Partyflock
 
Nieuws · november 2004
­ Nederland
Na 6 maanden plannen en voorbereiden is Mindgames Bookings dan eindelijk echt van start gegaan. Deze agency gaat ervoor zorgen dat talentvolle dj’s die zich al bewezen hebben in hun eigen regio (en soms zelfs al daarbuiten), nu ook landelijke bekendheid gaan krijgen.
Millenium Dream gaat niet door
dinsdag 30 november 2004
Zonder dat er ook maar één bezoeker over de vloer is geweest, is het verhaal van de nieuwe Kerkraadse discotheek Millennium Dream, die zaterdag 27/11 open zou gaan, alweer ten einde.
Zaterdag 27 november dansten duizenden jongeren in het Arnhemse Gelredome-stadion voor Dance4Life alsof hun leven ervan afhing. En er híng heel wat van af: dankzij de hulp van deze enthousiast dansende jongeren, het programma Kopspijkers én heel veel anderen, haalde Dance4Life maar liefst 1.853.920 euro op voor de strijd tegen aids! De 10.000 Nederlandse jongeren maakten daarmee een ‘statement of hope’, samen met 10.000 jongeren uit Zuid-Afrika en Indonesië, om zo stiltes en taboes rondom hiv en aids te doorbreken.
D.D.O.D. Dance 2 The Dawn
maandag 29 november 2004
Natuurlijk is het algemeen bekend dat je elke laatste vrijdag van de maand dan op HQ terecht kan, maar daarbuiten valt het toch best wel tegen met het aanbod van Harddance, met name rond Amsterdam. Af en toe is er weliswaar een kleine opleving en zijn er wat meer 'Harddance' feestjes, maar vaak blijft het toch maar zoeken en behelpen. Konden we vroeger nog elke zaterdag naar de Item (hierna Club 020 geworden en tegenwoordig deel van Club Zyon) waar toentertijd Protocol was, toen dat in Agustus 2002 eindigde werd het eigenlijk maar akelig stil op Harddance gebied.
Strictly Hardcore
maandag 29 november 2004
Vrijdag 3 december is het weer zover. Strictly hardcore. Wat een begrip is geworden zal met deze editie weer een avond om van te genieten bezorgen.
Het leek even stil te zijn rondom RiziO, maar niets is minder waar. Achter de schermen is men druk bezig geweest om je maar liefst 13 keer te trakteren op een geweldige partynight. Met een zeer divers programma zal iedereen weer volop aan haar trekken komen, waarbij verschillende muziekstromingen weer centraal staan.
No Nonsense Part 2
zaterdag 27 november 2004
Na het succes van het eerste wapenfeit van No Nonsense Events presenteert zij met trots op 10 december de tweede editie van No Nonsense. Na alle pepernoten en chocoladeletters heb je dus gelijk een mogelijkheid om in plaats van dure Weightwatchers bijeenkomsten die kilo's er gelijk af te dansen. En omdat het leven al duur zat is door de euro, heeft No Nonsense een vaste lage entreeprijs.
Als je op Oud en Nieuw om 7 uur nog niet uitgefeest bent, dan is er op nieuwjaarsdag een vet feest wat al om 07:00 uur s'ochtends haar deuren opent. Dit erotische feest wordt georganiseerd door de twee meest vooraanstaande erotische organisaties CrazyLand en Unique, en belooft een groot spektakel te worden met veel sensuele verassingen. Het feest zal plaats vinden op de Hemkade 48, in Zaandam.
Thunderdome 2004 - Malice to Society
vrijdag 26 november 2004
Op zaterdag 4 december is het tijd voor Thunderdome 2004. Van 9 tot 7 kun je in de Utrechtse Jaarbeurs helemaal los op: Outblast, Catscan (live), Jappo, DJ The Producer vs. Manu le Malin, Promo, Unexist, Vince, Dano, Buzz Fuzz, Ophidian (live), DJ Baas vs. X-ess featuring Negative A, Angels of Darkness (live), 103 Kilo Maarten featuring Deimos, Manga vs. T-man, Smurf, Korsakoff, DJ Paul, Manga, Sceletor, Placid K, The Rapist featuring Lenny D, Sceletor, Miro en The Visitor.
