Partyflock
 
Nieuws · december 2005
­ Nederland
Houseklassiekers in de Effenaar
vrijdag 30 december 2005
Het nieuwe jaar breekt aan, een moment om vooruit te kijken wat het komende jaar zal brengen. Maar niet voor de Effenaar in Eindhoven! Want daar wordt de aftrap gegeven van het nieuwe dance seizoen met een vette terugblik naar het begin van het house tijdperk: Full house classics. Op zaterdag 14 januari zwaaien de DJ’s Robob en Frank Farrell het scepter om je de betere klassiekers te serveren.
Megarave - Time-table en informatie
donderdag 29 december 2005
Vanmorgen kwamen de eerste trucks met geluid en licht het terrein oprijden waarmee de Megarave, voor ons van Rige Entertainment, officieus is begonnen.
Club Déjà Vu White & Light
dinsdag 27 december 2005
Het nieuwe jaar gaat goed van start met Club Déjà Vu, the First and the Best. Wij gaan op zondag 8 januari Oud en Nieuw nog eens vet overdoen met een spetterende fullcolour lasershow. Er komen maar liefst tien lasers te hangen door de hele zaal, die voor een spectaculaire lichtshow zullen zorgen, die nog niet eerder in Nederland is vertoond.
Franchise bestaat 1 jaar
zaterdag 24 december 2005
Op donderdag 6 januari 2005 klonk een overweldigend startsein, met o.a. Benny Rodrigues en Billy the Klit, voor een nieuwe vaste avond in de Escape in Amsterdam. Elke donderdag zou voortaan in het teken staan van de beste house, de hipste mensen en een uitbundige sfeer. Nu een jaar later kan er worden vastgesteld dat deze “belofte” zeker is nagekomen. Elke donderdag zit de Escape propvol met de leukste mensen van Amsterdam (incl. een handjevol BN‘ers) die compleet uit hun dak gaan op de beats van o.a. residents Erick E, ROOG en Tom de Neef. Genoeg reden om dit geheel in stijl te vieren met een spetterend verjaardagsfeest.
Met de vele feesten en borrels op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag nog vers in het geheugen, is het op vrijdag 6 januari 2006 van 22.00 tot 04.00 uur al weer tijd voor het feest Funky Friday. Funky Friday staat voor een heerlijk avondje club en groove en zal wederom worden gehouden in de Lexion te Westzaan. Deze locatie is bij velen bekend en staat garant voor sfeer, ruimte, perfect geluid en een avondje gevuld met uitstekend publiek en enthousiast personeel.
New Year Bash in Feel
vrijdag 23 december 2005
Op 31 december sluit Feel het jaar spectaculair af met New Year Bash. Het feest zal tot zeker 07.00 in de ochtend duren, dus deze keer wordt het lekker lang oud en nieuw vieren in Tilburg.
Bedtime stories op de Oceandiva
donderdag 22 december 2005
‘Bedtime Stories’ het oud en nieuw spektakel op de Ocean Diva beleefd dit jaar een extra lange en dikke editie. Als enige locatie in Amsterdam vaart het luxe cruiseship met een sterrenline-up door tot diep in de ochtend in een speciale samenwerking van Loveboat 2.02.0 en Houseplay. Gastdj’s zijn Redanka (UK) en een very special guest.
Nederlands eerste house-concept keert terug voor een onvervalste classic editie. De Hemkade is op zaterdag 18 maart het toneel van een originele BeatClub vol Amsterdamse house-helden. In 4 area´s worden alle belangrijke dj´s uit de beginperiode van de house gepresenteerd.
Orange Events zal op 28 december 2005 het evenement ‘Ik ben je bitch niet’ presenteren. Door omstandigheden met de gemeente Druten kan het evenement echter niet doorgaan op de voorgenomen locatie D'n Bogerd te Druten. Het evenement zal nu doorgang gaan vinden in de HappydayZZ en dat zorgt voor een hoop (leuke) wijzigingen!
