Partyflock
 
Nieuws · januari 2005
­ Nederland
Bij Utrechts meest vooruitstrevende technoconcept Full Spectrum gaat voor de verandering eens niet zomaar het dak eraf. Geen oeverloos vrouwen-en-kinderen-eerst doorbeukende beatstructuren, maar ruim baan voor vernieuwing, diepgang en verbreding van de muzikale horizon.
Blizz
vrijdag 28 januari 2005
Jazz aan de vooravond van een technofeest. Dit experiment, gecombineerd met andere acts, gaat Building Pressure Parties aanstaande zaterdag aan in Blizz. Op zaterdag 29 januari is vanaf negen uur ’s avonds relaxte jazz te horen tijdens het feest Blizz op het Westergasterras in Amsterdam. Terwijl je van een hapje eten geniet, komen klanken van Parker en Chet Baker je tegemoet en zijn er leuke oude filmpjes te zien.
Italiaanse Hardstyle
vrijdag 28 januari 2005
Italië levert zaken waar wij in Nederland al sinds jaar en dag van genieten. Pizza’s, Italiaans ijs, spaghetti en sedert een aantal jaren geniet de Nederlandse dance scene van Italianen die langskomen om platen ten gehore te brengen op diverse feesten.
Dave Clarke in The Matrixx
donderdag 27 januari 2005
Wie echte techno wil zien en horen, moet zich beslist zaterdag 29 januari melden bij de deuren van The Matrixx in Nijmegen voor de tweede editie van Technotrixx. Want technogod Dave Clarke staat dan in de DJ booth! Hij zal weer het absolute uiterste van de decks vragen. “Ik vraag niet veel van mijn apparatuur. Behalve absolute gehoorzaamheid.”
Sunday Madness invites Outblast
donderdag 27 januari 2005
Aanstaande zondag is het zover, Nederlands nummer 1 Hardcore deejay, dj Outblast komt aanstaande zondag naar Disco-Club Energy. Zeker een goede afsluiting van je drukke weekend.
Zaterdag 5 februari haalt XtraLarge weer een van zijn paradepaardjes van stal met Xtra Erotic. Deze erotisch getinte avond in samenwerking met de bekende afterclub Organza, staat bekend om zijn hete, sexy sfeer en opwindende entertainment. Dit keer willen we er nog een schepje boven op doen, door iedereen in het kader van "stop de vertrutting" te vragen om zo sexy mogelijk gekleed te komen op deze avond, en echt je best te doen op jouw outfit.
1 jaar Noise O.D. Dance Events
woensdag 26 januari 2005
In januari 2004 begonnen ze met het concept Tempovision, nu één jaar later drie Noize 2 Addiction’s en 12 Tempovision’s verder vieren ze hun éénjarig bestaan. Gedurende 2004 heeft de organisatie veel artiesten over de vloer gehad, sommige presteerden naar verwachting goed of zelfs beter. Weer anderen presteerden ver onder de maat en zien we nooit meer terug op een door Noise O.D. Dance Events georganiseerd event. Men heeft hier van geleerd en zal in 2005 niet opnieuw de vingers branden op deze manier
Dance Energie
woensdag 26 januari 2005
Dit betekent een heerlijke mix van Trance, Hardtrance, Jump en Hardstyle. Op de vorige editie’s van Dance Energie hebben bijvoorbeeld Brennan & Heart gestaan, die met hun geheel eigen style Club Swing echt helemaal op zijn kop hebben gezet. Ook hebben de Demolition DJ en dj Fausto hier al eens hun kunsten vertoont. Dit belooft wat voor deze editie.
B.I.T.C.H
woensdag 26 januari 2005
Tijdens de vorige editie was er enige onduidelijkheid over de kleding, speciaal voor mannen. Onder de dresscode uniform wordt verstaan gala, dus met een gewone combat broek alleen kom je er niet in. Ook over diverse shirts bestaat onduidelijkheid, de Doorbitch hanteert als regel geen stof, tenzij doorschijnend, voor mannen. Tevens is de stijl van "Histoire d'O" is toegestaan. Indien je niet voldoet aan de juiste dresscode dan zijn er binnen diverse stands aanwezig waar het mogelijk is om kleding aan te schaffen.
Johan Gielen succesvoller dan ooit
woensdag 26 januari 2005
Wat zo fijn is aan Xtra Large is dat iedereen wel aan zijn trekken komt aan de Jan van Galen. Iedere keer presteren ze het om er iets moois van te maken. En om het nog lekkerder te maken, sluit XL de maand januari af met een heerlijke line-up van 3 meesterlijke dj's.