Mania Events aan het woord
vrijdag 26 november 2004
Dat is eigenlijk het enige woord wat de huidige situatie goed beschrijft.
In de nacht van donderdag 25 november op vrijdag 26 november is, zoals velen van jullie al wel zullen weten, onze thuisbasis, discotheek Rodenburg, door brand totaal verwoest.
Exposure met 4 uur lang James Zabiela
donderdag 25 november 2004
Al geruime tijd gingen er div. geruchten en werd er volop gespeculeerd over de volgende Exposure line up. En ook voor de organisatie is het lange tijd onduidelijk geweest hoe de volledige line-up eruit zou gaan zien. Na lang onderhandelen met div. partijen kan dan nu eindelijk alles bekend gemaakt worden.
Par-T Events viert één jarig jubileum
donderdag 25 november 2004
Par-T Events ontwaakt uit zomerslaap en viert één jarig jubileum met het compleet gerestylde Night B4 concept op 24 December a.s. in par-t centrum Ambiance in Veghel. Vorig jaar begon deze organisatie met het eerste feest; Night B4 X-mass par-t en het was meteen een succes met een uitverkochte editie.
Benefit - Wenkenbachweg
donderdag 25 november 2004
De organisatoren en participanten van het benefietfeest zijn dinsdag jl. uit saamhorigheid tot elkaar gekomen. Veel personen kennen elkaar niet en organiseren dit benefietfeest als steun en uit respect voor de slachtoffers. Met dit benefietfeest wil de organisatie een statement neerzetten: "Niet alle housefeesten vinden plaats in de illegaliteit." Twee weken geeft niet veel ruimte om een feest te organiseren. Doordat dit feest gegeven kan worden op zo'n korte termijn blijkt dat de betrokkenheid van alle participanten zeer groot is.
Underground For Ever
donderdag 25 november 2004
Al was het de afgelopen tijd vrij rustig rond de organisatie Underground For Ever, de organisatie heeft in ieder geval niet stil gezeten. Zo zijn er een aantal veranderingen rond de organisatie Underground For Ever. Allereerst is het logo aangepast (zie plaatje bij deze nieuwstekst). Ten tweede presenteren zij met grote trots hun gloednieuwe website www.undergroundforever.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A3954. Deze site komt in de plaats van www.ihatetrance.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A3954, wat voorheen de homepage van deze organisatie was.
Magical Anniversary
woensdag 24 november 2004
Vrijdag 17 december 2004 zal in discotheek Carte Blanche te Weert (Midden-Limburg) onder de naam Magical Anniversary het eerste échte verjaardagsfeest van DJ Wizard. plaatsvinden én tevens het 3 jarig jubileum van Dynamike Music Production. Het idee voor het organiseren van dit feest kwam dan ook van laatstgenoemde organisator.
In2Beats moves on
dinsdag 23 november 2004
In2Beats is aardig op weg met een aantal hele leuke feesten in de komende maanden. Zo is er 22 Januari 2005 het feest SledgeHammer in The Powerzone te Amsterdam waar één dezer dagen alles over bekend gemaakt wordt. Er is 24 December 2004, in samenwerking met Extranza Events, het concept White Wolf in de Bridge te Meppen(Duitsland), en er is tweede kerstdag het feest Special Old Sunday’s in de Close-up in Vlaardingen. Aanstaande zaterdag zal tevens in de Close-up in Vlaardingen het nieuwe concept Medieval Madness worden gehouden.
Dubbelslag Umania
dinsdag 23 november 2004
Aankomend weekend is het dubbel feestelijk in het Haagse Umania. Op vrijdag staat Johan Gielen geprogrammeerd en bezoekers kunnen “For Free” naar deze editie van zijn “For You” party. Een dag later is alweer de tweede versie van Royal Umania met onder andere Resident DJ JP en hiermee bewijst de organisatie dat op hun feesten steeds een top attractie plaats neemt in de booth.
