Partyflock
 
Nieuws · april 2004
­ Nederland
AfterBeats Verhuist
vrijdag 30 april 2004
Wekelijks word er in Hardbeatcafe Rotterdam de wel bekende Afterbeats gehouden. Aangezien Hardbeat per 2 mei de deuren sluit zag het er in eerste instantie niet goed uit voor de afterparty gangers die hier wekelijks uit hun dak gaan.
Defqon 1 uitverkocht
donderdag 29 april 2004
Het Defqon 1 Festival, dat op zaterdag 19 juni zal worden gehouden op het Almere strand, is sinds vandaag uitverkocht.
Finale JRS-DJ Competition
woensdag 28 april 2004
De DJ Competition, die dit jaar volledig in het teken staat van het Future Dance Event en in het kader van ‘750 jaar Alkmaar’, nadert zijn einde en bereikt daarmee zijn climax. Speciaal voor deze finale heeft de organisator besloten uit te wijken naar Podium Atlantis.
E-Fect - The outdoor effect
woensdag 28 april 2004
Na de succesvolle derde editie van E-Fect, komt Extranza nu met een outdoor-editie van dit evenement. Zaterdag 3 juli 2004 zal de dag zijn, dat de poorten zich openen van The Outdoor Effect. Maar liefst 35 dj’s uit binnen- en buitenland, zullen twaalf uur lang te beleven zijn, verdeeld over een indrukwekkende open-air stage en twee mega tenten.
UDC, de grootste dance organisatie van Nederland, gevestigd in Purmerend, en bekend van grootschalige events als Strike One, Impulz Festival en Carl Cox & Friends, maakt met grote trots de line-up van Dance Valley Festival - A decade of dance 2004 bekend.
Tom Harding & JP back2back
dinsdag 27 april 2004
Slechts een keer eerder hebben ze dit gedaan. Naast deze primeur zal ook nieuwkomer Ed Karney van Thinc management laten zien wat hij waard is achter de decks. Lange tijd was hij achter de schermen met muziek bezig. Nu ook op de voorgrond. En dan de Special mystery guest wat zullen we vast over hem zeggen?
The feeling of Techno
maandag 26 april 2004
Op Zaterdag 15 Mei organiseert Spattered patterns een Techno feest in de Dolleburg in de Goorn (NH). De organisatie is van mening dat er te weinig Techno feesten gegeven worden in de regio Hoorn.
Dancelinx 3 year anniversary
maandag 26 april 2004
5 zalen met 5 verschillende dancestromingen en louter top DJ's, allemaal onder een dak ter gelegenheid van het 3 jarig bestaand van danceportal www.dancelinx.com! Een mini festival maar dan indoor in de Lexion Venue op woensdag 19 mei a.s.
Club Fantasy is samen met Unitec een nieuw technoconcept begonnen. Dit puur omdat er te weinig techno in de omgeving Nieuwegein / IJsselstein te horen is de laatste tijd.
Sasha Involver Album-Tour
zondag 25 april 2004
Het is al weer twee jaar geleden dat Sasha’s laatste album ‘Airdrawndagger’ het levenslicht zag. De sferisch opgebouwde plaat werd goed ontvangen door kritiek en publiek. Sasha liet met het artiestenalbum ‘Airdrawndagger’ horen meer in huis te hebben dan een uitstekende platenkeus en sterke mixkwaliteiten.
Local Clash meets PureDJ
zaterdag 24 april 2004
Na het succes van de afgelopen Local Clash zal 1 mei de volgende editie plaatsvinden in 013 te Tilburg, deze keer zullen DJ Roger Stock, DJ Noes en D.P.I./live, in de Kleine zaal, voor de nodige kwaliteits techno zorgen. Roger Stock is geen onbekende dj meer zo stond hij eerder al op Waterfront te Rotterdam op DanceValley en nu dus weer op Local Clash.
Met temperaturen die al regelmatig hard richting de twintig graden gaan is bij veel mensen het zomergevoel al weer naar boven gekomen. Tijd voor Las Palmas om ook diep in de nacht de nodige kriebels in de buik op te roepen. De maand mei heeft dan ook weer een programma om je vingers bij af te likken.
Tresor DJ's te gast bij Traffic
zaterdag 24 april 2004
Op vrijdag 14 mei zal de laatste editie van Traffic dit seizoen plaatsvinden. Om er weer een fantastisch feest van te maken heeft de organisatie weer zijn best gedaan om een interessante en originele line-up samen te stellen. Als eerste zal er een live optreden van het uit Madrid afkomstige Exium plaatsvinden.
The First
vrijdag 23 april 2004
‘Geen zorgen voor de dag van morgen!’ Een veel gebruikte uitspraak. Toch zouden we allemaal wel eens een kijkje willen nemen in de toekomst, al is het alleen maar om te kunnen zien hoe we er over een paar jaar bij zitten. Zijn we dan nog steeds liefhebber van House?