Crazy New Years Vibe gaat flink uitpakken 1 januari 2006. Vele top dj's uit Nederland zullen hier op deze lange dag van 17 uur feesten een superset neerzetten. Randy Katana, ROOG, G-Spott, Lady Dana, Steve Sweet en heel veel andere toppers gaan er voor jullie een mooi feest van maken.
The City Is Ours - Part Two
woensdag 21 december 2005
Omdat een verjaardag altijd een reden tot feestje is neemt Silly Symphonies op zaterdag 14 januari het nachtleven van Den Haag over, want op die datum viert Silly haar 13,5 jarig bestaan als evenementenorganisatie.
The Kick Off 2006
woensdag 21 december 2005
Op 30 november 2005 om 10:02 stond partyflock even op z’n kop. Toen werd namelijk de shockerende mededeling geplaatst dat Your Dance Company een nieuwe editie van The Kick Off zal organiseren. Zeer goed nieuws vonden zij zelf en dit bleek te kloppen uit de bijna honderd reacties die ze van jullie hierover ontvingen. Zoals beloofd meer informatie over deze komende Kick Off.
Nou, over één ding kunnen we het eens zijn en dat is dat 2005 een geweldig jaar was voor de ‘I Love Hardhouse’ feesten. Er zijn echt super edities geweest met toppers als Easter Sunday, Queensday Street Rave, CB presents ILHH in Patronaat en natuurlijk het succes bij de Kingdom Venue.
Audio Attack
dinsdag 20 december 2005
Aankomende zaterdag (kerstnacht) gaat de Hemkade in Zaandam weer compleet los met een speciale kerst editie van het harder styles concept Audio Attack. Audio Attack staat garant voor een nacht met hardstyle, jump, early hardstyle en early hardcore. Bij deze maakt Art of Dance de timetable bekend.
Freshtechno is weer terug, ditmaal in Kingdom the Venue (Marcanti Plaza). Op 20 Januari zal er met 105 decibel weer geknald worden tijdens deze spetterende internationale editie met: The Advent, Deetron, Davide Squillace, Jeff X, Wouter de Moor, Dexon, Phonopunk & Blender.
Vrouwen die lief zijn voor elkaar! Zondag 26 februari 2006 geeft Club Sensual het startschot voor het twee keer per jaar terugkerende dance & diner event: Les-bi-an. Deze middag wordt Lexion Venue te Westzaan omgetoverd tot een heuse vrouwentempel. De lesbische, biseksuele maar ook heterovrouwen worden actief betrokken bij het exclusieve feest.
back2school x-mass edition
maandag 19 december 2005
De afgelopen vier jaar vierden we de Back2School X-mass edition in Tropicana. Telkens was het bijna of geheel uitverkocht en telkens was het vet, maar damn!, wat misten we het domein waar het allemaal begon: het karakteristieke pand met de koepel langs de Rotterdamse A20. En velen met ons bleek, want van alle kanten hoorden we dat op deze stek de beste (kerst)edities van back2school waren gehouden. Toen we het aanbod kregen van Supersized - de organisatie verantwoordelijk voor de zaterdagprogrammering in club Outland - om de x-mass edition weer hier te geven, grepen we deze uiteraard dan ook met beide handen aan!
G-Town Madness, Rabutu, JOOP, Da Pauli, Phat Wax, The Futurist, Yes-R en Darryl zijn enkele van de artiesten die zullen optreden tijdens Giggan party. Maar liefst 4 zalen zijn er met oud en nieuw geopend in Martiniplaza; iedere zaal met een eigen thema & muziekstijl; Hardcore, Trance/Hardstyle, Techno en Urban/R&B. Je kunt besluiten om de hele nacht in de Hardcorezaal te blijven maar je kunt ook aan de wandel.
