Partyflock
 
Nieuws · oktober 2005
­ Nederland
Once upon a time.. in a country, which can not be found..

Goed, Kingdom of the Hammers gaat dan inderdaad wel over sprookjes, mythes, koningen, prinsessen, ridders en magiërs. Maar moeten wij dan ook zo beginnen? Nee! ‘Het Lampionnen kasteel’ is al weer de 2de editie in de verhalen omtrent Kingdom of the Hammers. Na de eerste editie op 18 Juni heeft het even op zich laten wachten alvorens het 2de verhaal uit het stof werd gehaald, maar het is dan ook iets exclusiefs geworden.
Hardtraxx - The new years rave
maandag 31 oktober 2005
Hoe vier je het liefst oud & nieuw? Bij familie en kennissen thuis? Of misschien wel in de kroeg? Exceptional Events heeft hier een heel ander beeld bij!
Welcome to the Chaishop
zondag 30 oktober 2005
Gedurende de maand november heet Namasté je vijf keer een warm welkom in The Chaishop. The Chaishop is een intieme live jam sessie, een ontmoetingsplaats voor freaks, vrienden en familie van over de hele wereld. De Chaishop vindt plaats in Rokerij #4 in Amsterdam, welke op dit moment het hoofdkwartier van Namasté vormen.
A.S.S. invites OnlyDance
zondag 30 oktober 2005
Na de hardere techno edities van A.S.S invites OnlyDance in september en oktober, is het vrijdag 11 november weer eens tijd voor een echte groovy & funky house editie met een line-up om van te smullen. DJ’s Erick E en Laidback Luke zullen namelijk beiden te bewonderen zijn achter de draaitafels van de Boerderij te Zoetermeer.
Al sinds het prille begin van The Matrixx een doorslaand succes: Academixx, het feest speciaal voor studenten uit de regio. Maar The Matrixx zit nooit stil, en nu heeft ook dit vertrouwde feest een frisse restyling ondergaan. Voortaan is Academixx de eigen ‘groovy stylefull and uplifting’ nacht met de beste DJ’s uit de dance.
Reverze, het grootste harddance-event van België trekt op 21 januari 2006 naar het Antwerpse Sportpaleis Antwerpen, België’s meest heilige danstempel met een capaciteit voor maar liefst 15.000 party-animals!
Club Sensual is een nieuwe organisatie die vrijdag 25 november 2005 van start gaat met de eerste editie van het erotische, chique feest ]Sensual’ in Lexion Venue te Westzaan waar ruimte, luxe en intimiteit worden gecombineerd. Van 22.00 tot 04.00 uur staan waarden als vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten hoog in het vaandel. De organisatie doet er alles aan de bezoekers in een sensuele stemming te krijgen, door middel van exclusieve aankleding, entertainment en erotische kunst in een luxe ambiance, zonder plat te zijn.
Dubbelslag voor de Matrixx
donderdag 27 oktober 2005
The Matrixx is de beste club van Nederland en XXlerator de beste clubavond! Dat is de uitslag van de jaarlijkse uitreiking van de Release Dance Awards. Kortom, feest bij al het personeel (en hopelijk ook de bezoekers!) van The Matrixx. The Matrixx liet zware concurrenten achter zich, zoals Club Panama (Amsterdam) en club Now&Wow (Rotterdam).
Het Amsterdam Dance Event is in haar 10e editie omgevormd van B2B-evenement tot een waar publieksgebeuren. In het Stedelijk Museum CS en het Nederlands Instituut voor Mediakunst wordt d.m.v. veejay-performances duidelijk gemaakt dat dance meer is dan muziek.
Viva la Salsa
donderdag 27 oktober 2005
Op 12 November word de eerste editie gehouden van een nieuw maandelijks Salsa/Latin feest. In Latido gaat op iedere 2de zaterdag van de maand het feest “Viva la Salsa” plaats vinden. Salsa is erg in opkomst, dit komt vooral door de sterke Spaanse en Latin invloeden in de muziek, en de opzwepende dans technieken die je avond tot een hete gewaar wording maken. Om dit spektakel en sfeer zo goed mogelijk neer te zetten is er voor deze avonden dan ook alles aan gedaan om het beste van het beste uit de kast te halen.
Absolutely Stereo
woensdag 26 oktober 2005
Absolutely Stereo is op het moment Absolutely Hype in Rotterdam! Ook de tweede editie was volledig uitverkocht. Maarliefst 1200 die-hard Miss Monica fans genoten eerst van een geweldige “warm up” set van Natarcia, waarna Monica herself achter de decks verscheen en de zaal compleet los liet gaan. Wat een feest!