Ze zijn er weer. Die mooie zonnige dagen waarop het goed toeven is aan het strand. Wellicht nu nog niet om echt een kleur op te doen, maar dan toch zeker om even lekker uit te waaien in het lentezonnetje. Als dan ook nog eens de gebruikelijke Hollandse hits aan het strand vervangen worden mooie, meeslepende, chillende, groovy en funky technoplaten.
In het zuiden des lands is een jonge organisatie knap aan de weg aan het timmeren. Na het uitverkochte eerste feest BassQuake en de feesten Digital Supremacy en HardSequencer, alsmede de komende reunion daarvan laat Ultrasonik weer van zich horen door nieuwe evenemnten gepland te hebben in het najaar.
Shapes Of Sound
dinsdag 20 april 2004
Na de afgelopen editie met Jerome is het nu de beurt aan een andere meester binnen de dancescene, Steve Rachmad.
De Premiere & De Afterparty
dinsdag 20 april 2004
Jaimie Fanatic zal een combi draaien van house en 80's dance, Bart B More met geweldige disco house, Bjorn Know-how met zijn heerlijke percussie vrolijke house en in de lounge area beneden. Remstar met zijn diepe Italo disco, en Jacco @ Work met heerlijk breaks en deep house.
Draaitijden Hellbound
dinsdag 20 april 2004
Met nog ruim een week te gaan maakt Multigroove de draaitijden bekend voor het eerste Hellbound evenement sinds 1996. Een schreeuwende programmering is de basis voor het megaspektakel dat 29 april in de Amsterdamse Borchland zal losbarsten.
Dance4Life - Jongeren en Aids
dinsdag 20 april 2004
Op 27 april aanstaande zal de kick off van Dance4Life plaatsvinden. Samen met een gigantische carrousel aan DJ’s (o.a. Johan Gielen, Chuckie, Luna, Dimitri, Real el Canario, Per, Roog,100% Isis, Marnix, Marcello, Joost van Bellen, Brian S, Miss Bunty, Erick E, Rasheed, Bas & Ram, Panic, Marysol en MC ZoëXenia) zal Dance4Life gelanceerd worden.
HQ is King maar Beatrix is Queen
zaterdag 17 april 2004
HQ staat hoog aangeschreven bij club bezoekend Nederland en daar is HQ erg trots op. Het is de langstlopende Harddance club night van Amsterdam en is het meest toonaangevende en meest vernieuwende UK Hardhouse Event van Nederland. Is een DJ op HQ geweest, dan kun je er vanuit gaan dat hij binnen korte tijd ergens anders is te zien.
Hardcore Dedicated
zaterdag 17 april 2004
Zaterdag 10 juli is het zover: na jaren lang afzonderlijk feesten gegeven te hebben in Nederland, hebben Rave-O-Lution & Die-Hard de handen in 1 geslagen.
Insight
zaterdag 17 april 2004
Deze avond wordt dan ook vertegenwoordigd door Dano die een pioniersrol vervulde in het begin van house en tevens zorgde voor een nieuw geluid op de underground parties (o.a. the Beatclub en Multigroove) van begin jaren ’90, mag zich een levende legende noemen als DJ en muzikant.
Op zaterdag 1 mei is het weer zover. Voor de derde keer vindt er een Rotterdam Rocks plaats in Off Corso. De vorige keer werd de Battle in bezoekersaantallen helaas gewonnen door Carl Cox die op dezelfde avond 10.000 man naar Ahoy kreeg.
JRS Productions, het Alkmaars evenementen- en boekingsbureau voor artiesten en themafeesten, organiseert zaterdag 15 mei a.s. van 20:00 tot 03:00 uur in het kader van Alkmaar 750 jaar het Future Dance Event in het vernieuwde wielerstadion “Sportpaleis Alkmaar”.
Het is eindelijk zover! Na eerst de line-up van de Headliner, Atmoz en Bonzai area bekent te hebben gemaakt, is het vandaag de beurt aan de laatste mainstage area. Lees verder en kom er achter wie er dit jaar het E3 strand op zijn kop gaan zetten tijden Frequence outdoor #4.
Free OutdoorZone
vrijdag 16 april 2004
Op 5 juni zal de 3de editie van de Free OutdoorZone plaatsvinden op het zonnige Wolderwijd Strand te Zeewolde. Dit jaar kunnen we een uur langer doorgaan, dus dat betekent 14 uur non stop house music!
DJ Mason
donderdag 15 april 2004
DJ Mason, opkomend talent uit Nederland, die zijn elektrische viool integreert in zijn electro & breaks dj-set met vleugjes progressive en tech-house, staat zaterdag 17 april in de dj-booth hoog bovenin de 340 jaar oude kerk van Nightlive (Maastricht) met niemand minder dan Ferry Corsten.
