Partyflock
 
Nieuws 2005
­ Nederland
In December 2000 begon het allemaal, het radioprogramma Scratch’98 werd overgenomen door 2 nieuwe radiomakers; R.O.B. en Lunar Superstar. Geleidelijk aan transformeerde zij de programmering naar het ‘Dance’ genre en kregen na een tijdje vaste ondersteuning van Sandroz en de vaste columnist ‘Didier Red’. Nu, na 5 jaar staat het radioprogramma nog steeds als een huis en is het hier maar ook ver buiten de regio een redelijk bekende naam binnen de Dance Scene geworden.
Lexion New Years Eve 14 uur knallen
dinsdag 20 december 2005
Je kunt natuurlijk naar New York gaan, om New Years Eve in de kou op Time Square te vieren. En dan aftellen van 10 tot 1 om vervolgens heel hard HAPPY NEW YEAR te roepen en een dikke partij confetti in je kraag te verzamelen.
Doornroosje in Nijmegen staat al jarenlang aan de top met zijn Techno special Planet Rose, waarin menig gevestigde Techno naam zijn opwachting maakt. Nijmegen staat dan ook bekend als echte Techno stad. Namen als Jan Liefhebber, Hansz en Pure zijn landelijk en zelfs internationaal bekend. De aanwas van Nijmeegs talent is dus ook groot en daarom gaat Vet een techno gerichte avond organiseren waarin Nijmeegse talenten centraal staan. De mix van talenten staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige muzikale invulling van de avond.
New years eve in the Buddha bar
donderdag 8 december 2005
Laat zien dat je er bent op nieuwjaars avond! De Buddha Bar gaat een nieuw jaar in, in de nieuwe stad van glamour, diversiteit en cultuur; Den Haag. Alien Emotions luid het nieuwe jaar in met een mix van glamour en Aziatische stijl! Flirt flink met de mooiste diva’s achter de bar en dans deze avond met volle overgave op de meest sexy house muziek van de beste opkomende, en de meest getalenteerde DJ’s in de scène. Gecombineerd met percussie, champagne, finger food en Aziatische decoratie maakt het jouw oud en nieuw compleet!
F*ckers - Fifth edition
donderdag 1 december 2005
De vijfde editie van F*ckers staat alweer voor de deur, en om dit extra te vieren zal BSX er weer alles aandoen om dit niet ongemoeid te laten. Met verschillende muziekstijlen en decoraties zal Zoetermeer weer gaan rocken op de eclectic beats van nationale grootheden.
2003 was een jaar van grootse en minder imposante gebeurtenissen. Van trivialiteiten tot orgastische wapenfeiten. Zo spuit prinses Margarita haar gal jegens haar familie in een serie artikelen in HP de TIjd onder de noemer ’Oranjebitter’. De onooglijke knuffelnicht (dan nog in-wording) Jamaï wint Idols. We zuchtten, steunden en zweetten ons door een tropische zomer heen. Gangsterliefje Mabel Wisse Smit was voor het eerst in het nieuws. Arnold Schwarzenegger wordt conservatief gouverneur van Californië (en dat is dan niet eens een ongeloofwaardige Hollywood flodder).
Masters of Hardcore - The line up
maandag 28 november 2005
Op 18 februari vindt, voor 2006, de enige Masters Of Hardcore in Nederland plaats. Er zullen maarliefst drie vette arena's gepresenteerd worden in een productie die zijn weerga niet zal kennen. De namen van een meer dan veertig artiesten tellende line up vindt je hier!
Vanavond in de welbekende "The Bridge" te Meppen Duitsland gebeurd het: The gates of hell open once again, to unleash all those cenobites, freaks and maniacs to the guests of "Hellraiser - Gift Of God"
Zaterdagavond 5 november zal discotheek Grand Madeira in Nederweert het toneel vormen voor Nitro-gen. Op dit dance-evenement zullen regionaal en provinciaal bekende DJ’s met hun favoriete platen de bezoekers uit hun dak laten gaan, waarbij de ondertitel ‘Welcome to the mad lab’ zeker van toepassing zal zijn, al was het maar vanwege het verfrissende thema.