Begin februari is de release van de cd CyberMix (Cyber Records) aanstaande. CyberMix wordt uitgegeven door Essential Dance Music en is een compilatie van Dj Johan Cyber & Dj Nukem uit Zwitserland. Om de release van deze CD kracht bij te zetten wordt de Cyber Records CD-Releaseparty gehouden waarbij naast Dj Nukem en Dj Johan Cyber, Phats & Small hun debuut zullen maken in de Amsterdamse The Power Zone.
Op 29 januari 2005 organiseert Blackhole recordings clubnight in de 29 te Amsterdam. Op deze speciale labelnight nodigt Blackhole de beste dj’s uit voor de acte de présènce. Blackhole is een van Nederlands meest gewaardeerde labels waar Tiësto een onderdeel van uit maakt. Met hun krachtige releases zijn menig productie van artiesten als Cor Fijneman, Mark Norman, Mojado en Tiesto terug te vinden in de platenkoffers van nationale en internationale dj’s.
Planet V.I.P. invites Dark Forces
maandag 24 januari 2005
vrijdag 4 februari is het dan zo ver. Leeuwarden mag dan eindelijk weer los, en hoe! Planet V.I.P. nodigt dan Dark Forces uit voor de stevigste ontmoeting van het noorden. Vaste krachten van beide organisaties als; Justino, Bionic a.k.a Donatello, Orphean, Defendor, Rabies & Alian, Phat Wax, MC Wah Yudi en Wicked DJ Team, zullen samen met eregast Promo het nieuwe jaar in Leeuwarden waardig aftrappen!
25 maart 2005 is het zover, SL Music Productions lanceert het eerste Exceed feest in club Fantasy te IJsselstein. Achter de schermen wordt druk gewerkt om een zo goed mogelijk feest neer te zetten. Inmiddels zijn er al een aantal mededelingen te doen.
De Premiere - Blade Trinity
zondag 23 januari 2005
Voor GLITTER, GLAMOUR, CHIQUE&SEXY Hollywood. Dat zijn de 4 kernwoorden die een première party kenmerken. Compleet gestyled zijn met de duurste sieraden en kleding, de hele avond champagne drinken en binnen komen bij één van de meest unieke locaties in Amsterdam: supperclub cruise. Dat is het leven van een echte ster.
Technootjes in Simplon
vrijdag 21 januari 2005
Het is weer tijd voor Technootjes! Ook in 2005 zijn we er voor de liefhebbers! Op zaterdag 5 februari beginnen we het jaar met een speciale editie. Wederom is Simplon als de vertrouwde locatie hiervoor uitgekozen.
Mindcontroller - Timetable
woensdag 19 januari 2005
Aankomende zaterdag gaat het dan gebeuren Art of Dance presenteert met trots een nieuwe editie van het succesvolle early hardcore concept Mindcontroller. Als extra sfeermaker is ook dj Champ-E-On nog aan de imposante lijst van deejays toegevoegd. Hierbij de time-table:
Na 2 edities gegeven te hebben komt AL 30 januari met haar party dvd. Wil jij jezelf terug zien op het laatste feest van After Lounge? Kom dan 30 januari naar The Thalia waar alweer de derde editie van After Lounge wordt gehouden.Voor de funkie after muziek tekenen ook deze keer weer de residents dj’s: Louis Fortes, Chris Rox voor de prikkelende vibes.
In samenwerking met het label MB Elektronics en Pornographic Recordings begint Heroes of Techno het nieuwe jaar heftig op zaterdag 22 januari. Deze labels zijn gestart door Marco Bailey en Cristian Varela en zullen samen met Redhead de avond gaan vullen met de unieke sound die zij gecreëerd hebben afgelopen jaren.
We zijn bijna vijftig vragen en 2,5 uur bandopname verder. Alles is beantwoord en er waren maar weinig vragen waar Duncan Stutterheim niets mee kon. Bij deze zijn antwoorden…
A Nightmare In Germany
maandag 17 januari 2005
Graaf eens diep terug in je geheugen, 722 dagen om precies te zijn… Was jij ook getuige van de laatste Nightmare editie in de glorieuze thuisplaats van Freddy? Waar duizenden freaks los gingen op de keiharde beats recht ui de onderwereld? Ja of nee? Beide antwoorden zijn een reden om nu te komen… in de handen van Freddy!
Exceptional Events
zondag 16 januari 2005
Rechtstreeks vanuit Coevorden ontpopt zich een organisatie die het Nederlandse Dance publiek nog meer gaat bieden. Onder de naam Exceptional Events zullen de al bekende feesten van C-Town Events, worden overgenomen.