Rewind Events zal op zaterdag 5 november een nieuw concept gaan lanceren, genaamd Floorfillerz. Floorfillerz zal een mix van hardere stijlen als hardtrance, hardstyle en hardcore gaan vertegenwoordigen en zoals de naam al zegt zal dit nieuwe concept er zeker voor gaan zorgen dat de voetjes non-stop van de vloer gaan.
Go!Funk
maandag 24 oktober 2005
Elk boek kent zijn laatste pagina en aan al het goede komt een eind! zo ook aan de GO!-edities. Succes is geen garantie op continuïteit en soms kan iets nieuws nog beter zijn. Dus wees niet gevreesd, want Crunc gaat lekker verder met zijn andere daverende spraakmakende concepten! Toch vindt op zaterdag 5 november de laatste GO! Editie in Sinners plaats; Crunc is druk bezig met een nieuwe locatie.
Captain Jack overleden
zondag 23 oktober 2005
Francisco Gutierrez, beter bekend als 'Captain Jack', is overleden. Eergisteren werd bekend dat de zanger met een hersenbloeding was opgenomen in het ziekenhuis nadat hij was ingestort op een feest op Mallorca. De afgelopen jaren kwakkelde Gutierrez al met zijn gezondheid. Drie jaar terug had hij al eens een beroerte, de tweede werd hem gisteren fataal. Gutierrez is 43 jaar geworden.
Op een nog geheime locatie organiseert Multigroove zaterdag 26 november de tweede editie van het underground concept Das Boot. Het Oost-Duitse schip MS Stubnitz was tijdens de eerste editie het toneel van een ruige reis terug in de tijd. Menig Oldskool & Early Hardcore liefhebber heeft verstek moeten laten gaan, aangezien het evenement geruime tijd van de tevoren uitverkocht was.
Sound of Sunday
vrijdag 21 oktober 2005
Na de succesvolle S.O.S editie van afgelopen 25 september is de toon weer gezet voor de zondagmiddagfeesten en het is alweer bijna tijd voor de tweede editie van S.O.S voor dit seizoen en dat wordt er zeker één welke je niet mag missen.
D.D.O.D. 9 - Lost Souls
vrijdag 21 oktober 2005
Er zijn deze maand alweer de nodige Harddance feesten geweest, er was Maximal Power in Café Maxim te Rotterdam, diezelfde avond nog veel Harddance invloeden in de tweede zaal op Xtra Large in Kingdom the Venue in Amsterdam en natuurlijk D.D.O.D. 8. Op 29 Oktober aanstaande is er nog NRG Flash in de Simplon te Groningen. Dit is alweer de derde editie georganiseerd door U4IA en zij hebben al bewezen goede en gevarieerde line ups te kunnen neerzetten die een mengeling van bekend en onbekend Harddance talent zijn.
Hard Nature - Natural destruction
donderdag 20 oktober 2005
De eerste editie van “Hard Nature Natural Hardstyles” in de nieuwe Effenaar was een enorm succes, het feest was helemaal uitverkocht en de reacties waren overweldigend. Omdat er vooraf de tryout nog geen nieuwe datum gepland kon worden voor een vervolg van Hard Nature is er een tijdig onderkomen gevonden in de Morgenzon in dorp Zeeland. Dit schitterende uitgaanscentrum in het dorp Zeeland wordt op 11 november klaargemaakt voor Natural Destruction.
The Bridge presents - Fresh
donderdag 20 oktober 2005
Augustus was een maand die vele bezoekers van The The Bridge waarschijnlijk niet snel zullen vergeten. Op 6 augustus barste het los met de eerste editie van Splash, een feest dat terecht een "geweldig"-waardering ontving van de Partyflockende bezoekers.
Op 7 oktober j.l. vond in de Tilburgse discotheek “The Blitz” de aftrap plaats voor de nieuwste clubavond van Brabant: Sniper. De eerste editie van dit maandelijks terugkerende concept was meteen een succes voor dance organisator Frequence.
De 10e verjaardag van Lunapark
donderdag 20 oktober 2005
Rotterdam en omstreken zal op zaterdag 12 november weer massaal naar de stad aan de Maas trekken om de organisatoren Ron & Willem te feliciteren met het 10 jarig bestaan van Lunapark, om daarna vol overgave te genieten van een altijd spraakmakend verjaardagsfeest.
’t Opzwepende Jumpfeest
donderdag 20 oktober 2005
25 November is het zover, dan zal er weer een Jumpfeest plaatsvinden in de Poema RAW, Utrecht. Na het laatste Jumpfeest “Born II Bounce” is besloten om naast ’t Gezellige Oldskoolfeest en het aanstaande 't Snoeiharde Hardcorefeest, ook hier een terugkerend feest van te maken.
