rol gespeeld in het concept Raving Nightmare (net zoals alle andere artiesten die in het verleden een optreden hebben verzorgd). Het resultaat hiervan is dat de gekozen combinaties van artiesten sterk aan elkaar gewaagd zijn op het gebied van stijl, techniek, muziek en skills.
Vrijdag 21 oktober is het weer raak, de echte liefhebbers van underground oldschool weten al genoeg… het vijfde deel van de DOTF concept night staat weer voor de deur! DOTF heeft naast haar bestaande On Tours en uiteraard ook radioshows, een bewuste keuze gemaakt met de Concept Nights. Op 6 maart 2004 vond de aftrap plaats van deze reeks zeer exclusieve feesten, in het Hardbeat Cafe te Rotterdam.
Na een korte maar drukke 'summerbreak' is Ricky Rivaro er klaar voor om 'Houseminnend Nederland' verder te infecteren met zijn True House Sounds! Na het succes van de laatste THM in Club NOA, zal deze locatie op 3 september 2005 wederom het toneel zijn van dit kwaliteitsconcept.
De zesde editie van Club r_AW beloofd weer een waar spektakel te worden, wat ook niet anders kan met zo een brede selectie aan talent in het programma. Op zaterdag 24 september staat de P60 te Amstelveen weer garant voor hardcore en techno in zijn puurste vorm: rauw en hard. Elke artiest deze nacht brengt de pure essentie van r_AW voort, van harde agressieve techno tot de meest donkere industriële hardcore.
I Love Hardhouse
donderdag 25 augustus 2005
Persbericht I Love Hardhouse, zaterdag 24 september, Patronaat Haarlem I Love Hardhouse keert terug in 2005, deze keer in samenwerking met HQ en CB Bookings. Na de successen van de editie op Eerste Paasdag en de Queensday Streetrave, verhuist I Love Hardhouse naar Nederland’s modernste locatie: Patronaat, gelegen in Haarlem, zal het toneel gaan worden voor de HQ & CB Bookings Labelnights.
Tweede Houseqlassics van 2005
donderdag 25 augustus 2005
Als een evenement uit de Q-dance stal geen uitleg behoeft dan is dat wel Houseqlassics. De naam spreekt al sinds 1999 iedereen aan die de beginperiode van de Dance een warm hart toedraagt of er mooie herinneringen aan heeft. Nou is die zogenaamde beginperiode van de dance wel heel erg lang. Is het nou 1990, 1991-1992 (!), of is het daarna of misschien zelfs nog daarvoor. De eerste grote evenementen werden pas rond 1991 en 1992 georganiseerd. Daarvoor was het echt illegaal.
Na het grote succes van "R U Ready 2 Jump" is het tijd om het 3 jarige
verjaardag van 2 fast 4 trance te vieren. 2 fast 4 trance is zonder twijfel het bekenste feestconcept van het noord-oosten. Na meer dan 15 edities in o.a. Vat '69, Ruiterskwartier en Happy Dayz is het tijd om eens stil te staan bij dit unieke concept.
Club Deja Vu - The Ibiza Revival
woensdag 24 augustus 2005
Op deze nazomerse dag zal Club deja vu in het teken staan van het partyeiland IBIZA. Het eiland Ibiza, waar de hele wereld samen komt om te feesten. Dat bekend staat om zijn mooie nachtclubs en internationale line up van dj’s gedurende de hele zomer. Het Walhalla van de partygangers: Het party-eiland bij uitstek. Uitrusten en bijkomen is er niet bij, want op Ibiza kom je om te feesten, te feesten en nog eens te feesten. Pas eind jaren zestig ontdekken de toeristen Ibiza. Voor die tijd schrijven enkele schrijvers en dichters in alle rust aan hun oeuvre.
Op zaterdag 17 september a.s. vindt de 1e editie van Bassrulers plaats in Raayberg in Bergen op Zoom. Dit nieuwe concept is ontwikkeld door J&E Entertainment, een organisatie die ernaar streeft om de landelijk erg populaire dancestromingen ook op de kaart te zetten in West-Brabant.