The Sessions
zaterdag 15 januari 2005
2005 is nog maar nét begonnen, maar het belooft nu al een goed jaar te worden voor The Sessions. Naast het feit dat het erg goed gaat met het platenlabel, (nieuwe release van C-Jay staat gepland voor Februari) is het vroeg in het jaar ook alweer tijd voor The Sessions events.
DJ Paul’s Birthday Uitverkocht
vrijdag 14 januari 2005
Aanstaande zaterdag 15 januari viert DJ Paul zijn 39ste verjaardag in de Nighttown aan de Westkruiskade te Rotterdam. Zoals verwacht is het evenement inmiddels uitverkocht; de allerlaatste kaarten zijn vandaag over de toonbank gegaan. Er is zaterdag dus geen mogelijkheid om aan de deur tickets te kopen.
Schoolparty4asia
vrijdag 14 januari 2005
Inmiddels zijn vele acties in Nederland voltooid, en is er een gigantisch bedrag verzameld voor Azië. Echter, er zal veel geld nodig blijven voor de wederopbouw van de getroffen gebieden., vandaar de Schoolparty4Asia.
Net als de eerste twee zeer geslaagde edities zal de derde aflevering van Temporary Playground plaatsvinden in Las Palmas, Rotterdam. En wel op vrijdag 28 januari Temporary Playground maakt het verschil door elke editie een uniek thema neer te zetten. Met als rode draad een aangename en open atmosfeer, die wordt bepaald door visuals, temporary art, decor, performances en dj's.
Discotheek ZAK / RiziO 2005
donderdag 13 januari 2005
Al sinds 14 jaar staat discotheek ZAK open voor vele invloeden in de Dance en zeer hooggenoteerd in het Duitse uitgaansleven. Het laatse jaar was een tijdperk, waarin de dancescene overstelpt wordt met grootste evenementen. Daarin met medewerking van RiziO is het concept discotheek staande gebleven door voor ieder een zeer geslaagde weekend invulling te bieden.
Garden of Eve - Lost in paradise
woensdag 12 januari 2005
Op zondag 16 januari 2005 zal het Westergasterras te Amsterdam het décor zijn van het nieuwe dance evenement Garden of Eve. In de namiddag kun je een combinatie van diner, dance en lifestyle verwachten in een nieuwe unieke omgeving.
Underground Attak
woensdag 12 januari 2005
Voor deze vierde editie hebben we gekozen om een stapje hoger te gaan in de line up, na Sceletor op chapter 2 en Cremator op chapter 3 is het nu de beurt aan niemand minder dan The Vizitor. Hij zal met een brute terror set het feest afsluiten. The Vizitor is geen onbekende naam meer in de scene, naast zijn bekende performances in 2004 op oa: Thunderdome, Hellraiser en Ressureqtion zit hij tevens in het collectief van de welbekende Pendeho Records.
Temple of Terror
woensdag 12 januari 2005
Vrijdag zal de release van de cd Temple of Terror 2005 gevierd worden. Het feest zal geheel in het teken staan van de cd en er zal van hardcore opgebouwd worden naar terror.
De benefietavond van alle organisaties en artiesten uit het Amsterdamse nachtleven (met meer dan 100 DJ's en andere artiesten) was een groot succes. Via entreekaarten, horeca, veiling en collectebussen is 28.202,56 euro ingezameld voor GIRO 555.
Het nieuwe jaar is nog geen twee weken oud, of het eerste feest van Mania Events in 2005 staat weer voor de deur. En wat voor feest! In een nog nooit vertoonde setting zullen 3 exponenten van de nieuwe generatie hardcore- artiesten de hele nacht SAMEN garant staan voor de allerhardste hardcore sounds. Ja je leest het goed, D-Spirit, Sceletor en Wizard zullen de hele nacht samen draaien.
1 Jaar Dial T for Techno
dinsdag 11 januari 2005
In het weekend van zaterdag 29 januari is het precies één jaar geleden dat de eerste Dial T for Techno plaatsvond. Van die gelegenheid maken we gebruik om enkele artiesten die er het afgelopen jaar uitsprongen terug te halen voor een speciale editie van Dial T For Techno, op een nieuwe locatie! DJ’s Dylan Drazen, DJ Dano, Size, Yo-Ep en Alec Marqx zullen Hifi in Leiden compleet op zijn kop zetten!
A.S.S. invites OnlyDance
maandag 10 januari 2005
Absolute Super Sounds, de maandelijkse clubavond van de Boerderij in Zoetermeer nodigt voor de eerste editie van 2005 het online DanceMagazine OnlyDance uit. En uit die samenwerking is een spectaculaire line up gekomen. Niet alleen zal OnlyDance resident El Duardo zijn opwachting maken, maar ook 2 van Nederlands grootste dj’s, namelijk Laidback Luke en Benny Rodrigues zullen ten tonele verschijnen.