Vrijdag 28 oktober zal de datum zijn dat de grootste discotheek van Enschede - genaamd Discotheek Lunàtic – begint met een nieuw hardstyle concept, genaam SuperBash. De kickoff zal gegeven worden door niemand minder dan DJ Isaac. Tevens zullen DJ’s Vecino en Nickey ervoor zorgen dat de uitdrukking “stilte voor de storm” deze avond zeker niet op gaat want op 28 oktober stormt het de hele nacht. Samen met VJ JK en de alom geprezen MC Syco belooft dit een geweldige avond te worden waarbij er 1 vereiste is, hoe harder hoe beter.
Dance For Villa Pardoes
woensdag 19 oktober 2005
Op vrijdag 21 oktober 2005 zal in discotheek Carte Blanche te Weert Dance For Villa Pardoes - D-shock’s B-day Party plaatsvinden. Zoals de subtitel al duidelijk maakt staat dit feest in het teken van de verjaardag van Carte Blanche resident dj D-shock. Maar het échte thema van dit feest is echter het goede doel genaamd Villa Pardoes. De opbrengst van de kaartverkoop van dit feest zal dan ook naar zojuist genoemde stichting worden gedoneerd
Donderdag 13 oktober gingen de deuren voor het eerst open van het nieuwste uitgaanscentrum in Rotterdam: Outland. Ruim 2500 genodigden uit de Nederlandse evenementen-, discotheken- en artiestenbranche waren getuige van de openingsshow van het vijf verdiepingen tellende gebouw aan de Prins Alexanderlaan.
Wicked City
woensdag 19 oktober 2005
De derde editie van Wicked City is een feit, en 28 oktober is de datum dat Rumours weer volledig op z'n kop zal staan! Wie dit succesvolle concept nog niet kent doet er verstandig aan om ook eens een kijkje te komen nemen, want de eerste twee edities waren een gigantisch succes... en terecht!
Oldstyle Rave Classics
dinsdag 18 oktober 2005
Na twee succesvolle edities pakt de derde editie van Oldstyle Rave Classics nog beter en groter uit. Organisatie Cuup.nl zal in samenwerking met het Haarlemse publiek de beginjaren van de housescene op een magische manier doen herleven.
Cruise Control the 7th edition
vrijdag 14 oktober 2005
Zaterdag 12 november 2005 is het weer zover in Gorinchem. Het concept Cruise Control van TXP-Events houdt nog steeds koers met dan al weer de zevende editie op de agenda.
Woensdag 26 oktober wordt in club Panama het officiële openingsfeest van het Amsterdam Dance Event 2005 georganiseerd met onder andere een spetterend optreden van het Schotse deephouse duo Silicone Soul, een spectaculair optreden van Jaziah en met Brian S. & Victor Coral als ambassadeurs van de Nederlandse house sound anno 2005.
Op zaterdag 22 oktober is het weer tijd voor Hardcore Invasion. Dit zal tevens het laatste hardcore feest voor dit jaar zijn in Zichtenburg Den Haag. Z-Events en EK-Entertainment hebben alles uit de kast gehaald om de vorige editie van 4 juni j.l. te overtreffen.
Op vrijdag 21 oktober zal de wereldpremière van het MASE geluidssysteem plaats vinden tijdens de eerste editie van Ambush in de volledig verbouwde Effenaar. Met een speciale live-act van Stefan Robbers en John Edwards, aangevuld met de dj’s Caz, Ari Daily en El-P zal een volledige surround sound omgeving gecreëerd worden.
Just at Club 4 Hengelo
woensdag 12 oktober 2005
De zomer is nu echt voorbij. De bladeren vallen, de dagen worden korter en de kachel gaat weer branden... Om toch nog een beetje de zomerse warmte te voelen gaan we op 15 oktober a.s. een cruise maken naar Studio 4 Hengelo.
‘Recover Hardstyle’ is de hardtrance, hardstyle en jumpstyle avond die Lexion een aantal keer per jaar organiseert, voor liefhebbers van beukende beats van toen én nu. Na een zomerstop van een aantal maanden vindt de komende editie aanstaande zaterdag 15 oktober plaats in de Zaanse nachttempel.
Lust
woensdag 12 oktober 2005
Het is weekend, een onbestemd gevoel in je buik. De plannen zijn gemaakt, de haartjes in de wax. Het is tijd voor vertier! Even die week afsluiten en lekker alles laten gaan. Een sterke behoefte die nodig getemperd moet worden. Samen met je vrienden op volle kracht vooruit….. Een voor allen en allen voor een!