Live and Loud
dinsdag 23 augustus 2005
Na succesvolle edities in het Paard van Troje, de Melkweg en Nighttown zal No-Dex op 27 augustus in de ACU voor het eerst Utrecht kennis laten maken met een live drum’n’bass avond. De laatste twee maanden hebben de No-Dex bands in totaal meer dan 40 keer opgetreden op verscheidene podia in Nederland en het buitenland. De kracht van de livebands wordt samengebundeld op de No-Dex feesten, waar doorgaans vier acts spelen. Terwijl dit feest al aan de gang is zal Oxide9 100 meter verder het Zinin Festival afsluiten. Deze dag is dus de gelegenheid om in Utrecht live Drum’n’bass te zien.
Twisted 3Some is al enige tijd aan het experimenteren en probeert op deze manier nieuwe concepten uit die de komende jaren steeds terug moeten komen. Het vorige concept Twisted Dance & Fashion bleek een groot succes en nu komt Twisted 3Some met Twisted Cultures.
Déjà vu
dinsdag 23 augustus 2005
Na vijf jaar van omzwervingen komt Om de Haverklap Produkties eindelijk weer terug in een van de mooiste clubs in Amsterdam; het weergaloos gerestylede grachtenpand met klassieke concertzaal: Odeon. Hier transformeerde Om de Haverklap Produkties - nu ruim tien jaar geleden - de oersaaie Amsterdamse zondag tot de bruisende uitgaansdag van nu. Wie herinnert zich niet het toen vernieuwende eten, drinken en dansen op één locatie, de lange rijen voor de deur, de ongekend positieve sfeer en vooral de schier onmogelijke diversiteit in leeftijd, achtergrond en uiterlijk van het publiek.
House op de Vismarkt
maandag 22 augustus 2005
In het rampjaar 1672 probeerde Bernhard von Galen, de bisschop van Münster, de stad Groningen te veroveren. Op 21 juli van dat jaar sloeg hij het beleg op. Hij liet Groningen met bommen bestoken, wat hem de bijnaam Bommen Berend opleverde. De Groningers schoten terug met het kanon de Grote Griet. Door toedoen van Carl von Rabenhaupt moest Von Galen zijn poging tenslotte staken. Zodoende vieren de inwoners van Groningen nu jaarlijks op 28 augustus het Groning(en)s Ontzet.
Par-T Events, de organisatie van het succesvolle tweedaags outdoor festival Pinksterpar-t presenteert op zaterdag 24 september haar nieuwe concept Hard Nature – Natural Hardstyles. In de hedendaagse maatschappij wordt op grote schaal de natuur omgetoverd tot grote massa’s beton. Overal wordt gebouwd, gewerkt en zie je bomen en natuur plaats maken voor grote betonnen en stalen bouwwerken als bruggen, wegen, gigantische kantoorpanden, winkelcentra etc.
DJ café Hengelo
vrijdag 19 augustus 2005
Na een goede start in 2004 is er besloten om dit najaar het Dj café weer op te starten in Hengelo (ov.). Elke donderdag zal het weer gaan plaatsvinden in Swing café” De Tante Jo ” in Hengelo. Het was vanaf de start een succes, zowel voor de bezoekers als voor de jongens en meiden die er draaiden. De dj's die zich hadden aangemeld konden hun kunsten eens laten zien aan hun vrienden en werden alle bezoekers getrakteerd op verschillende sets, wat uiteen liep van hardstyle tot techno en van lounge tot oldschool.
Veilinghuis Christie's Amsterdam veilt op zondag 21 augustus foto's van 16 bekende Nederlandse DJ's. De foto's van 1,5 x 2 meter zijn onderdeel van het project 16DJs . De opbrengst van de veiling gaat naar STOP AIDS NOW!
Dynamike en haelen.tk vieren feest
donderdag 18 augustus 2005
Zaterdag 3 september 2005 zal in Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht (NL) Atomico - Dynamike's Birthday Party & 2 Years haelen.tk plaatsvinden.
Strike One - Harder than life
donderdag 18 augustus 2005
Na de première van Strike One vorig jaar in de Rotterdamse Kuip vindt op 22 oktober de tweede editie van het evenement plaats in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.