Hutspot
donderdag 15 april 2004
Amsterdam heeft te weinig locaties voor kleine organisaties om op een goedkope manier 'underground' evenementen te organiseren. Daar klaagt iedereen al jaren over.
Hardcore 4 Life
donderdag 15 april 2004
Op 3 juli zal net als vorig jaar wederom Hardcore4Life georganiseerd worden in Tropicana te Rotterdam. Ook deze keer heeft B2S een heftige line up samen weten te stellen. In de hardcore area hebben we naast onze favoriete Schot Scott Brown het debuut van de erg populaire Italiaan DJ D.
Atmosphere
woensdag 14 april 2004
Zondag 18 april a.s. is het eindelijk zover. De 5e editie van Atmosphere staat voor de deur. Discotheek Carte Blanche te Weert zal het strijdtoneel zijn. Twee areas gevuld met 15 deejays zullen beschikbaar worden gesteld voor de feestbeesten onder ons die eens wat anders willen op een doodgewone zondag.
Love Parade 2004 (Update)
woensdag 14 april 2004
De Love Parade, het jaarlijkse technofestijn in Berlijn, gaat dit jaar miscchien niet door. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt. De organisatie en de regering van de deelstaat Berlijn zijn het nog niet eens geworden over de vraag wie de kosten voor zijn rekening moet nemen.
Op vrijdag 21 mei organiseren Basslinerz.Music & Only Bass Events: Temple of Darkness – Hardstyle into Hardcore in Partycentrum Boogaard te Moergestel (NB).
A.s. zaterdag is het zover! 5 talentvolle DJ’s gaan strijden om de felbegeerde titel van DJ-idol! Na uren luisteren van ingestuurde demo’s hebben we gekozen voor de volgende DJ’s:
Audio Addiction
zaterdag 10 april 2004
Zoals velen van jullie inmiddels op de hoogte zijn van de eerste editie Audio Addiction, welke plaats zal gaan vinden in Escape Venue Amsterdam op vrijdag 21.05.2004, willen wij als organisatie graag bekend maken de Nederlandse primeur te hebben i.v.m. alweer het derde solo-album van onze Belgische vriend en top dj & producer: Marco Bailey!
Motion viert eenjarig bestaan
vrijdag 9 april 2004
Kevin Saunderson begon in begin jaren tachtig met het produceren van elektronische muziek. Radicale, maar funky muziek als reactie op de criminaliteit en verpaupering in Detroit. Hij gaf hiermee een aanzet tot wat later de muziek van de toekomst bleek te zijn.
Om een groot aantal mensen tegemoet te komen die het spijtig vinden dat de datum van de eerste XXL Party in Antwerpen misschien wat ongelukkig is gekozen, in verband met andere grote feesten die in het zelfde lange paasweekend plaatsvinden.
Grolsch Boulevard of Dance
donderdag 8 april 2004
De Dordtse Spuiboulevard zal op vrijdag 30 april het toneel zijn van alweer de vierde editie van Boulevard of Dance. Vele top DJ's zullen naar Dordrecht komen om iedereen een onvergetelijke Koninginnedag te bezorgen. Er worden bezoekers uit heel Nederland verwacht.
Iedereen is het er over eens dat dance-promotor Extrema het nieuwe feestseizoen op 27 maart met haar ‘Beautiful’ spectaculair heeft ingeluid. Een goed begin is nu eenmaal het halve werk; een begin van een hete zomer vol Extrema-festivals en –feesten!
Naast de internationale dj-sterren heeft Club Las Palmas regelmatig nieuw talent of de wat onbekendere dj’s op het programma staan. Echter verliest de club op de Kop van Zuid in Rotterdam het verleden zeker niet uit het oog.
Iedere maand weet de DJ Club weer een goed feest neer te zetten in de Haarlemse Lichtfabriek. Vele vaderlandse dj-toppers zijn al aan bod gekomen. Voor de DJ Club op 10 april heeft de organisatie een wel heel bijzondere naam aangetrokken. Namelijk niemand minder dan Sister Bliss.
Crazyland? Unique? = Dresscode
woensdag 7 april 2004
Wie kent de naam dresscode niet? Een kledingvoorschrift voor een bepaalde club of feest. Dit omdat er aan bepaalde regels gehouden moet worden of om de sfeer van de avond meer te doen leven. De sfeer van de avond vinden Crazyland en Unique samen dan ook erg belangrijk.