Vlak voor kerst is het eindelijk zover, op vrijdag 23 december 2005 strijkt het wereldberoemde DJ collectief ‘Schijfrijders’ neer in Haarlem voor een exclusieve vijf-uurs-set in Club Stalker. Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost om Schijfrijders naar Haarlem te halen. Het DJ-collectief bestaande uit drie Nederlandse ‘superstar’ DJs vliegt al jaren van hot naar her, om in de verste uithoeken van onze planeet partypeople te entertainen.
Vier je kerst met Girls On Top
donderdag 15 december 2005
In september 2005 werden de activiteiten van Blingbling uitgebreid met een nieuw concept met de beste muziek van dit moment.
Zaterdag 31 december is het zover, de clash van het jaar, Gloss & Ritmo presenteren: The Best of Both Worlds! Gloss waar de Groovy Sexy Uplifting Club sounds de overhand hebben en Ritmo waar de exotische sfeer en die sexy latin beats te vinden zijn, zullen alles uit de kast trekken om je een memorabel afsluiting van het jaar te geven. Hoe wordt dat gedaan?
De jonge party-organisatie Partyficial Intelligence (P.I.) organiseert zondag 25 december op Eerste Kerstdag een nieuw Rotterdams feestje. Onder de naam Fatburners doet de organisatie de unieke locatie B.U.M.B. in Rotterdam aan. De artiesten die acte de presence gaan geven zijn Taras van de Voorde (FFWD Danceparade, Cruise Terminal, Nighttown, Las Palmas, Electronic Circus), Sandeep (Extrema, Free Your Mind festival, Cocoon Clubbing) en Swan (Winkel van Sinkel, Love2party.nl). Uiteraard speelt de organisatie in op de kerstgezelligheid. Maar daarnaast biedt de organisatie eveneens de mogelijkheid om in één nacht van al het overtollige kerstvet af te komen.
Na een jaar van briljante gevechten, is het dan eindelijk tijd voor de finale. Vlak voor de Engelse “Boxing Day” zal Nederland zijn eigen versie van deze dag beleven in de vorm van een internationale Harddance Battle!
Iedere derde vrijdag van de maand brengt SmoothSoundS in The The Blitz te Tilburg van 22.00 tot 04.00 uur een (betaalbare) avond vol entertainment en sexy house music.
Nuclear Bass
woensdag 14 december 2005
Om alvast op een passende manier, *denk* hardcore, oldschool en terrorm, in de kerstsfeer te komen, organiseert Nuclear Events vrijdag 23 december voor de tweede keer een Nuclear Bass feest in Quatrebras in het Friese Noordbergum.
Showtime - NYE @ Happy Dayzz venue
woensdag 14 december 2005
Het afgelopen jaar 2005 was een roerend en mooi jaar voor HappydayZZ in Culemborg. Om de vaste bezoekers te bedanken is er tijdens oud en nieuw een speciale avond vol show en entertainment en is iedere bezoeker VIP.
Night B4 X-mass par-t 2005
dinsdag 13 december 2005
Twee jaar geleden.. Kerstavond 2003.. Winterse buien en ijskoud buiten, binnen lag de temperatuur echter stukken hoger in een Ambiance vol met enthousiaste feestende mensen. Genietend van de muziek, de omgeving, de ‘Ambiance’, de kerstgedachte bij iedereen in het hoofd aanwezig..
Na twee weergaloze edities heeft BASS in slechts een jaar tijd vele harten veroverd. . Precies een jaar geleden werd Doornroosje overspoeld door gulzige BASS liefhebbers.
Sounds of Hardcore
dinsdag 13 december 2005
Sounds of Hardcore is voor veel hardcoreliefhebbers inmiddels uitgegroeid tot een begrip en met dit persbericht gaan we graag wat dieper in op de discotheek waar deze feesten worden georganiseerd.
Ongeveer twee weken nadat de line-up van Trance Energy bekend is gemaakt, zijn er nog twee gedenkwaardige dj-namen bevestigd.
