Partyflock
 
Nieuws · september 2004
­ Nederland
Pump Up The Volume
donderdag 30 september 2004
Terugdenkend aan de jaren tachtig zijn er een aantal zaken die toentertijd ongekend populair waren maar nu geheel in de vergetelheid zijn geraakt. Zo was een van de meest in het oog springende voorwerpen bijvoorbeeld de Rubiks Kubus; door velen werd hij gehaat (diegenen die de puzzel niet konden oplossen) maar ook door velen geliefd (de wiskundigen onder ons die in een paar minuten de juiste kleurvlakken wisten samen te stellen)
Velocity is een concept bestaande uit de hardere muziekstijlen en waarbij de sfeer het belangrijkste element zal zijn. Iedere hal wordt gepresenteerd door een organisatie of label, zo zal de grote zaal (hardcore & industrial)door Hellraiser worden gepresenteerd, de Early Rave en Classics zaal door Megarave Records worden gepresenteerd en de Jumpstyle/Hardstyle zaal door Audio Attack zodat er een variabel muziekaanbod ontstaat.
De mystery guest van Crazyland
woensdag 29 september 2004
Een vrouw, een mooie vrouw. Ze draait trance, techno en club. Ze is de laatste tijd op een geheimzinnige manier aan het doorbreken door haar sterke technische kant en haar gevoel voor wat betreft de platenkeus. Ze zal om klokslag 12 uur op een zeer speciale manier naar binnen komen en naar de dj booth worden gebracht. Met veel vuurwerk en andere special effects zal ze haar set beginnen. Jullie zullen nu toch moeten weten wie het is.
Na ons bericht over het verkrijgen van gratis entree op Mindcontroller kregen wij duizenden mailtjes binnen met het gratis entree verzoek! Er zijn op dit moment nog ongeveer enkele gratis entree plaatsen beschikbaar. Vandaag woensdag 29 september 2004 is de laatste dag waarop je kunt mailen voor de speciale Australian actie.
Back 2 Back met Spider & The Freak
dinsdag 28 september 2004
Het moment waar velen op gewacht hebben is dan eindelijk aangebroken: Zaterdag 2 oktober zal de XL volledig in het teken zijn van een exclusieve Back 2 Back-set met DJ Spider en DJ The Freak. Deze succesvolle party-avond is niet voor niets zo’n populaire avond geworden.
Op 23 oktober gaat de tweede Musika Technika in Scheveningen van start, die de plaats vervangt van de geplande DJ Meeting. Musika Technika zal de meest getalenteerde Techno Dj’s uit de stal van Alien Emotions en van buitenaf naar voren brengen op een ‘underground’ maar ‘intieme’ manier.
T-Time - The Birthday Editions
dinsdag 28 september 2004
De afsluiter van de maand september was een tour editie van T-Time in de Carte Blanche in Weert. De sfeer zat er al goed in van het begin tot het einde van de avond. De T-Time ploeg heeft zich weer bewezen om op een andere plek de zondagmiddag en avond tot een ouderwets gezellig feest te maken.
7 jaar Winkel van Sinkel
zaterdag 25 september 2004
Op 23 oktober is het alweer 7 jaar geleden dat de clubavonden begonnen in de Winkel van Sinkel. De avonden, die tot vorig jaar werden gehost door "Club Risk @ Winkel van Sinkel" (samenwerking tussen FCA-Music en Club Risk) zijn intussen niet meer weg te denken de uitgaansscene. Er wordt achter de schermen weer keihard aan gewerkt om de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen in misschien wel de mooiste club van Midden Nederland.
Hardstyled Cafe
vrijdag 24 september 2004
Na een angstige periode waarin er werd gevreesd voor het continueren van dit concept, daar er sprake van was dat de gemeente haar vergunning zou intrekken, komt Wic-Kidz productions met het heugelijke nieuws dat Hardstyled Café tóch doorgaat.
Tomorrow presents SouthSideGrooves
donderdag 23 september 2004
Werp een blik naar buiten en het is duidelijk. De toch al niet zo fantastische zomer is definitief ten einde. Koud en kil is het, de winterjassen gaan aan. De hoogste tijd dus voor een feest dat je hart weer doet verwarmen!
Art of Dance credits
donderdag 23 september 2004
Afgelopen weekend vond er weer een weergaloze editie van Masters of Hardcore plaats in het Thialf Stadion in Heerenveen! Via deze weg willen wij de 15.000 aanwezige hardcore freakz bedanken voor de support en hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van de knallende dj en live sets, de laser en licht shows en het prachtige podium en decor!