Line-up Multigroove's New Years Rave
dinsdag 23 november 2004
Multigroove brengt haar befaamde New Years Rave op 31 december terug naar het hartje van onze hoofdstad. Afgelopen zaterdag is de kaartverkoop van start gegaan en reeds een groot gedeelte van de beschikbare kaarten over de toonbank gegaan.
Nitrodome - Back 4 another edition
dinsdag 23 november 2004
Na vrijdag 5 November j.l. wat de kick-off was van het Hardstyle event Nitrodome in Huizen, is het nu tijd voor de tweede van de reeks Hardstyle feesten die gepland staan. Hier op deze lokatie waar The Prophet zijn lekkere sounds liet horen het eerste feest, is het nu tijd voor Gizmo.
Headliner facts
maandag 22 november 2004
Headliner # 20 Line-up en timetable. Vrijdag 26 november vindt de 20e editie van Headliner plaats. Een editie waar ook de sint zich deze keer mee zal bemoeien. Samen met zijn pieten heeft hij eens goed de verlanglijstjes van de trouwe Headliner fans bekeken en het werd hen al snel duidelijk dat zij om één duo niet heen konden, niemand minder dan Deepack staat deze maand als gast dj naast ons resident team geplant.
Hardstyled Hysteria v4.0
maandag 22 november 2004
Het was even wachten maar vrijdag 26 november is het dan eindelijk weer zover…. Op deze datum zal Wic-Kidz Productions wederom zorgen voor een waanzinnige avond gevuld met alle populaire “hardere-house” varianten. De vorige editie stond in het kader van de meest populaire muziekstijl van het moment, namelijk de zogenaamde “Hardstyle” met een uitstapje naar een oude bekende van sommige (Taverna ’98 ) namelijk “Jump-style” of “UC”.
Laura Viña, het 22 jarige strippende nichtje van onze eigen Prinses Maxima komt naar Nederland voor een spetterend exclusief optreden op het Ex Porn Star feest
Na vier geslaagde CluBBack feesten van Blingbling in De Waakzaamheid wordt dit feest een bijzondere wat betreft de aankleding en na twee maanden brainstormen was de kogel door de kerk: het thema zal zijn 'Ice Age'
Nog maar één week te gaan en dan zal in het zuidelijkste puntje van Nederland de industriële hardcore-hel losbarsten. Aangezien er in Limburg door het sluiten van de Platte Zaal een terugval is geweest in het aantal hardcoreparty’s zal dit feest een welkome belevenis zijn. Kosten noch moeite zijn gespaard om een aantrekkelijke line-up samen te stellen. Bovendien heeft organisator NME Events besloten tweemaal twee gratis kaarten te verloten. Wat je moet doen om deze kaarten te bemachtigen lees je straks.
Ik heb mijzelf de laatste dagen afgevraagd waarom we zo weinig kaarten verkopen voor Innercity. Sensation, Mystery Land en Tiësto in Concert waren dit jaar helemaal uitverkocht. Innercity is op 18 december in de RAI in Amsterdam. Was het feest vorig jaar niet goed? Jawel, het was een vet feest en ook helemaal uitverkocht met 42.500 bezoekers.
Obsession - The 5th Anniversary
vrijdag 19 november 2004
Zaterdag 12 februari organiseert Rewind Events voor de vijfde maal Obsession in De Dars te Wervershoof: 3500 feestgangers, 3 area’s, 15 DJ’s en veel visuele entertaining. Deze verjaardag zal uitbundig gevierd worden en de line-up werkt daar goed aan mee. De nummer 2 van de DJ top 100, DJ Luna, is één van deze DJ’s. Hij is de man achter het populaire ‘StraightOn’ label en als dé hardstyle DJ van dit moment zal hij Obsession zeker tot een climax gaan brengen.