Op zaterdag 22 oktober is het weer tijd voor Hardcore Invasion. Dit zal tevens het laatste hardcore feest voor dit jaar zijn in Zichtenburg Den Haag. Z-Events en EK-Entertainment hebben alles uit de kast gehaald om de vorige editie van 4 juni j.l. te overtreffen.
Super hot Rush in club Noa
woensdag 5 oktober 2005
Zaterdag 8 oktober wordt er weer een super lekker Rush feestje in club Noa gegeven in Leeuwarden. Deze editie is bomvol met niemand minder dan mixmaster Don Diablo in the house, new kid on the block Mischa Daniels, RUSH Shaper Brian S., en Noa's eigen Ricardo en Dani-L achter de draaitafels. Ook zijn er optredens van de danseressen van de Funkadelic Pussydoll Dancers en Rob the original Trumpetman.
Maximal Power
vrijdag 23 september 2005
Zaterdag één Oktober aanstaande zal Café Maxim in Rotterdam, vanwege haar jubileumfeest haar deuren openen om Harddance binnen te laten. Het jubileumfeest dat om 15:00 begint, heeft vanaf 16:00 een heerlijke Harddance line up voor haar bezoekers in petto om Café Maxim's 'verjaardag' met een harde doch melodieuze knal te vieren.
Sonic
vrijdag 9 september 2005
Op zaterdag 17 september 2005 gaat het gebeuren; de ‘grand opening’ van het door velen verlangde concept Sonic in discotheek Dixies te Brasschaat (België)! Door het overweldigende succes van de hardere muziekstijlen als jump, hardstyle, early rave,… komt de organisatie met dit stevig nieuw concept naar de buitenwereld. Wekelijks, van 22.00u tot 06.00u, zullen ruim 1200 liefhebbers van deze muziekstromingen kunnen genieten in een frisse, moderne en ruim overzichtelijke locatie die evenzeer nostalgisch als modern is.
Summer Extravaganza
maandag 18 juli 2005
Okay, okay het is geen Dance Valley, het is geen Latin Village en zeker geen Extrema Outdoor. Maar het is wel even het heetste en extravagantste indoor zomerfeestje van deze zomer! Met de beste en hotste dj’s van het moment. Summer Extravaganza gaat hot, sweaty en steamy worden!
Trance in de dressuurbak
vrijdag 1 juli 2005
Tijdens het Dressuurgala van Outdoor Gelderland op vrijdagavond 15 juli 2005 presenteert wereldtopruiter Edward Gal zijn op trancemuziek gebaseerde kür aan het publiek. Gal verschijnt dan voor het eerst in de ring met de muzikale ondersteuning van het deejay/producer duo Jochen Miller en Boy Lamoen. Zijn muziekkeuze en choreografie kunnen met recht baanbrekend genoemd worden in de doorgaans op klassieke klanken georiënteerde ruitersport.
DJ’s United presents Pulsate
donderdag 30 juni 2005
Op 23 juli a.s. is het dan eindelijk zover!! Op deze dag zal het dance-evenement ‘Pulsate’ plaatsvinden in Quelderduyn te Den Helder.
Planet Joy heeft de afgelopen drie jaar een goede reputatie opgebouwd inzake muziek en gezelligheid. In die tijd hebben verschillende gasten hun hartje verpand aan dit feest. Een feest dat tot stand kwam door een gemis aan zoiets in partyland. De organisatie van Planet Joy heeft altijd voor ogen gehad om een laagdrempelig feest te organiseren en om de bezoeker weer centraal te stellen. Zonder poespas gewoon feesten en plezier maken.
Op zaterdag 30 juli vindt in en om de SilverDome in Zoetermeer de vijfde editie van SweetVibes plaats. SweetVibes kent drie onderdelen: een streetparade, een festival en een afterparty. SweetVibes presenteert grote namen uit de dance underground als James Holden, Hardfloor (live), Ken Ishii en Stacey Pullen
Afterclub Zino presents eXpect
donderdag 9 juni 2005
Heb jij zin om jouw zondagochtend op een wel heel bijzondere manier te beginnen en hou jij van een Surpriseparty? Het zal een van de themaparties in Zino zijn!