Ghosttown - The New Years Rave
woensdag 12 oktober 2005
Dit jaar organiseert Dance 2 Eden voor het eerst sinds 1997 weer feest tijdens de jaarwisseling: Ghosttown – the New Years Rave. Als lokatie is gekozen voor de zaal met de meeste oldschool-vibe van het land: de Vechtse Banen in Utrecht. De line-up staat garant voor een spectaculair oud en nieuw.
Zaterdag 22 oktober maak jij opnieuw kans op een vliegles in een heuse helikopter! Voor de tweede keer komen die dag twee organisaties samen om jou een fantastische avond te bezorgen.
Kimono strijkt neer in Happy Dayzz
woensdag 12 oktober 2005
Op vrijdag 14 oktober vindt er weer een nieuwe editie van Kimono plaats. Na een vijftal feesten op een andere locatie te hebben gegeven, is Kimono sinds vorige maand verhuisd naar de toplocatie van HappydayZZ. Voor dit jaar zijn er hier nog drie edities van Kimono gepland en wel iedere 2e vrijdag van de maand.
Bergen op Zoom staat nu niet bepaald bekend om zijn brede uitgaansleven. Er is veel te doen, maar voor de stromingen die niet mainstream zijn is er vaak geen ruimte. Hierdoor zijn er weinig feesten te vinden voor bijvoorbeeld techno en/of hardcore liefhebbers. Een aantal organisaties proberen daar verandering in te brengen. Bassrulers was een geslaagd hardcore-feest (J&E Entertainment) en D-Fusion (D-Fusion) is inmiddels ook een begrip geworden met hun “electro, funk, house, techhouse, techno” feesten in de CKB Underground.
Eindelijk
dinsdag 11 oktober 2005
Op vrijdag 11 november 2005 opent club Y-Land in Spijkenisse haar deuren voor een nieuwe editie van Eindelijk. De vierde aflevering alweer, waarmee de serie feesten van Eindelijk nu definitief bestaansrecht heeft verkregen. Een niet meer weg te denken clubavond in het uitgaansleven van Voorne Putten!
Ruim 4 miljoen pagina's in 1 dag!
dinsdag 11 oktober 2005
Gisteren was het dan zover, de magische 4 miljoen grens doorbroken! 4 miljoen pagina's bekeken in één dag!
Zaterdag 15 oktober 2005 zal in The Pilot te Ysselsteyn de 1e editie van Timetraveller plaatsvinden. De locatie is vooral bekend geworden door de Apocalypse en Innersection feesten. De tijd is echter aangebroken voor iets nieuws. Strictly-Hard Events denkt dan ook met dit concept een nieuwe weg in te kunnen slaan. Een weg die een poort zal openen naar een nieuwe dimensie … een nieuwe tijd … reis op zaterdag 15 oktober dan ook mee met Timetraveller.
Intiem gaat weer underground
maandag 10 oktober 2005
Na 2 waanzinnige strandedities gaat Intiem weer underground. De grotten van de De Catacomben worden op zaterdag 29 oktober omgetoverd tot een zeer Intieme locatie… Met muziek, sfeer en entertainment biedt Intiem-event zelfs de verwende stapper een ongekende avond. Er zal groots uitgepakt worden!
First Vision Presenteert Ultrashock als maandelijks terugkerend concept. Het succesvolle concept van Ultrashock! krijgt op vrijdag 14 oktober namelijk een vervolg midden in het uitgaansgebied van deze stad. Er bestond, vanuit de organisatie en het publiek, al lange tijd de behoefte om Ultrashock een vaste plek te geven in Eindhoven.
Club AfterNOON is de naam van een nieuwe avond, die zijn oorsprong vind in de kleinschalige underground feestjes die werden gehouden onder de naam Club Kipfilet. Een bizarre naam met even bizarre locaties waar voor een zeer lage prijs diverse top-dj's worden geserveerd op diverse, niet allerdaagse locaties in Nederland.
Super hot Rush in club Noa
woensdag 5 oktober 2005
Zaterdag 8 oktober wordt er weer een super lekker Rush feestje in club Noa gegeven in Leeuwarden. Deze editie is bomvol met niemand minder dan mixmaster Don Diablo in the house, new kid on the block Mischa Daniels, RUSH Shaper Brian S., en Noa's eigen Ricardo en Dani-L achter de draaitafels. Ook zijn er optredens van de danseressen van de Funkadelic Pussydoll Dancers en Rob the original Trumpetman.