In juni kondigde masters of massacre het children of the core festival aan, en kreeg iedereen de kans om zijn stem te laten horen bij het beslissen van de line up. Via verschillende forums, de e-mail en via de masters of massacre website stroomden de suggesties binnen. Na alle inzendingen zorgvuldig te hebben bekeken heeft de organisatie getracht de ideale line up samen te stellen.
Musika Technika afgelast
donderdag 18 november 2004
Tot onze spijt zijn wij genoodzaakt deze editie van Musika Technika te cancellen. Op zaterdag 27 november zou alweer de volgende editie van Musika Technika in Club Leydi van start gaan. Er waren duidelijke afspraken gemaakt betreffende deze avond met de afdeling planning van Club Leydi. Helaas is er bij de interne communicatie van Club Leydi het een en ander tekort geschoten waardoor Club Leydi op de zelfde datum ook nog een feest inplanden.
Zondagmorgen brak er brand uit op een illegaal psytrance feest op de Amsterdamse H.J. Wenckenbachweg. Eén van de bezoekers kwam daarbij om het leven. “Het is een wonder dat er maar één slachtoffer valt te betreuren, en niet vijftig”, stelt woordvoerder Rael van Legalize!, niet de organisator van dit feest, maar een organisatie met goede banden met de underground partyscène. “Er was totale paniek.
New Years Rave in Amigo's
donderdag 18 november 2004
31 december 2004……We maken ons op voor weer een nieuwe episode in de hedendaagse geschiedenis. Twee organisaties uit de buurt van Rotterdam slaan hun handen ineen en nemen je mee terug in de tijd, de tijd van parkzicht en de energiehal, de tijd van oldschool en gezelligheid en laten jou de ultieme jaarwisseling beleven op een manier die je alleen nog maar kent van vroeger.. NYR 2005!
Een paar maanden geleden zijn Michael Koerts (Dj Michael aka Dj Reezer) en Roy Roumans (Dj Equinoxx), de Resident van de Hardstyle avonden @ The Matrixx, Nijmegen ( XXlerator), een samenwerking aangegaan. Daaruit is een hardstyle track ontstaan; “Good Morning”. Good Morning wordt in januari 2005 op het label IMP-MUSIC www.imp-music.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A3909 gereleased.
Even als verleden jaar zal Deaz D. (Dennis Harinck) op 26 november zijn verjaardag vieren op zijn oude “thuisbasis” Locomotion. Maar dit jaar wordt het wel heel speciaal, namelijk een “dubbel feest” , want DJ Gizmo ( Ferry Salee) zal op die zelfde avond zijn 25 jarig jubileum vieren, reden genoeg voor de beide DJ’s eens flink uit te pakken en de fans en bezoekers te trakteren op een zeer vette line up, van maar liefst 16 collega’s.
De eerste (echte) Partyflock flyer!
donderdag 18 november 2004
De winnaar was al geruime tijd bekend, de flyers zijn er inmiddels ook al een aantal weken en steeds meer fotografen hebben ze inmiddels ook in hun bezit, dan nu eindelijk nog even een officiele melding!
Unique sexycity VIP uitverkocht
woensdag 17 november 2004
Op Zaterdag 20 november is het zo ver en zal er een Xtra speciale editie plaats vinden van Unique sexycity. Omdat de kaartverkoop van Unique zo hard gaat, zijn sinds vandaag de VIP tickets uitverkocht bij zowel de bekende voorverkoopadressen als bij de Ticketbox. Voor de mensen die nog naar Unique willen niet getreurd, want gewone tickets kunnen jullie nog steeds halen bij de Ticketbox en de bekende voorverkoopadressen.
Laatste nieuws Qlimax
woensdag 17 november 2004
Het forum stroomt al goed vol met topics van mensen die reikhalzend uitkijken naar de komende editie van Qlimax. Qdance wil nog even de aandacht vestigen op een aantal (nieuws)feiten.