Mach-1 nieuws
zondag 9 januari 2005
De komende maanden kan er weer flink gefeest worden op diverse party’s georganiseerd door Mach-1. Hieronder een overzicht hiervoor:
Adrenaline in de Waakzaamheid
zondag 9 januari 2005
De organisatie Adrenaline heeft een gezond 2004 achter de rug. Na 2 succesvolle edities in de kop van Noord Holland waar men o.a. Dj Luna, The Abyss, The Prophet en Brennan & Heart voorbij zag komen, heeft de organisatie besloten dat het tijd is om een stapje verder te gaan.
Zaterdag 29 januari zal de vierde editie van Instant Techno plaatsvinden in Huis de Beurs te Groningen. De afgelopen edities vonden plaats in Club29 en waren met optredens van onder andere Floornoiz, Verdine Bel, dj Error, Invite en Greg Martini een groot succes. Voor deze editie is gekozen voor Huis De Beurs, een stijlvolle locatie van meer dan 200 jaar oud.
No Nonsense - The 3rd Fantasy
zaterdag 8 januari 2005
De ramp in Azië heeft de organisatie van No Nonsense Events enorm geschokt. Daarom heeft zij besloten dat per betaalde bezoeker, 1 euro overgemaakt zal worden op giro 555. Wij willen hierbij verder iedereen oproepen de actie van de Samenwerkende Hulp organisaties te steunen en zelf ook te doneren op giro 555 ten behoeve van de slachtoffers en de wederopbouw van de getroffen gebieden.
Extra area op Mindcontroller
vrijdag 7 januari 2005
Op zaterdag 22 januari 2005 organiseert Art of Dance een nieuwe editie van het succesvolle early rave concept Mindcontroller. De voorbereidingen voor dit grootse early rave spektakel zijn in volle vaart. Er zullen namelijk een aantal spetterende performances gaan plaatsvinden van artiesten uit Engeland, Italie & de Verenigde Staten.
Zaterdag 15 januari is het zo ver. Dan is er een speciale editie van Back 2 Back met 2 wel hele populaire dj’s. De dj’s die de hele avond back 2 back gaan staan zijn Mike S, bekend van de populaire avonden van Crazyland, en Dazzle, bekend van de wereldbekende label Black Hole.
Meer dan 5 jaar timmert de Sub-way goed aan de weg. Deze club bied bij veel bezoekers een warm en goed gevoel op het uitgaansplein in hartje Zaandam. Tal van muziekstromingen hebben het publiek al weten te vermaken in de deze niet te grote club.
Als je er niet bij was in de NDSM, maar de terugkeer naar de Gashouder niet wil missen is er goed nieuws. Mede doordat we gelukkig toch weer toestemming hebben gekregen om als vanouds 2 tenten aan de Gashouder te kunnen plaatsen, hebben we nog redelijk wat kaarten in de verkoop. Zaterdagochtend start de kaartverkoop bij de losse adressen (dus niet bij Ticketbox deze keer).
Wat verder ook centraal staat deze avond, is natuurlijk Azie. Het is natuurlijk niemand ontgaan wat er daar nu aan de hand is. Ook FCA-Music, APE, Xcess-Events en nog vele andere organisaties hadden samen voor de jaarwisseling al een plan op poten gezet om de getroffen mensen aan de andere kant van de wereld te helpen.
Zondag 30 januari start om 16.00 s`middags de 1e editie in 2005 van Sound of Sunday. Op deze laatste zondag van de maand gaan in de Hemkade weer alle remmen los en zullen we de koude januari maand op feestelijke wijze afsluiten.
Vrijdag 4 februari brengt Integrate een speciale line-up ten gehore in het Paard van Troje in Den Haag. Voor deze gelegenheid heeft Integrate organisator Musika Tremenda de handen ineen geslagen met het Berlijnse boekingskantoor/platenlabel Kne’Deep. Uiteraard wordt deze door niemand anders vertegenwoordigd, dan door dj Rush.
Tsunami S.O.S.
woensdag 5 januari 2005
Op donderdag 06 en vrijdag 07 januari organiseren Rotown, Off_Corso, Nighttown en Now&Wow een clubnacht onder de naam Tsunami S.O.S. met als doel zo veel mogelijk geld binnen te halen voor GIRO 555 van de samenwerkende hulporganisaties. In samenwerking met verschillende Rotterdamse organisaties, zijn initiatiefnemers Reineke Otten en Deniz Alpay er op korte termijn in geslaagd een dancefestival op te zetten waar meer dan 50 (inter)nationale artiesten gratis optreden.