Na het ongekende succes van “Hardcore Mania the 1st”, waar ‘s werelds bekendste vrouwelijk hardcore Dj Korsakoff draaide, presenteert The The Livingroom op eerste kerstdag haar nieuwe naam en opvolger van dit feest genaamd Hardcore nrg. Deze naam zal ook in het nieuwe jaar voor veel bekende hardcore Dj’s gaan zorgen in The The Livingroom.
Zenith opent op vrijdag 16 december om 22.00 uur spectaculair haar deuren om het publiek vanaf 18 jaar te imponeren met een wervelend staaltje uitgaansvermaak. Het grootste Nightlife center van de benelux staat voor kwaliteit, uitstraling en stijl.
Naughty presented by Unique
zondag 11 december 2005
Op Naughty geven Unique Sexy City en XL zaterdag 24 december samen invulling aan het gevoel van samenzijn. Het eerste feest waar stellen en koppels centraal staan en jij en jouw partner de hoofdrol spelen! Gaan jullie het avontuur aan? Wat Naughty betreft zit niemand met deze kerst alleen thuis.
Het nieuwe jaar is Bold
zaterdag 10 december 2005
Het nieuwe jaar wordt dit jaar meteen erg goed begonnen met een ijzersterke editie van kwaliteitsclubavond Bold in club Panama. Op zaterdag 7 januari staat een hybride live pa / dj set op het programma van de Deense Pokerflat held Trentemøller en zal techno trots Joris Voorn een exclusieve Bold dj set neerzetten. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de performance van Release Dance Award winnaar Nuno dos Santos en de 5 uur durende solo set die Marcello in de studio zal weggeven.
E.s.u. - Extreme styles united
zaterdag 10 december 2005
Kerstavond, een avond dat je normaal gesproken thuis zit bij je ouders of schoonouders, gezellig eten en naar de kerstboom kijken en kerstliederen zingen, wie wil dat….. NIEMAND toch !! Speciaal voor de mensen die dit soort avonden helemaal niks vinden is er op deze avond in Empire New York een groots indoor festival georganiseerd door de Eastside Underground . Op deze avond zal er groot uitgepakt worden in deze toplocatie met maar liefst zes area’s vol met de hardere dance stromingen, alle zalen zullen dus gebruikt worden op dit nu al unieke feest in het oosten van Nederland.
Crazyland nieuwjaarsactie
vrijdag 9 december 2005
1 Januari is er in Nederland een hele speciale afterparty van oud en nieuw in Zaandam. Vorig jaar kwamen de mensen in grote getalen binnen lopen om 7 uur in de Hemkade. En dat terwijl de muziek pas om 8 uur begon! Dit jaar is dat anders. De gemeente heeft toestemming gegeven om om 7 uur te beginnen in plaats van 8 uur.
Catscan presents - I Magnify
vrijdag 9 december 2005
De naam Catscan is al jaren niet meer weg te denken uit de internationale hardcorescene. Bart Kok alias Catscan staat garant voor vele klassiekers zoals ‘WOIII’,‘Finishing Profiles’ en ‘The World is Mine’. Ook draaide hij op vele grote en kleine hardcorefeesten over de hele wereld. Ter gelegenheid van zijn nieuwe album reisde Catscan dit jaar stad en land af met zijn knotsgekke ‘My Defragmentated Head Tour’. Vanwege het enorme succes van deze serie feesten is besloten een waanzinnig feest rondom Catscan te organiseren: I Magnify!
In het nieuwe jaar is het ondertussen alweer de vierde keer dat bassjunkies allowed word gehouden. Wat begonnen is als een eenmalig uitprobeersel, na een eerste hardcore feest op deze locatie, is een terugkerend concept geworden voor de mensen die houden van de hardere van de hardere stylen binnen de muziek.