De hardcorescene heeft sinds het begin van de jaren negentig verschillende generaties gekend. Generaties met een eigen sound, eigen artiesten, en een eigen publiek. Mede dankzij nieuwe artiesten die durven te innoveren blijft de hardcore zich alsmaar ontwikkelen. Veel van de grote namen uit de glorieuze jaren negentig zijn nog steeds actief binnen de scene, maar ook veel nieuwe DJ’s hebben inmiddels de top bereikt. Ook in de toekomst zullen er steeds weer nieuwe artiesten zijn, die bepalen hoe de scene eruit ziet, hoe de hardcore klinkt.
APE komt uit de mouw
woensdag 25 mei 2005
De ingekleurde kleurplaten stromen inmiddels binnen. Het wordt een wervelende strijd en dit allemaal om een mooie avond in The Powerzone te winnen. 11 juni staat garant voor sfeer om de bezoekers van ‘APE’ van een heerlijke nacht in Amsterdam te voorzien. De muziek zal, met onder andere Bart Skils en Jori Hulkkonen, de bovenste etage van deze mooie locatie doen trillen.
Wat krijg je als de #1 vrouwelijke DJ, de #1 Nederlandse Hardstyle DJ, de #1 Jump-DJ en de #1 MC samenvoegt in de #1 locatie van Noord Brabant? Euphoria – Serious Excitement Marked By extraordinary Happiness!
Tijden veranderen in C-town
woensdag 11 mei 2005
In 2001 kwam Coevorden, na jaren lange afwezigheid langzaam weer op de partykaart van Nederland te staan. Het toen nog onbekende C-Town DJ team begon onder de naam C-town events met het geven van feesten in de discotheek Road House. De feestjes groeiden in korte tijd uit van kleine intieme feestjes naar volwassen feesten die meer en meer bezoekers trokken uit alle delen van het land. De bekendheid van het Coevorder dj team nam met grote sprongen toe. Artiesten als Dana, Pavo, Luna, Rob & Mc Joe, Outblast, Darkraver en Promo hebben in de afgelopen jaren de weg naar het noorden des land weten te vinden.
Twee jaar geleden stond Michel de Hey op de eerste editie van Trinity in Technoland Open AIR! en in 2004 maakten onder andere Misjah, Estroe en Dimitri hun opwachting. De organisatie van het enige technofestival van het Noorden doet er voor deze derde editie een flinke schep bovenop met onder andere de Franse top-DJ Jack de Marseille, Bart Skils en de Acid Junkies.
Er is veel speculatie geweest of “Riverdance” in 2005 plaats zou gaan vinden. Na zeven jaren succesvol het gezelligste dancefestival van Midden-Nederland te hebben georganiseerd aan de Lekdijk bij Nieuwegein-Zuid, heeft Club Fantasy besloten een samenwerking aan te gaan met No Nonsense! Events.
Dance Masters - House party
zaterdag 16 april 2005
Bijna is het zover, op 22 april zal er een nieuw concept gelanceerd worden in discotheek Drop Inn in kerkrade, genaamd "House party"! Een samenhang van decoratieve show en muziek zal van deze avond een unieke belevenis maken. Dit evenement wordt georganiseerd door een nieuwe party organisatie genaamd Dance Masters.
Op vrijdag 13 mei viert Flatline Hardcore de verjaardag van Dizzy in Dancing Quatrebras in Noord-Bergum. Dj Dizzy die al jaren actief is in de hardcore scene, maakt al sinds de oprichting van H&A events deel uit van het Flatline resident team.
Crunc Agency Tour
dinsdag 12 april 2005
Een groep jonge helden die garant staat voor kwaliteit, show en de potentie om groot te worden. Voor diegene die hier nog niet van overtuigd is, tourt Crunc langs de beste clubs in het land om de talenten te etaleren. Met de Crunc Agency Tour. The CAT is Loose! want op 22 april zal de Tour van start gaan in een club wat bijna bestempeld was geworden als “Best New Club” in Nederland.