Club - Cruise
donderdag 18 augustus 2005
Op zaterdagavond en de gehele nacht van 3 op 4 september 2005, presenteert het Rotterdamse uitgaanscircuit haar programma, als aanloop op de Culturele Aftrap op zondag 4 september. Het uitgaanspubliek van Rotterdam en ver daarbuiten, kan tijdens de Club-Cruise met één toegangsbewijs verschillende uitgaansgelegenheden in Rotterdam bezoeken. Op vertoon van je polsbandje kun je ook met bijzonder vervoer tussen de diverse clubs cruisen.
De allergekste MC uit het vak, Da Mouth of Madness, gaat het dan toch flikken. Het lijkt er op dat het een gekkenhuis gaat worden wat zelfs in de geschiedenis van Leeuwarden ongekend is. De grootse lokatie Rumours zal omgetoverd worden tot een absoluut knalhuis. Extra geluid, mooie aankleding en veel extra’s zullen de avond en de nacht buitengewoon bijzonder maken. 19 augustus, een dag om niet snel te vergeten!
Decision
woensdag 17 augustus 2005
Nog een paar weken en dan is het eindelijk zover. Op 3 september zal de eerste editie van het evenement Decision plaats vinden in Club Ik te Almere-Stad. In totaal zullen drie dj’s de avond van 22:00 tot 5:00 vullen met zowel trance als hardtrance. De organisatie achter Decision bestaat uit zes zeer gedreven mensen, waaronder resident dj JD.
VVM en Q-dance treffen schikking
dinsdag 16 augustus 2005
De Vlaamse Mediamaatschappij (VMM a), eigenaar van de merknaam Q-Music, en de Nederlandse evenementenorganisator Q-dance hebben vandaag een schikking getroffen over het gebruik van de naam Q-Music in Nederland en het gebruik van de naam Q-dance in België.
Summer Splash - De herkansing
maandag 15 augustus 2005
Wat een drama van een zomer hebben we dit jaar. Zoals jullie weten hebben wij ons feest Summer Splash, dat gehouden zou worden op 31 juli jl., af moeten blazen ivm het weer. We hebben ons nu ingedekt en zijn klaar voor de volgende editie.
Ruig, industrieel en zeer exclusief. De sfeer op de oude vissersboot MS Stubnitz is in geen locatie te vinden en juist daarom door Multigroove gekozen, om de viering van het 15-jarig bestaan van Nederlands oudste en meest toonaangevende dance organisatie, in te luiden.
Wooferland 2005 - Free & pure
donderdag 11 augustus 2005
Na de vele enthousiaste reacties van vorig jaar kon de organisatie het gewoon niet maken om het bij een eenmalig feest te houden. Het concept van Wooferland bleek veel bezoekers aan te spreken en ook de schitterende locatie en het mooie weer speelde een belangrijke rol bij het succes van de eerste editie.
Armin Only - The Next Level
donderdag 11 augustus 2005
Na Armin van Buuren’s waanzinnige set tijdens Dance Valley op zaterdag 6 augustus zijn de verwachtingen voor het evenement Armin Only op 12 november in Ahoy’ Rotterdam hoog gespannen. Het belooft dan ook een gedenkwaardige nacht te worden in Rotterdam, omdat nummer drie van de wereld momenteel in topvorm is.
Combined Forces - All Styles Combined
donderdag 11 augustus 2005
Op vrijdag 26 augustus zullen de twee grootste organisaties van Walcheren voor de eerste keer de handen ineenslaan en tezamen een knalfeest organiseren. Mach-1 is in het Zeeuwse bekend van de gelijknamige feesten en concepten als R.U.S.H. Attack en Brain Damage. Confused Events heeft inmiddels enige faam verworven met de Confusion-feesten en de Offensive promo-party van 11 februari 2005.
Rush heropent club Noa
dinsdag 9 augustus 2005
Zaterdag 13 augustus heropent Club Noa, met een spectaculaire nieuwe dansvloer, opnieuw haar deuren voor het publiek. Rush gaat deze heropening op spectaculaire wijze vieren en haalt daarvoor zijn beste paardjes van stal namelijk Victor Coral en Brian S. Zij zullen worden bijgestaan door de beste lokale house dj's Ricardo en Dani-L.