New years eve in the Buddha bar
donderdag 8 december 2005
Laat zien dat je er bent op nieuwjaars avond! De Buddha Bar gaat een nieuw jaar in, in de nieuwe stad van glamour, diversiteit en cultuur; Den Haag. Alien Emotions luid het nieuwe jaar in met een mix van glamour en Aziatische stijl! Flirt flink met de mooiste diva’s achter de bar en dans deze avond met volle overgave op de meest sexy house muziek van de beste opkomende, en de meest getalenteerde DJ’s in de scène. Gecombineerd met percussie, champagne, finger food en Aziatische decoratie maakt het jouw oud en nieuw compleet!
X-Factor 3 years anniversary
donderdag 8 december 2005
Het jaar 2005 was een gek en bewogen jaar, maar 2006 gaat veel gekker worden als het aan de organisatie X-Factor Events ligt. Om 2006 goed in te knallen gaan de jongens van X-Factor Events op X-Factor hun 3-jarig bestaan vieren. Samen met veel populaire dj’s die de afgelopen 3 jaar voor knallende feesten bij hun hebben gezorgd wordt dit ook weer een editie om nooit meer te vergeten.
Sensation White
woensdag 7 december 2005
De Nacht van 16 April op 17 April 2005 was er één om nooit meer te vergeten. Het Sportpaleis Antwerpen onderging een ongeziene metamorfose: 15.000 bezoekers waren allemaal tot in het kleinste detail in het wit gekleed. De spectaculaire Griekse acts en decor, massa’s vuurwerk en confetti, een gigantische lasershow, de kippenvelmomenten bij de thema intro’s van elke DJ, het adembenemende schouwspel van de witte kolkende massa die op en neer ging op de muziek.
Miller en Fijneman back2back
dinsdag 6 december 2005
Wat Miller en Fijneman ook doen samen, sprake van chemistry is er altijd. Zaterdag 10 december draaien Jochen Miller & Cor Fijneman van 23:00 tot 06:00 uur back2back in de Lexion, Westzaan. Een avond vol trance en hardtrance en waarschijnlijk ook wat techtrance.
Above & Beyond
maandag 5 december 2005
Meer dan 5 jaar geleden is 5th Events begonnen met het Above & Beyond concept aangezien er op dat moment weinig regelmatig terugkerende thema feesten werden georganiseerd in Leeuwarden e.o. Na een aantal geslaagde edities is Above & Beyond een begrip geworden in het noorden. Na enkele feesten werd een samenwerking aangegaan met TPF/ DJ Dano voor techno only feesten: Technology was geboren.
Het moment is aangebroken om alle aapjes in volle glorie te zien. Op zaterdag 14 januari 2006 wordt het in de Winkel van Sinkel in Utrecht een gezellige boel onder luid gejuich en apengeluiden. Going ape wordt een techno/minimal/electro show zoals het hoort te zijn. Het is de tweede keer dat APE met behulp van FCA-Music wat terug doet voor de trouwe bezoeker van de leukste feesten in Nederland.
Partyflock krijgt lekkers!
maandag 5 december 2005
Even een kort berichtje van de Sint
Acid Wars - The Big One
maandag 5 december 2005
Verschillende edities van Acid Wars gingen voorbij, op onder andere Ruhr in Love en Nature One, om na ruim een half jaar weer terug te keren op Eindhovense bodem. In een volledig vernieuwde Effenaar gaan ze dan ook groots uitpakken om hun naam weer volledig waar te maken; met spijkerharde techno en felle acid bleeps op maximaal volume!
Technootjes in Simplon
zondag 4 december 2005
Na het overweldigende succes van de Technootjes avond in november (met onder meer someone else, Matt John en Bart Skils), keert de Groninger posse terug met wederom een heerlijke minimal avond in Simplon. Technootjes, één van de eerste organisaties die zich serieus bezig hield met de minimale en experimentele kanten van dance, zal voor deze editie er nog een schepje bovenop doen met drie geweldige headliners.