Zoals de meeste Noorderlingen wel weten gaat op 9 April aanstaande No.1 van start met de geheel vernieuwde programmering in Sans Souci te Berlikum. Om dit heugdelijke feit en de top programmering nog meer in een zonnig daglicht te stellen heeft de organisatie van No.1 besloten iets extra’s te doen voor de bezoekers in de eerste maand.
Overheid en Slam! FM oneens
woensdag 30 maart 2005
De overheid en Slam! FM zijn het oneens over definities van hitmuziek en muziekaandeel. Volgens andere radiostations houdt Slam! FM zich niet aan gestelde regels.
Dancefestival Emporium (28 mei) van The Matrixx krijgt een schitterende nieuwe locatie: recreatieterrein De Berendonck, vlakbij Nijmegen. Aanvankelijk zou Emporium in de uiterwaarden van de Waal worden gehouden, maar omdat de natuur daar misschien in het gedrang komt, verhuist het festival. De Berendonck heeft meer dan voldoende ruimte om de vele duizenden bezoekers in een perfecte sfeer te herbergen.
Womanwaves
vrijdag 25 maart 2005
“Behind every great man, there’s a great woman” zeggen ze wel, maar deze vijf vrouwen hebben geen man nodig om zich achter te verschuilen. Internationaal gewaardeerd behoren deze vrouwelijke dj’s tot de absolute top in de wereld. Of het nu kleine, knusse feestjes of grote festivals betreft, ze brengen je onontkoombaar in een ‘state of trance’
Hoewel we in ons persbericht van 2 Fast 4 Trance vs Italy hadden vermeld dat Hard vs. Erotica, ondanks het faillissement van The Level gewoon door zou kunnen gaan, blijkt nu dat het toch niet mogelijk is om op zondag 27 maart Hard vs. Erotica in The Level te laten plaatsvinden. Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar All Dance heeft op zo’n korte termijn gelukkig een nieuwe locatie kunnen vinden: de sfeervolle club Swing in Arnhem (om de hoek van The Level).
Dit jaar komt I love hardhouse terug naar Amsterdam, en hoe: drie feesten in de komende drie maanden…op 30 april host I love hardhouse een buitenpodium naaast de Frisco In (vlakbij de grashopper), gevolgd door een hele speciale editie op 15 mei (details volgen later) maar eerst:
Underground For Ever
vrijdag 18 maart 2005
Nog een paar dagen te gaan en dan is het tijd voor de Xtreme.core album release party meets I hate trance in de City Hall te Utrecht. Dit feest staat geheel in het teken van de release van de nieuwe Xtreme.core cd. Na het grote succes van de eerste editie van deze Italiaanse cd-reeks kon dit tweede deel natuurlijk niet uitblijven. Ook deze keer is de cd weer samengesteld door Frazzbass & Rotello en het resultaat mag er wezen. Om de dj’s die op deze cd vertegenwoordigt zijn aan het publiek te laten zien en horen, is besloten er een release party voor te organiseren.
DJ Isaac 2005 World Tour
donderdag 17 maart 2005
Hardstylepionier DJ Isaac behoort tot de absolute DJ top van de wereld. Niet alleen als deejay, maar ook als producer is hij persoonlijk verantwoordelijk voor zijn eigen unieke sound. Nederland kent hij als zijn broekzak en ook in de rest van de wereld is hij al geruime tijd een graag geziene gast. Het wordt dus hoog tijd voor zijn eerste officiële wereldtournee.
Time table Oxygene the Return
donderdag 10 maart 2005
Zaterdag aanstaande zal eindelijk Oxygene, the return, plaatsvinden. Lang is hier naar uitgekeken en met een dijk van een line up zal ook deze editie een succes zijn. Vele vertrouwde gezichten zullen garant staan voor een unieke sfeer als waar de vaste Oxygene bezoekers keer op keer op konden vertrouwen.