WaYiri 'goed doel' feest
woensdag 5 januari 2005
29 Januari zal er in de Argus Alkmaar een 'goed doel' feest gehouden worden. Het geld wat met het feest word verdiend gaat allemaal naar een kinderhuis in Ghana. WaYiri is een kinderopvanghuis in Ghana die is opgericht door Eric Coomans. Hij heeft dat kinderhuis gebouwd met hulp van mensen uit Ghana. Er zijn in Ghana veel kinderen die geen ouders meer hebben of kinderen die onder hele slechte omstandigheden leven.
Op woensdag 12 januari organiseert uitgaanscentrum ASTA in Den Haag een benefietavond voor de slachtoffers van de zeebeving in Zuidoost-Azië. Tijdens een hardhouse Dance Party Marathon zullen maar liefst 29 beroemde Disc Jockeys vijf uur lang geheel belangeloos hun muziek ten gehore brengen. De Nederlandse jeugd zal zo dansend haar steun aan Zuidoost-Azië betuigen tijdens deze unieke samenkomst van artiesten.
Op vrijdag 11 februari 2005 staat er iets bijzonders te gebeuren in Zeeland! Met gepaste trots presenteert Confused Events (de organisatie van de populaire Confusion-feesten) op deze datum een officiële promotieparty voor de nieuwste cd / dvd van Offensive Records, getiteld “One Day We Kill’em All!” Op deze dubbel cd staan naast de allerlaatste releases op het populaire hardcorelabel nieuwe remixen van Offensive hits.
Kickin Sunday’s
dinsdag 4 januari 2005
De gehele maand December is het nieuwe concept in de après ski kelder te zaandam met success gestart. De hoogtepunten in de maand december waren voornamelijk Lady Lydjes verjaardag waar een goede opkomst was en veel vodka achter en op de bar vloeide. De sint en kerst special viel ook in de stemming bij het publiek.
31 januari 2005
Full Spectrum - Nuno Dos Santos Invites
28 januari 2005
Blizz
Italiaanse Hardstyle
27 januari 2005
Dave Clarke in The Matrixx
Sunday Madness invites Outblast
Stop de vertrutting en kom zo sexy mogelijk gekleed naar Xtra Erotic
26 januari 2005
1 jaar Noise O.D. Dance Events
Dance Energie
B.I.T.C.H
Johan Gielen succesvoller dan ooit
25 januari 2005
Phats & Small te gast bij CD Release
The Black Hole Recordings Clubnight
24 januari 2005
Planet V.I.P. invites Dark Forces
Lancering Exceed #01 in Club Fantasy te IJsselstein
23 januari 2005
De Premiere - Blade Trinity
21 januari 2005
Technootjes in Simplon
19 januari 2005
Mindcontroller - Timetable
18 januari 2005
After Lounge lanceert eigen party dvd
17 januari 2005
Heroes of Techno meets MB Elektronics
Vraag het Duncan - Zijn antwoorden (Deel 2)
A Nightmare In Germany
16 januari 2005
Exceptional Events
15 januari 2005
The Sessions
14 januari 2005
DJ Paul’s Birthday Uitverkocht
Schoolparty4asia
13 januari 2005
Have a pleasant flight with TP-Airlines
Discotheek ZAK / RiziO 2005
12 januari 2005
Garden of Eve - Lost in paradise
Underground Attak
Temple of Terror
11 januari 2005
All 4 Asia groot succes - 28.202,56 euro ingezameld voor Giro 555
Deliria - Mental Disturbances Caused By Extreme Enthusiasm
1 Jaar Dial T for Techno
10 januari 2005
A.S.S. invites OnlyDance
9 januari 2005
Mach-1 nieuws
Adrenaline in de Waakzaamheid
Instant techno nu in Huis de Beurs
8 januari 2005
No Nonsense - The 3rd Fantasy
7 januari 2005
Extra area op Mindcontroller
B2B met Mike S Crazyland en Dazzle Black Hole
6 januari 2005
Club Sub-way timmert al meer dan 5 jaar aan de weg
Kaarten Westergasfabriek februari zaterdag in de voorverkoop
ROCKIT/XCess "Meet & Greet" in teken van Azië
Liquid Events presents Sound of Sunday
5 januari 2005
Integrate - Where emotions mix up with technology
Tsunami S.O.S.
WaYiri 'goed doel' feest
4 januari 2005
DJ’s draaien massaal op Haags dansbenefiet voor Azië
Offensive - One Day We Kill’em All
Kickin Sunday’s