Na het succes van de “Living 4 Ever” week in de mei vakantie, zet Livingroom in de herfstvakantie opnieuw een lang weekend weg met feesten. De locatie, die gelegen is in het centrum van Oosterhout, heeft net zijn 1 jarig bestaan achter de rug, en het is al weer tijd voor een nieuw feestje. Daarom is er gezocht naar een weekend waar dat weer meerdere feesten konden worden weg gezet.
Headliner Beursgebouw - Update
woensdag 5 oktober 2005
De eerste kaarten vliegen over de toonbank en via frequence.nl is inmiddels de volledige line-up bekend gemaakt. Vandaag komen we met een extra update omtrent Headliner – It’s war, want gaat het evenement wel echt door? Is de line-up die tot dusver door Frequence werd gepresenteerd wel echt compleet? Of vindt Headliner – It’s war helemaal niet plaats in het Beursgebouw?
Kerkplein goes hard deze herfst, want in de aankomende herfstvakantie zullen niemand minder dan Dana en Korsakoff snoeiharde sets weggeven in Kerkplein in Breda tijdens Hot&Hard. Op dinsdagavond 18 oktober is het eindelijk zo ver, want dan zullen deze twee vrouwelijke topdj’s je trakteren op de beste hardstyle en hardcore.
De zomer is nu echt voorbij en langzaamaan maakt de natuur zich klaar voor de maanden met de ‘r’. De tijd van de donkere dagen, kale bomen en griep, er is geen ontkomen aan. Het zoeken naar die spaarzame lichtpuntjes kan weer beginnen. Zaterdag 22 oktober dient er zich één aan.
Project X-it
zondag 2 oktober 2005
Deze keer geen Final Destination als ondertitel maar gewoon Project X-it. Het leek er bij de vorige editie op dat de Tagrijn haar deuren na 30 jaar moest sluiten. Maar onverwachts mag het poppodium nog een jaar langer open blijven. De Gemeente Hilversum kon een aantal dingen niet afronden met betrekking tot de sluiting en wederopbouw.
31 oktober 2005
Kingdom of the Hammers - Het Lampionnen kasteel
Hardtraxx - The new years rave
30 oktober 2005
Welcome to the Chaishop
A.S.S. invites OnlyDance
Academixx - De vernieuwde èn vertrouwde studentenparty
28 oktober 2005
Reverze - Grootste Harddance Event van België, Sportpaleis Antwerpen
27 oktober 2005
Club Sensual - Sensueel uitgaan zoals het bedoeld is
Dubbelslag voor de Matrixx
Veejays in het Stedelijk Museum en het Nederlands Instituut voor Mediakunst
Viva la Salsa
26 oktober 2005
Absolutely Stereo
Rewind Events presenteert FloorFillerz
24 oktober 2005
Go!Funk
23 oktober 2005
Captain Jack overleden
21 oktober 2005
Multigroove presenteert Das Boot II op geheime locatie
Sound of Sunday
D.D.O.D. 9 - Lost Souls
20 oktober 2005
Hard Nature - Natural destruction
The Bridge presents - Fresh
Super Marco May en Ruthless bij Sniper
De 10e verjaardag van Lunapark
’t Opzwepende Jumpfeest
Lunàtic Enschede begint maandelijkse hardstyle avond
19 oktober 2005
Dance For Villa Pardoes
Outland trekt ruim 5000 bezoekers in openingsweekend
Wicked City
18 oktober 2005
Oldstyle Rave Classics
14 oktober 2005
Cruise Control the 7th edition
The official ADE 2005 Opening Party
13 oktober 2005
2 personen op 1 entreekaart naar Hardcore Invasion
Wereldpremière van het MASE geluidssysteem
12 oktober 2005
Just at Club 4 Hengelo
Recover hardstyle terug van weggeweest
Lust
Ghosttown - The New Years Rave
Opnieuw kans op helikoptervlucht bij Xtra Large meets Decision
Kimono strijkt neer in Happy Dayzz
Vincent de Wit brengt techno naar Bergen op Zoom
11 oktober 2005
Eindelijk
Ruim 4 miljoen pagina's in 1 dag!
10 oktober 2005
Timetraveller - A Trip to Hardcore History
Intiem gaat weer underground
9 oktober 2005
Ultrashock - Maximum Speaker Overload
Club Kipfilet eindelijk volwassen
5 oktober 2005
Super hot Rush in club Noa
Extra lang weekend in The Livingroom
Headliner Beursgebouw - Update
4 oktober 2005
Deze herfstvakantie Dana en Korsakoff op Hot&Hard
3 oktober 2005
Superstijl in het Ketelhuis - Democratie op de dansvloer
2 oktober 2005
Project X-it