Flexcited Bookings Launch Party
maandag 8 augustus 2005
In deze tijd met teveel DJ’s en teveel feesten, nog een DJ boekingskantoor oprichten? Jawel! Juist met zoveel party aanbod en clubavonden is er behoefte aan veel (nieuwe) artiesten. Enthousiaste DJ’s, nieuwe namen, jonge mensen die gedreven zijn. Die geen uitgekauwde sets draaien, maar in zijn voor vernieuwing en buiten de hokjes denken.
Laatste nieuws Decibel
maandag 8 augustus 2005
Over iets minder dan 2 weken is het zover en vindt de vierde editie plaats van het succesvolle Decibel Outdoor festival. Dit jaar wordt het door b2s georganiseerde evenement voor het eerst gehouden in het Lingebos; een natuurgebied vlakbij Gorinchem. Met maar liefst 75 artiesten uit binnen- en buitenland, verdeeld over 8 verschillende area’s, wordt elke hardere stroming binnen de dance op Decibel vertegenwoordigd.
Spoiled
maandag 8 augustus 2005
Zondag 21 augustus organiseert POP Events wederom een editie van Spoiled. Dit keer is gekozen voor strandtent De Republiek te Bloemendaal als locatie. Het event begint om 16:00 uur en zal duren tot een uur of twaalf. Na De Republiek zal het event (vanaf 23:00 uur) doorgaan bij de Amsterdamse club Rain op het Rembrandtsplein.
Timetable FF3D Festival
maandag 8 augustus 2005
Op zaterdag 13 augustus vindt de negende FFWD Heineken Dance Parade plaats in Rotterdam. Na afloop van de parade is er het FF3D Festival. Acht area’s - waaronder twee reusachtige tenten - met DJ’s als Ferry Corsten, Michel de Hey, Jochen Miller, Chuckie en vele anderen.
Nog 2 weken en dan is het eindelijk zover; op zondag 21 augustus, de 1ste gezamenlijke party van Déjà Vu & SOS. En wel een heerlijke strandeditie op Kijkduin. Vida Bonita On The Beach is voor deze gelegenheid weer helemaal aangepast en aangekleed voor deze zomerse party, met diverse podia, en veel extra licht en geluid.
Raving Nightmare - The Battle
vrijdag 5 augustus 2005
Op zaterdag 5 november 2005 zal er een nieuwe Nederlandse editie van Raving Nightmare plaats vinden. Precies 10 jaar geleden vond de eerste editie van Raving Nightmare plaats in de bekende discotheek Peppermill in Heerlen.
Hed Kandi
vrijdag 5 augustus 2005
Ondanks het wisselvallende weer van de afgelopen dagen lijkt het er steeds meer op dat de zon terrein aan het winnen is van de regen.
Een uitstekend vooruitzicht voor een dag als 20 augustus.
Op die dag staat de Lipton Beach Lounge namelijk volledig in het teken van het inmiddels wereldbekende “Hed Kandi”.
De weergoden zijn de partygangers niet gezind dit weekend. UDC heeft het programma drastisch moeten wijzigen vanwege een laag water op het festivalterrein.
Powercore Outdoor
donderdag 4 augustus 2005
Zaterdag 27 augustus vindt voor de eerste maal het evenement Powercore Outdoor plaats. Tijdens dit outdoor evenement zullen meer dan 20 van de beste Hardcore artiesten optreden verdeeld over een buitenpodium en een tent. Het evenement wordt gehouden op Recreatiegebied Maashorst in Schaijk.
Dat Masters of Hardcore zal plaatsvinden op 8 oktober 2005 in de magische Westfalenhallen, wist je al. Nu nog een magische line up ...Europa's hardste locatie is uitgekozen om te worden omgetoverd in een zieke hardcore arena die het uiterste van de bezoekers zal vragen.