Scantraxx presentz - Timetable
donderdag 23 september 2004
Aankomende zaterdag gaat het weer gebeuren. Scantraxx Recordz presenteert in samenwerking met Art of Dance een nieuwe editie van Scantraxx presentz. De vorige editie van dit hardstyle spektakel zit nog vers in ons geheugen en aankomende zaterdag part II van deze knallende party.
Urban dance feest Luxurush
woensdag 22 september 2004
2004 is het jaar waarin de populaire urban muziekstroming definitief kwam bovendrijven. Partyorganisatie 4N speelde hierin een hoofdrol met een reeks exclusieve, kwalitatief hoogstaande evenementen waarin de beleving van het speciale urban gevoel centraal stond.
Wil jij draaien met je held?
woensdag 22 september 2004
De Joy Division bestaat uit een groepje jonge enthousiaste muziekliefhebbers die vinden dat de donderdag in Amsterdam een beetje ingekakt is. Daarom hebben zij de handen ineengeslagen en Joy Division opgericht. De gedachte achter de feesten van Joy Division is heel simpel: Neem twee DJ' s van naam, één nieuwkomer, hou de entreeprijs lekker laag en je hebt het recept voor een leuk feestje.
Speedrazor Busreis
dinsdag 21 september 2004
Een half jaar hebben we moeten wachten op het vervolg van Speedrazor Duitsland. 29 oktober zal de Matrix in Bochum weer in het teken staan van dit evement. Kingsize pakt deze keer groter uit dan de vorige editie. In plaats van 3, zullen deze keer 4 zalen zullen gevuld worden met hardcore, darkcore, industrial, classics, old school en hardstyle.
4 jaar jubileum Bridge
maandag 20 september 2004
Vier jaar geleden alweer was de oprichting van megaclub the Bridge een feit. De destijds compleet nieuw gebouwde discotheek deed op 1 november 2000 zijn deuren open voor het publiek, met als kapitein, resident dj Bobby V, in de main begon de club een reis in de hardere muziekstylen.
Met behulp van beeld, geluid, rap en spel zal men scholieren in de thematiek van Dance4Life meenemen en daardoor kennis en informatie bijbrengen over HIV/Aids. Door deel te nemen kan kunnen scholieten een ticket verdienen voor het Dance4Life event in het Arnhemse Gelredome.
UK Hardgroove
zondag 19 september 2004
Op vrijdag 1 oktober is het weer zover: een nieuwe editie van UK Hardgroove. Deze keer zullen First-Base, Charly en resident Tjeerdo de beste UK Hardhouse en Harddance platen door de Streetwave in Zeist laten denderen. Na voorgaande edities van UK Hardgroove met onder anderen Fausto, L.R.S., Tom-Sawyer en Tim S, is het vrijdag 1 oktober weer tijd voor een nieuwe editie van UK Hardgroove.
Humanoize - We own the future
zaterdag 18 september 2004
Na een daverende 1e editie die plaats had op 21 mei, is NRG Events terug met Humanoize. Op 24 september 2004 zal Nighttown wederom het decor vormen voor een avond gevuld met de beste artiesten van de hedendaagse hardcore. Tegenwoordig hoor je wel vaker dat het vroeger beter was. Humanoize wil bewijzen dat het niet zo is. We are the Future.
NL: Technoland verplaatst
zaterdag 18 september 2004
Het techno evenement NL: Technoland dat door Art of Dance op 20 november aanstaande in de Hemkade Zaandam georganiseerd zou worden zal door de organisatie worden verplaatst naar 26 februari.
Lexion presents - Recover Hardstyle
vrijdag 17 september 2004
Recover is een feest van de Lexion die al meerdere keren is gegeven met diverse muziekstromingen. Van club naar trance en van trance tot het genre hardtrance werd er gedraaid door grote namen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Mario piu, Jochen en Cor Fijneman en diverse andere grote bekendheden in de dance scene.
Rock meets Dance
vrijdag 17 september 2004
Op vele festivallen gebeurt het al een aantal jaren: als afsluiter van het festival brengt een DJ het publiek nog even lekker in extase. Echter…het kan ook andersom. Zaterdag 25 september zal in R17 te Grootebroek een ‘try-out’ worden georganiseerd genaamd ‘Rock meets Dance’ (i.s.m. Rewind Events) waar DJ’s worden bijgestaan door een, dance georiënteerde, band.