Op vrijdag 1 april lanceert Frequence haar nieuwste concept in mega club Jinx te Deurne. De clubavond die onder de naam Trigger van start zal gaan is de eerste in een reeks van maandelijkse jumpstyle feesten die vervolgens op iedere eerste vrijdag van de maand plaats zullen gaan vinden in club Jinx. Net als Headliner, (een andere clubavond van Frequence) zal bij Trigger de nadruk worden gelegd op de belevenis van het totaal concept. Dit houdt in dat niet alleen de dj centraal staat, maar dat de avond een samenspel is van dj,s, vj, lightjockey, dansacts, shows en entourage.
Core ConneXion News
vrijdag 4 maart 2005
Het start sein is gegeven, de kop is er af! The Ultimate fight Chaoz The Battle 2005 is begonnen. Het was een avond met een geweldige sfeer het publiek maakte het feest. Het is ook al meteen gebleken dat het niveau van de DJ’s hoog ligt. Vijf Geweldige DJ en een DJ Team hebben gestreden om het eerste ticket naar de komende finale.
In Leeuwarden is het al te lang een traditie aan het worden dat er op zaterdagavond geen ‘hardstyle’ evenementen meer worden georganiseerd. Het grappige is dat juist een evenement wat al drie jaar lang op vrijdag wordt georganiseerd die traditie voor één keer gaat doorbreken!
Hoe was het ook alweer. Iets voor een nationale geschiedenis quiz? We schrijven Chicago, de midden jaren tachtig, onder het rook van deze grauw grijze industriestad bloeit een nieuwe muziekstroming op. Een sound die zijn weerga niet zal kennen en de hele wereld zal gaan veroveren. Want daar in de clubs werd de term HOUSE geïntroduceerd die ook al snel Nederland zou bereiken.
Hét Haags Studentenfeest
woensdag 9 februari 2005
Deze editie van ‘Hét Haags Studentenfeest’ zal plaats vinden in het Paard van Troje te Den Haag. Na het grote succes van vorig jaar zal belooft het ook dit keer een massaal spektakel worden.
Na een geslaagde eerste maand van 2005 met DJ’s als Laidback Luke, Ben Liebrand en Benny Rodrigues, gaat Haarlem Fridays verder in februari. En omdat uitgaan nog steeds erg duur is met de euro, is de entree wederom gratis! De eerste vrijdag van deze maand is het tijd voor Technation.
Techno in de Effenaar
woensdag 2 februari 2005
De Effenaar pakt flink uit met grote techno DJ’s. Tot en met het afscheidsfestival in mei zal de “oude” Effenaar op zijn grondvesten schudden. Al jaren staat de Effenaar garant voor spetterende techno-avonden. Met Johannes Heil, T-Quest, Billy Nasty en Miss Djax zorgt de Effenaar ervoor dat Eindhoven Techno-City zijn naam eer aan doet.
Laatste nieuws Smurfenland
woensdag 2 februari 2005
Vrijdag 18 maart is er een feest wat geheel in het teken staat van dj Smurf. Deze terror dj uit Newcastle is het afgelopen jaar doorgebroken in ons kikkerlandje en blijft enorm in populariteit stijgen. Zijn aparte stijl is een mix van terror en vrolijke samples waardoor je haast wel moet lachen: Terror that makes you smile!
Dance Energie
woensdag 26 januari 2005
Dit betekent een heerlijke mix van Trance, Hardtrance, Jump en Hardstyle. Op de vorige editie’s van Dance Energie hebben bijvoorbeeld Brennan & Heart gestaan, die met hun geheel eigen style Club Swing echt helemaal op zijn kop hebben gezet. Ook hebben de Demolition DJ en dj Fausto hier al eens hun kunsten vertoont. Dit belooft wat voor deze editie.
Hard Plastic
woensdag 19 januari 2005
De beste Hardstyle, Hardtrance, Oldskool en Techno DJ’s hebben wij speciaal voor jullie bij elkaar gebracht in de Hemkade te Zaandam. Gecombineerd met tal van exclusieve shows en een zeer verrassende entourage, beloofd Hard Plastic een geweldig sfeervolle, “harde” party te worden.