Nieuwe Sunday-Late-Afternoon-Party
woensdag 17 november 2004
Voordat de ‘gewone’ week begint, wil iedereen graag nog even flink feesten. Volgens de organisatie van S.O.S Sound of Sunday is de late zondagmiddag dan ook ideaal voor een dance-concept.
Lexion presents Orgasm 2.0
dinsdag 16 november 2004
Het bijkomen van een orgasme duurt voor een gezond mens ongeveer een half uur. Na dit half uur zijn alle lichaamsfuncties weer opgeladen en klaar om een nieuw orgasme te beleven. Dit tweede orgasme kan overigens wat langer op zich laten wachten maar is absoluut niet minder dan de eerste. Sterker nog, het tweede orgasme is meestal veel heftiger en krachtiger dan de eerste en overtreft hiermee zelfs vaak het eerste orgasme.
Mindcontroller - Re-live the past
vrijdag 12 november 2004
Na een zeer succesvolle editie van Mindcontroller in het Beursgebouw Eindhoven komt Art of Dance terug met dit concept in de hometown of the harder styles, de Hemkade in Zaandam. Mindcontroller, the leading early rave event, brengt de bezoekers terug in de tijd en doet de oude oldschool & early rave weer herleven.
Megarave 2005
donderdag 11 november 2004
Na het westen en het zuiden is nu het oosten aan de beurt. In de toplokatie Condor city, zullen jullie kennis maken met het beruchte Electro Voice geluidssysteem wat op 1 januari 1999 voor het laatst in Nederland te horen was tijdens de Megarave in de Energiehal. Door de dubbele muren kunnen alle registers open en zullen er als vanouds weer oordoppen bij de deur worden uitgereikt voor de watjes onder ons.
Knock Out
donderdag 11 november 2004
Op zaterdag 25 December slaan bovenstaande partijen hun handen in elkaar tot een nieuw concept "Knock Out". De eerste editie van dit concept zal op 1e Kerstdag plaatsvinden. Voor 2005 zal het concept gecontinueerd worden in een nog nader aantal te noemen locaties binnen het Nederlande clubcirquit.
The urban dance event XXpensive
donderdag 11 november 2004
Eindelijk zal er dus ook een groot Urban Dance event gehouden worden in Oost Nederland. The Matrixx is er een geschikte locatie voor. En uit peilingen is gebleken dat er veel behoefte is aan een feest met dit genre.
Uncontrolled Freaks
woensdag 10 november 2004
In juni van dit jaar besloten de organisatie Viruz en platenzaak 12” House om te beginnen met een geven van een DJ contest in de winkel in Alkmaar om zo nieuw talent een kans te geven. Op 25 juni vond de eerste contest plaats waarbij Midas en Sirc als respectievelijk nummer 1 en 2 doorgingen naar de finale. In de daar op volgende rondes kwalificeerden ook Hellkite, Raffi, Scorpion, Dante, Sam-d, Ominous en Taz
Wie de line-up van Club Umania volgt heeft gemerkt dat er vanaf de opening steeds top jocks de booth bemannen. Maar liefst elf DJ’s uit de, onlangs uitgekomen, Dutch DJ Award Top 100 maakten in de nieuwe Haagsche club al hun opwachting.
Vorig jaar hebben DJ Penoze en d Hance gewonnen op de Northern Dance Experience. Niet alleen stonden zij geprogrammeerd tijdens Planet VIP op het Freeze festival maar ook wonnen zij ieder voor 150 euro aan platenbonnen. De finale was vorig tijdens een Planet VIP event.
Wicked City Update en prijsvraag
maandag 8 november 2004
Zoals jullie wel weten is de Toog totaal verbouwd en heeft de nieuwe naam ‘Rumours’ gekregen, om dit te vieren hebben we een speciale actie bedacht. Diegene die dit nieuwsbericht uitgeprint in een speciale box bij de ingang van ‘Wicked City’ met naam en adres inlevert, maakt kans op een heel jaar lang gratis entree op alle Defenz evenementen én is daarbij VIP op Hardcore Revival in de Flowerdome te Eelde. Halverwege de avond zullen er 2 namen uit de box getrokken worden.