Mark Norman back on track
vrijdag 17 september 2004
The last few months were extremely hectic. Mark Norman played at UK super clubs Gatecrasher, Passion, Slinky, Goodgreef and Wildchild (UK) along with appearances including Heaven (Los Angeles), Amnesia, Gate One (Switzerland), Dia Noche (Turkey), huge festivals such as Mysteryland, Defqon 1 (Holland) and many more. They recently taking up two new residences in Holland (Club Zyon, Amsterdam and Umania, The Hague).
Fuse Brussels resident night in Poema
donderdag 16 september 2004
Elke 3e vrijdag van de maand: Fuse Brussels Resident Night in club Poema met resident DJ’s ST. Dic en Frederik. (Pako&Frederik) Deze twee mannen zullen elke maand een gast uitnodigen die ook verbonden is met de Fuse (België). Aankomende vrijdag zal dat niemand minder dan Pierre (I love techno) zijn.
Speakerplay is terug
donderdag 16 september 2004
Na een paar maanden van rust is Speakerplay weer terug. De grote Speakerplay editie in de Heineken Music Hall was een groot succes en smaakte naar meer. Deze editie zal wederom in het vertrouwde Hotel Arena Tonight plaatsvinden en staat in het teken van het Amsterdam Dance Event welke van 21 tot en met 23 Oktober zal plaatsvinden op diverse plekken in Amsterdam.
Vandaag kwamen zowel Maurice de Hond als het NIPO met schokkende cijfers! Sinds september 2003 is het aantal “addicted people” in Rotterdam en omstreken met maarliefst 45 % gestegen. De stijging van dit percentage is in zijn geheel te danken aan de maandelijkse “Betty Ford Clinic” in Club Las Palmas. Burgmeester Opstelten kondigde, in samenspraak met GG&GD, gelijk een gemeentelijke parlementaire enquête af.
3 dagen Dial T for Techno
woensdag 15 september 2004
3 Oktober is traditioneel de datum waarop Leiden sinds jaar en dag haar bevrijding van de Spanjaarden in de tachtigjarige oorlog viert. De in Leiden gevestigde organisatie AM-Produktions, grijpt deze gelegenheid aan om op zaterdag 2, zondag 3 én maandag 4 oktober uit te pakken met een gratis 3 daags festival, in het centrum van Leiden, “Groove Factory”!
Blend Magazine Launch Party
woensdag 15 september 2004
Op zaterdag 25 september is het dan eindelijk zo ver. In de busparkeergarage onder het Amsterdamse Museumplein zal het kersverse lifestyle magazine voor hem en haar Blend worden gelanceerd. Meer dan twaalf dj’s draaien een feestelijke lanceerset in deze unieke locatie die voor het eerst is omgedoopt tot underground partyplek voor het upperground magazine Blend.
Op 23 oktober 2004 reist Partynight weer af naar Hardhouse Academy in Londen. Met zo'n 400 feestbeesten reizen wij vanaf 10 opstapplaatsen in het land naar dit 'clubbers paradise' in het Verenigd Koninkrijk.
10 jaar Hemkade - The Story
maandag 13 september 2004
We schrijven 1947. De Tweede Wereldoorlog leeft nog volop in de gedachten van de Nederlandse burger. Het land moet worden opgebouwd en dat gebeurt met behulp van Amerikaans geld dat door een plan (Marshall plan) beschikbaar wordt gesteld. Langs het Noordzeekanaal tussen Amsterdam en IJmuiden ligt een stuk grond waar nog geen aanbouw op is.
Een nieuw seizoen Planet V.I.P.
maandag 13 september 2004
Vrijdag 8 oktober start het nieuwe Planet V.I.P. seizoen weer. Na een roerige zomer in en rondom Leeuwarden keert het oude vertrouwde Planet V.I.P. terug in de Darby & Joan's in Leeuwarden om de winter in te gaan met een nieuwe serie feesten. Ook dit seizoen belooft het weer een mooie tijd te worden met de meest gezellige mensen uit Friesland en omstreken.
Zodiak Commune presents - Eleven
maandag 13 september 2004
De Eindhovense acid organisatie Zodiak Commune is inmiddels al 11 jaar actief en dat moet gevierd worden; Op zaterdag 30 oktober organiseert Zodiak Commune “Eleven” in de Effenaar in Eindhoven.