Back 2 School - Easter Edition
dinsdag 6 april 2004
Op pinksterzondag 11 april zal b2s events de Paaseditie van back2school organiseren in Tropicana te Rotterdam. Ditmaal hebben we wederom de heftigste classic dj’s voor jullie geselecteerd. DJ Rob en DJ Paul zullen een 3 uur lange back2back set weggeven met alle grote hits uit de begintijd van de hardere house.
Awakenings nieuws
dinsdag 6 april 2004
We kunnen je nu al de eerste namen voor het Awakenings Festival bekend maken. Op de aflevering van Awakenings op 11 april zullen we de gehele line-up geven.
Zondag 12 April zal er weer een nieuwe editie gehouden worden van de groovy, stylefull and up-lifting dancenight genaamd eXXellent in The Matrixx! Speciaal voor Pasen komen er vier top DJ’s naar Nijmegen!
Er zijn al heel wat avonden door Sound Architecture georganiseerd met als thema The night of motorcity Detroit en er zullen er ongetwijfeld nog heel wat volgen. Deze stad heeft namelijk een onuitputtelijke bron van helden en mensen die hun tijd ver vooruit zijn. Vanavond is het de beurt aan niemand minder dan Kenny Larkin om Rotterdam te laten zien waar het allemaal om draait.
Koninginnedag belooft dit jaar zeer interessant te worden, want rond Nederlands populairste clubavond wordt dan in Amsterdam de RUSH Trilogy 2004 georganiseerd. Drie RUSH feesten met elk haar eigen feel, die gezamenlijk de kroon op koninginnedag vormen.
Nederland wordt weer een outdoor event rijker! Op 24 juli zal op het industrie terrein “Oostpoort” in Harlingen de eerste outdoor editie van Illegal Vibes plaatsvinden. De eerst plaat zal om 12:00 opgezet worden en de laatste zal om exact 24:00 gestopt worden.
Paaspop pakt weer groots uit!
donderdag 1 april 2004
Het zit er weer aan te komen, Paaspop 2004! Nog even en dan is het weer zover, dan mogen we weer de wei in en gaan we een lange zomer vol festivals, muziek en plezier beleven. En wat is nou een betere manier om te beginnen dan op Paaspop, de opener van het festivalseizoen? Met maar liefst vijf podia en talloze verschillende muziek-, theater- en dansstijlen.
Ik word gek van alle roddels, verhalen over oplichterij en het feit dat op ID&T radio doodleuk te horen was dat het magazine niet meer zou komen. Verschillende grote forums met opmerkingen waar ik liever niet maar kijk. Maarja ik liet niks van me horen en dan gaan mensen zelf een conclusie trekken.
30 april 2004
AfterBeats Verhuist
29 april 2004
Defqon 1 uitverkocht
28 april 2004
Finale JRS-DJ Competition
E-Fect - The outdoor effect
27 april 2004
Dance Valley 2004 - A Decade of Dance
Tom Harding & JP back2back
26 april 2004
The feeling of Techno
Dancelinx 3 year anniversary
25 april 2004
Nieuw techno concept in IJsselstein
Sasha Involver Album-Tour
24 april 2004
Local Clash meets PureDJ
Het zomergevoel van Club Las Palmas
Tresor DJ's te gast bij Traffic
23 april 2004
The First
22 april 2004
Factor presents - The day after Tomorrow
21 april 2004
Ultrasonik Dance Events timmert aan de weg
20 april 2004
Shapes Of Sound
De Premiere & De Afterparty
Draaitijden Hellbound
Dance4Life - Jongeren en Aids
17 april 2004
HQ is King maar Beatrix is Queen
Hardcore Dedicated
Insight
16 april 2004
Rotterdam Rocks - The Battle part 2
Grote belangstelling Future Dance Event
Volledige line-up Frequence bekend
Free OutdoorZone
15 april 2004
DJ Mason
Hutspot
Hardcore 4 Life
14 april 2004
Atmosphere
Love Parade 2004 (Update)
13 april 2004
Temple of Darkness – Hardstyle into Hardcore
't Gezellige Oldskool Feest Deel 2½ DJ Contest
10 april 2004
Audio Addiction
9 april 2004
Motion viert eenjarig bestaan
Club-X verplaatst XXL in Antwerpen
8 april 2004
Grolsch Boulevard of Dance
7 april 2004
Roger Sanchez op Extrema Outdoor 2004
Las Palmas – AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic
Sister Bliss op DJ Club in Haarlem
Crazyland? Unique? = Dresscode
6 april 2004
Back 2 School - Easter Edition
Awakenings nieuws
Exxellent Xxtra Easter in The Matrixx met Pasen!
4 april 2004
The Night of Motorcity Detroit
3 april 2004
Koninginnedag: RUSH Trilogy 2004
2 april 2004
Dark Forces presents Illegal Vibes Outdoor
1 april 2004
Paaspop pakt weer groots uit!
Duidelijkheid over Creative Elements Magazine