Unique Sexy City voorspel
donderdag 4 augustus 2005
We willen er nog niet aan denken, maar straks is de zomer weer voorbij en dient de herfst zich aan. Gedaan met de warmte? Mooi niet! Op zaterdag 15 oktober stoken we de vuurtjes eens flink op en laten je bloed sneller stromen
Slotfeest Eurekaweek - New Arrivals
donderdag 4 augustus 2005
New Arrivals is het slotfeest van de Eurekaweek, de introductieweek van nieuwe studenten in Rotterdam. Vanaf 19.00 zal het officiele Eurekaweek programma van start gaan, waarna om 23.00 de deuren voor het grote publiek geopend zullen worden.
MC Da Hustla’s B-day Part-T 2005
woensdag 3 augustus 2005
Nog iets meer dan een maand en dan is het weer zover, Da Hustla wordt weer een jaartje ouder en dat moet natuurlijk gevierd worden met een knalfeest.
Stylez - Festival of Music
maandag 1 augustus 2005
Zoals Megaclub ZAK reeds in zijn flyer van maart 2005, als summer festival, aankondigde vindt de komende twee weken het grootste dance-festival “STYLEZ” plaats. Hiermee wordt een nieuwe trend gezet in de reeds 15 jaar oude traditie van de jaarlijks twee succesvolle Beachparties. Voor de komende jaren zal er jaarlijks dus één Mega Beachparty en het festival Stylez plaatsvinden. Een gigantische circustent en outdoor-area staan reeds naast de prachtige club om het tot een heus festival te maken.
B2S Presenteert line-up Hard Bass
maandag 1 augustus 2005
Na een compleet uitverkochte editie van Hard Bass eerder dit jaar in de Zoetermeerse SilverDome, is de Jaarbeurs op zaterdag 29 oktober van 21:00 tot 07:00 uur opnieuw het domein van dit succesvolle hardstyleconcept van b2s. Meer dan 30 artiesten en live-acts zullen, verspreid over vier immense hallen en drie area’s, de Jaarbeurs weer op zijn grondvesten laten trillen.
31 augustus 2005
Dance Garden in een nieuw jasje
Club Daor op de Prins Willim
Dansen voor stichting Kika
30 augustus 2005
B2S presenteert eerste editie van nieuw jump concept - Up
26 augustus 2005
Hype TV - The Launch
Multigroove presents Das Boot
Raving Nightmare The Battle - Nocturnal rituals
DOTF Concept Night - The Free-Style Edition
25 augustus 2005
Nieuwe editie True House Music in Club Noa
Club r_AW keert terug met de meest extreme editie tot nu toe
I Love Hardhouse
Tweede Houseqlassics van 2005
24 augustus 2005
2 Fast 4 Trance - 3 Year anniversary the Reunion
Club Deja Vu - The Ibiza Revival
Eerste harddance evenement in Bergen op Zoom
23 augustus 2005
Live and Loud
Nieuw concept Twisted 3Some - Twisted Cultures
Déjà vu
22 augustus 2005
House op de Vismarkt
Hard Nature - Natural Hardstyles in nieuwe Effenaar
19 augustus 2005
DJ café Hengelo
18 augustus 2005
Veiling 16 DJ's foto's voor stop aids now
Dynamike en haelen.tk vieren feest
Strike One - Harder than life
Club - Cruise
Da Mouth of Madness Birthday Update en Timetable
17 augustus 2005
Decision
16 augustus 2005
VVM en Q-dance treffen schikking
15 augustus 2005
Summer Splash - De herkansing
12 augustus 2005
Multigroove luidt 15 jarig bestaan in met Das Boot op MS Stubnitz
11 augustus 2005
Wooferland 2005 - Free & pure
Armin Only - The Next Level
Combined Forces - All Styles Combined
9 augustus 2005
Rush heropent club Noa
8 augustus 2005
Flexcited Bookings Launch Party
Laatste nieuws Decibel
Spoiled
Timetable FF3D Festival
S.O.S & Club Déjà Vu on The Beach
5 augustus 2005
Raving Nightmare - The Battle
Hed Kandi
Dance Valley programma drastisch aangepast
4 augustus 2005
Powercore Outdoor
Masters of Hardcore line up en extra info
Unique Sexy City voorspel
Slotfeest Eurekaweek - New Arrivals
3 augustus 2005
MC Da Hustla’s B-day Part-T 2005
1 augustus 2005
Stylez - Festival of Music
B2S Presenteert line-up Hard Bass