Een zichtbaar geëmotioneerde Eddy de Clercq heeft afgelopen vrijdag in Las Palmas in Rotterdam het eerste exemplaar van Door! – Dance in Nederland in ontvangst genomen. De Godfather van dance in Nederland werd op de presentatie, waar Roog en Joost van Bellen draaiden, uitgebreid geëerd voor zijn invloed op house in Nederland. Vanaf deze week ligt Door! in de winkels.
Wicked Hardcore
donderdag 9 september 2004
Hierbij algemene informatie van de organisatie over het gehele seizoen Wicked Hardcore. Op 24 september zullen de deuren van R17 weer openen na de zomer stop. Tijdens deze zomerstop is er in de R17 een hoop veranderd en veel aan onderhoud gedaan. Wicked Hardcore begint haar seizoen met een vrijdag editie om gelijk goed te beginnen.
Europese DJ & Dance beurs
donderdag 9 september 2004
Op zondag 14 november wordt te Eindhoven de grootste Europese DJ & Dance beurs georganiseerd: de DJExpo2004. Er zijn oa workshops, een infomarkt en een muziekbeurs.
Panama gaat door
donderdag 9 september 2004
Per 1 september 2004 is Theater Nachtclub Restaurant Panama overgedragen aan een groep horeca-ondernemers. Panama zal voortgezet worden zoals het is opgericht.
Phase 4
donderdag 9 september 2004
Na een eerste editie in mei dit jaar en een "on tour" editie begin augustus, vindt vrijdag 10 september een nieuwe editie van Phase 4 plaats, ditmaal in het Kursaal op de Grote Markt in Turnhout.(net over de Belgische grens)
Heroes of Techno
donderdag 9 september 2004
De zomer is bijna weer voorbij en iedereen is overspoeld met festivals. Vandaar dat Heroes of Techno zich niet heeft laten zien in deze periode. Om zo’n divers mogelijke programmering neer te zetten voor de komende maanden zijn er 3 gepland de komende 3 maanden.
HQ presents Scot Projects A1 Album
dinsdag 7 september 2004
Voor de eerste keer ergens op deze aardbol zal Scot Project zijn nieuwste tracks van het A1 album laten horen. Scot heeft een lange tijd aan het album gewerkt en de stijl beslaat alle elementen van Harddance en Hardtrance.
28 Februari 2004…. locatie: Ahoy` te Rotterdam….. 21.00 uur…. 11.000 partygangers maken zich op voor één van de grootste indoor hardcore parties ooit gehouden…. Na 10 jaar Nightmare stilte is de Ahoy´ klaar voor een hardcore spektakel waar nog lang over nagepraat zal worden… De naam van dit evenement: “A Nightmare in Rotterdam – The Legend Returns”.
Hardcore Madness
dinsdag 7 september 2004
Zaterdag 16 oktober 2004 lanceert B2S het nieuwe concept Hardcore Madness in Tropicana Rotterdam. Doordat er verschillende artiesten achter de draaitafels komen te staan die nog niet eerder op hardcore events van B2S zijn geïntroduceerd, wijkt dit concept af van het succesvolle H4L wat verhuist is naar het Silverdome in Zoetermeer.
After Party Going Loco
dinsdag 7 september 2004
In de avond en nacht voorafgaande aan zondag 19 september is er in Heerenveen een grote hardcoreparty gaande. Omdat bij lange na niet iedereen uitgefeest zal zijn hebben wij van Area 052-2 besloten om voor deze mensen een Afterparty in Loco te organiseren. Slechts op 25 km. van Heerenveen zal het gebeuk doorgaan, in Steenwijk. voor de meeste mensen op weg richting huis. Ook als je niet gefeest hebt is dit natuurlijk een ideale manier om de zondag te beginnen!
Nog even en het "gekke land" Crazyland opent zijn deuren weer voor alle leuke sexy party-mensen die maar voor 1 ding komen: Feesten! Jullie zullen ervoor zorgen dat dat ene element wat zo onzettend belangrijk is voor ons: Sfeer. Met onze en jullie inspanningen samen zullen we de perfekte avond krijgen.
Utrecht is een nieuwe club rijker
maandag 6 september 2004
Vrijdag 10 september opent club Poema in Utrecht voor het eerst haar deuren. Met een programmering van elektronische muziek, gericht op techno, tech-house,minimal, en progressive is deze club bij voorbaat al uniek in Utrecht.