SledgeHammer
dinsdag 18 januari 2005
De organisatie heeft in de afgelopen tijd zijn oor opengehouden bij alle partyminded mensen om zo hun wensen en kritiek mee te nemen en te verwerken in het concept. Zo willen wij als eerste de geruchten omtrent de drankmuntjes oplossen. Mensen spraken over prijzen van 3,- of zelfs 3,50 euro per muntje. Niets hiervan is waar. In de PowerZone is er al jaren een vaste prijs van 2,50 euro per muntje.
Exceptional Events
zondag 16 januari 2005
Rechtstreeks vanuit Coevorden ontpopt zich een organisatie die het Nederlandse Dance publiek nog meer gaat bieden. Onder de naam Exceptional Events zullen de al bekende feesten van C-Town Events, worden overgenomen.
Nu we het nieuwe jaar zo spectaculair hebben ingeluid op de Hemkade samen met CrazyLand, is het nu weer tijd om uit te kijken naar de volgende Unique. Na het uitverkochte één jarig bestaan in November, hebben we als goed voornemen genomen om er op 19 februari nog een groter feest van te maken.
20 december 2005
Time is running out - 5 Jaar Scratch'98
Lexion New Years Eve 14 uur knallen
9 december 2005
Nieuw techno concept Vet in Doornroosje
8 december 2005
New years eve in the Buddha bar
1 december 2005
F*ckers - Fifth edition
28 november 2005
Berlin, Starz and the Getaway present Opium
Masters of Hardcore - The line up
18 november 2005
Laatste update Hellraiser - Gift of God
26 oktober 2005
Nitro-gen - Dance laboratorium in Nederweert
13 oktober 2005
2 personen op 1 entreekaart naar Hardcore Invasion
5 oktober 2005
Super hot Rush in club Noa
23 september 2005
Maximal Power
9 september 2005
Sonic
18 juli 2005
Summer Extravaganza
1 juli 2005
Trance in de dressuurbak
30 juni 2005
DJ’s United presents Pulsate
21 juni 2005
Planet Joy neemt afscheid met The HappyEnding Story
17 juni 2005
Ken Ishii, Hardfloor en Stacey Pullen op Sweet Vibes 2005
9 juni 2005
Afterclub Zino presents eXpect
3 juni 2005
Timetable Generations of Hardcore
25 mei 2005
APE komt uit de mouw
18 mei 2005
Tilburg maakt kennis met Euphoria
11 mei 2005
Tijden veranderen in C-town
10 mei 2005
Trinity in Technoland Open Air 3
26 april 2005
The Real Riverdance - What a Difference a Boat Makes
16 april 2005
Dance Masters - House party
12 april 2005
Flatline Hardcore Dizzy's birthdayparty
Crunc Agency Tour
5 april 2005
Laatste nieuws rond No.1 en Sans Souci
30 maart 2005
Overheid en Slam! FM oneens
25 maart 2005
Dancefestival Emporium krijgt schitterende locatie
Womanwaves
21 maart 2005
Hard vs Erotica verhuist naar Club Swing in Arnhem
Terugkeer van I Love Hardhouse naar Amsterdam
18 maart 2005
Underground For Ever
17 maart 2005
DJ Isaac 2005 World Tour
10 maart 2005
Time table Oxygene the Return
9 maart 2005
Frequence lanceert nieuw jump concept in megaclub Jinx
4 maart 2005
Core ConneXion News
12 februari 2005
Planet V.I.P. brengt Outblast, Deepack en Ruthless op zaterdag in Leeuwarden
11 februari 2005
Turn up the Rave - The history of house
9 februari 2005
Hét Haags Studentenfeest
3 februari 2005
Gratis entree en top DJ’s in februari op Haarlem Fridays
2 februari 2005
Techno in de Effenaar
Laatste nieuws Smurfenland
26 januari 2005
Dance Energie
19 januari 2005
Hard Plastic
18 januari 2005
SledgeHammer
16 januari 2005
Exceptional Events
10 januari 2005
Unique Sexycity nog Sexier en Erotischer