Hakkuh op zondag in Den Haag
zondag 7 november 2004
Het is natuurlijk geen nieuws meer dat de hardcore scène deze dagen mega populair is. Ieder weekend vind je heel veel feesten door heel Nederland heen. Natuurlijk ook in de hofstad Den Haag. Maar in geen tijden zijn er hardcore feesten geweest op zondag. En Daar gaat de Celebration studio’s wat aan doen.
Beter kom je niet
vrijdag 5 november 2004
In de regio staat BKJN al geruime tijd voor kwaliteit feesten met als belangrijkste aandachtspunten: gezelligheid en sfeer gecombineerd met de hardste beats die er maar zijn. Nu na een aantal kleinere feesten kan ook de rest van Nederland ervaren waarom sommige hier maar beter niet kunnen komen….
Harder Mach
woensdag 3 november 2004
Gedurend feest zullen er ook twee speciale battles zijn. Dennis R vs. Yoda zullen een exclusieve hardstyle set neerzetten. Deze dj’s draaien voornamelijk Hardcore, Oldschool en Early Rave. Ook zal er het laatste uur een speciale battle zijn tussen de welbekende Champ-e-on en Micha B.
Het wordt al de vaderlandse party soap genoemd, de rel rondom de verhuizing van RUSH, Nederlands populairste clubavond. Tijdens het Amsterdam Dance Event had dance organisatie Chemistry, verantwoordelijk voor de populaire avonden, de feesten verhuist van discotheek Escape naar de Marcanti Kingdom.
30 november 2004
Mindgames - The ultimate UK Hardhouse Experience
Millenium Dream gaat niet door
Dance 4 Life Danst €1.853.920 bij elkaar in de strijd tegen Aids
29 november 2004
D.D.O.D. Dance 2 The Dawn
Strictly Hardcore
RiziO pakt eind van dit jaar nog even helemaal uit
27 november 2004
No Nonsense Part 2
26 november 2004
Erotic New Year Vibe presented by CrazyLand and Unique
Thunderdome 2004 - Malice to Society
Mania Events aan het woord
25 november 2004
Exposure met 4 uur lang James Zabiela
Par-T Events viert één jarig jubileum
Benefit - Wenkenbachweg
Underground For Ever
24 november 2004
Magical Anniversary
23 november 2004
In2Beats moves on
Dubbelslag Umania
Line-up Multigroove's New Years Rave
Nitrodome - Back 4 another edition
22 november 2004
Headliner facts
Hardstyled Hysteria v4.0
Strippende nichtje van Maxima op Ex Porn Star
21 november 2004
IJstijd bij Blingbling in De Waakzaamheid
20 november 2004
Gratis kaarten te winnen voor Horror Epics
19 november 2004
Innercity Las Vegas - Quitte of Dubbel?
Obsession - The 5th Anniversary
Children of the core - The extreme battles edition
18 november 2004
Musika Technika afgelast
Legalize pleit voor vrijplaats free party scène
New Years Rave in Amigo's
Good Morning - Release DJ Reezer vs DJ Equinoxx
Deaz D’s Birthday & Gizmo’s Jubileumparty
De eerste (echte) Partyflock flyer!
17 november 2004
Unique sexycity VIP uitverkocht
Laatste nieuws Qlimax
Nieuwe Sunday-Late-Afternoon-Party
16 november 2004
Lexion presents Orgasm 2.0
12 november 2004
Mindcontroller - Re-live the past
11 november 2004
Megarave 2005
Knock Out
The urban dance event XXpensive
10 november 2004
Uncontrolled Freaks
9 november 2004
Umania blijft goed aan de weg timmeren
8 november 2004
Northern Dance Experience weer van start
Wicked City Update en prijsvraag
7 november 2004
Hakkuh op zondag in Den Haag
5 november 2004
Beter kom je niet
3 november 2004
Harder Mach
2 november 2004
Eelko Anceaux geeft zijn mening over de rel rond RUSH