Heropenen E-Xlipse onzeker
maandag 6 september 2004
Discotheek E-Xlipse kondigt op tal van posters in de regio een openingsparty aan op de nieuwe locatie in Übach-Palenberg. Maar volgens de Duitse gemeente is het nog maar de vraag of de deuren op 11 september ook echt open kunnen. "We zijn nog bezig met alles te controleren voordat we een vergunning verstrekken. We moeten zaken als de brandveiligheid en de persoonlijke achtergrond van de eigenaar bekijken.
Marco V XL
zaterdag 4 september 2004
Wie heeft niet op Mysteryland de succesvolle dj-set gezien van Marco V? Als deze man gaat draaien dan is hij niet meer te stoppen, de ene knaller naar de ander maar met gevoel die alleen hij kan weergeven. Deze uitgesproken top dj en producer, die al 15 jaar in het vak zit, is deze Zaterdag in de XL.
Zoals eerder gemeld zal op vrijdag 1 oktober Evil Dreams presents DJ Nosferatu’s Birthdayparty plaatsvinden. En zoals beloofd gaat het dus door. Aangezien de gemeente het Partycentrum Zichtenburg wel erg moeilijk maakt de nieuwe exploitatievergunning op tijd binnen te krijgen, nu verwacht half oktober, kan het feest daar dus niet worden gehouden
Draaitijden Volume Festival 2004
vrijdag 3 september 2004
Zaterdag 4 september is het eindelijk zover. De Hemkade Zaandam staat zowel In als Outdoor in het teken van het tweede Volume Festival. Met een lekkere nazomer en een goede weersvoorspelling voor de boeg, maakt Multigroove bij deze de draaitijden bekend.
Mystery Guest Scantraxx Presentz
donderdag 2 september 2004
Op de 2e editie van Scantraxx Presentz op zaterdag 25 september in de Hemkade te Zaandam komt een mystery-guest: het is de meest populaire dj van de hardere stijlen..de meeste mensen zullen deze dj wel kennen.
30 september 2004
Pump Up The Volume
Velocity - The celebration of the next level
29 september 2004
De mystery guest van Crazyland
Art of Dance Mindcontroller actie update
28 september 2004
Back 2 Back met Spider & The Freak
Alien Emotions gaat verder met Musika Technika
T-Time - The Birthday Editions
25 september 2004
7 jaar Winkel van Sinkel
24 september 2004
Hardstyled Cafe
23 september 2004
Tomorrow presents SouthSideGrooves
Art of Dance credits
Scantraxx presentz - Timetable
22 september 2004
Urban dance feest Luxurush
Wil jij draaien met je held?
21 september 2004
Speedrazor Busreis
20 september 2004
4 jaar jubileum Bridge
Dance4Live start project tegen HIV en AIDS
19 september 2004
UK Hardgroove
18 september 2004
Humanoize - We own the future
NL: Technoland verplaatst
17 september 2004
Lexion presents - Recover Hardstyle
Rock meets Dance
Mark Norman back on track
16 september 2004
Fuse Brussels resident night in Poema
Speakerplay is terug
Gemeente Rotterdam dreigt Betty Ford Clinic met sluiting!
15 september 2004
3 dagen Dial T for Techno
Blend Magazine Launch Party
Hardhouse Academy - Hoog slagingspercentage met Partynight!
13 september 2004
10 jaar Hemkade - The Story
Een nieuw seizoen Planet V.I.P.
Zodiak Commune presents - Eleven
11 september 2004
Boekrelease Door! - Hoofdstuk over Partyflock
9 september 2004
Wicked Hardcore
Europese DJ & Dance beurs
Panama gaat door
Phase 4
Heroes of Techno
7 september 2004
HQ presents Scot Projects A1 Album
A Nightmare in Rotterdam - Never Sleep Again
Hardcore Madness
After Party Going Loco
Sfeer, Doorbitches en een Mystery Guest
6 september 2004
Utrecht is een nieuwe club rijker
Heropenen E-Xlipse onzeker
4 september 2004
Marco V XL
3 september 2004
Evil Dreams presents DJ Nosferatu’s Birthdayparty Verplaatst
Draaitijden Volume Festival 2004
2 september 2004
Mystery Guest Scantraxx Presentz