New edition Hard Nature Effenaar
zondag 4 december 2005
Zet het maar vast met hoofdletters in je agenda want Hard Nature komt terug en wel op zaterdag 4 februari! Dan zal de Effenaar opnieuw het decor zijn van een nieuwe nog betere versie van dit hardstyle feest.
Orkapot presents Acid Lab
vrijdag 2 december 2005
Orkapot is een initiatief van enkele bekende Eindhovense DJ’s om weer eens op speurtocht te gaan in muziek. Terugkijkend op de vaak vergeten roots van de hedendaagse dansmuziek. Zo ver terug dat je je verbaast over de soms vooruitstrevende elektronische geluiden uit de 70's. Maar ook proberend om ver over de rand van de hedendaagse elektronische muziek te kijken.
Naast Carte Blanche in Weert en Rodenburg in Beesd zal Chakra vanaf januari haar bijzondere evenementen op nóg een extra locatie gaan houden. En wat voor een locatie! De Hemkade in Zaandam heeft gevraagd het succesvolle Chakra-concept iedere laatste zondag van de maand hier te programmeren. De sterk groeiende populariteit van de Charkra-feesten zal hiermee ongetwijfeld een extra duw in de rug krijgen. De organisatie is dan ook zeer trots haar naam aan een derde toplocatie te verbinden!
30 december 2005
Houseklassiekers in de Effenaar
29 december 2005
Megarave - Time-table en informatie
27 december 2005
Club Déjà Vu White & Light
24 december 2005
Franchise bestaat 1 jaar
Funky Friday - A Funky New Years (After) Party
23 december 2005
New Year Bash in Feel
22 december 2005
Bedtime stories op de Oceandiva
The BeatClub - The return of the original houseconcept 1989-1992
Ik ben je bitch niet - Verplaatst naar Happy Dayzz in Culemborg
Time table Crazy New Years Vibe - Een goede start voor 't nieuwe jaar
21 december 2005
The City Is Ours - Part Two
The Kick Off 2006
20 december 2005
I Love Hardhouse - Secret underground Christmas rave
Audio Attack
20 Januari Freshtechno Global Connection
19 december 2005
Les-bi-an - A private event for females only
back2school x-mass edition
Giggan Party - Oud en Nieuw in Martiniplaza
17 december 2005
Exclusieve vijf-uurs-set Schijfrijders in Club Stalker
15 december 2005
Vier je kerst met Girls On Top
Gloss & Ritmo Present - Best of Both Worlds on New Years Eve
14 december 2005
Partyficial Intelligence verbrandt vet op eerste kerstdag
Hardhouse vs. Round bass - Harddance battle
Meer Groove en Soulfulll House in Tilburg
Nuclear Bass
Showtime - NYE @ Happy Dayzz venue
13 december 2005
Night B4 X-mass par-t 2005
Kom naar Bass en vier het goede leven
Sounds of Hardcore
Judge Jules en Scot Project toegevoegd aan de line-up van Trance Energy 2006
Outblast knalt The Livingroom de kerst door
12 december 2005
Zenith 16 December is uitgaan een lifestyle
11 december 2005
Naughty presented by Unique
10 december 2005
Het nieuwe jaar is Bold
E.s.u. - Extreme styles united
9 december 2005
Crazyland nieuwjaarsactie
Catscan presents - I Magnify
8 december 2005
Bassjunkies allowed 4de editie - Submerged
New years eve in the Buddha bar
X-Factor 3 years anniversary
7 december 2005
Sensation White
6 december 2005
Miller en Fijneman back2back
5 december 2005
Above & Beyond
Aapjes nu verkrijgbaar in de Winkel
Partyflock krijgt lekkers!
Acid Wars - The Big One
4 december 2005
Technootjes in Simplon
New edition Hard Nature Effenaar
2 december 2005
Orkapot presents Acid Lab
1 december 2005
Chakra vanaf januari ook in de Hemkade in Zaandam