Partyflock
 
Nieuws · september 2003
­ Nederland
Underground Society
dinsdag 30 september 2003
Underground Society is een radioshow uit Lelystad, Flevoland. Het radiostation genaamd Radio Lelystad bestaat al 15 jaar.
Hard Bass Uitverkocht
dinsdag 30 september 2003
De laatste kaarten van Hard Bass zijn vandaag de toonbank over gegaan. Hard Bass van zaterdag 4 oktober in het Silverdome te Zoetermeer is dus compleet uitverkocht!
Serenity vs Lords of Terror
dinsdag 30 september 2003
Volgende week gaan we er weer voor, een keihard feest op onze vertrouwde locatie huize maas. Ons team is de hele maand weer in touw geweest om ook dit evenement weer een succes te laten worden.
Enzyme Mag-E-Zyne 02
maandag 29 september 2003
Het oktober nummer van Enzyme Mag-E-Zyne is nu te lezen op de enzyme website. In dit nummer staan interviews met Endymion & DJ D.
Technision time-table bekend
vrijdag 26 september 2003
Aankomende zaterdag wordt de eerste Technision gehouden, waarbij de hardtech de megaclub "the Bridge" op zijn vesten gaat doen trillen.
Maddox moet een jaar dicht
vrijdag 26 september 2003
Discotheek Maddox moet met onmiddellijke ingang een jaar lang de deuren sluiten, omdat er gehandeld zou worden in harddrugs.
Dutch Oldschool Classics
vrijdag 26 september 2003
Zaterdag 18 oktober is het dan zover. De zesde in de serie classic nights en we hebben er zin in!
Line-up Dutch DJ Award bijna compleet
donderdag 25 september 2003
Over iets meer dan een maand zal in Hotel Arena TONIGHT de uitreiking van de Dutch DJ Award (DDA)plaatsvinden. De kaartverkoop is al begonnen en er zijn voor het publiek slechts 500 kaarten beschikbaar.
Club Open presents: Underground Heaven!
donderdag 25 september 2003
De eerste Club Open van het seizoen wordt een hele speciale nacht met Underground Heaven. Rode draad zijn de clubinvloeden binnen de techno.
EasyRiders…the new breed in clubbing!
woensdag 24 september 2003
Stond de EasyRider vroeger nog bekend als een motorrijdende, in denim gehulde, langharige, shagrokende rocker met cowboylaarzen.
Laatste nieuws van b2s
woensdag 24 september 2003
We beginnen deze nieuwsletter met het vervelende bericht dat de Ministry of Dance gesloten is. Dit is zowel voor B2S als voor jullie een harde klap.
Club Stalker
dinsdag 23 september 2003
Het afgelopen jaar heeft Club Stalker in samenwerking met Smirnoff een aantal spraakmakende avonden georganiseerd.
The boss of the bass
dinsdag 23 september 2003
Voor The boss of the bass op vrijdag 26 september in the Shaker in Ijsselstein is het volledige draaischema vrijgegeven, in de grote zaal zal de nadruk liggen op de hardere stylen.
De voorbereidingen voor 8 november zijn in volle gang, maar tussen al het 8 november geweld door maakt Multigroove toch al een paar namen van de line-up bekend die woensdag 31 december het jaar 2003 zullen afsluiten.
Silverstone
maandag 22 september 2003
Bij veel mensen gaat er bij die naam een lampje branden. De kartbaan in Zwanenburg die ook bekend staat om zijn lasergame. Silverstone heeft veel gedaan in de house feesten tot vijf jaar geleden.
Programmering en voorverkoop adressen voor Mania.
Extra informatie Active Audio
maandag 22 september 2003
Aankomende Zaterdag 27 september zullen de harddance beats gaan knallen in De Dars te Wervershoof. Aan de line-up van deze eerste editie zijn 2 extra DJ’s toegevoegd: DJ’s Justin & Bizar.
I Hate Trance the terror edition
zaterdag 20 september 2003
Voor I Hate Trance the terror edition, dat op 31 okt. gehouden wordt in de waakzaamheid, zal geen voorverkoop plaatsvinden.
Sundown te Deventer
zaterdag 20 september 2003
Club Downtown te Deventer start vanaf zondag 12 oktober a.s. met een nieuw wekelijks concept voor mensen die op zondagmiddag en -avond willen genieten van lekkere muziek.
Technique!
donderdag 18 september 2003
Wanneer je Harde techno wilt of juist wilt chillen op electro/acid en relaxte techno, dan moet je zeker langskomen bij Technique!
Release van ACE compilatie album.
donderdag 18 september 2003
Op vrijdag 3 oktober presenteert ACE Agency i.s.m. 55DSL, Floorfillers & Firmbookings de officiële release van het ACE compilatie album, mixed and compiled door ACE residents Mr Wix en Real 'el Canario'.
Hardhouse Generation
woensdag 17 september 2003
Het was de afgelopen maanden ivm een zomerstop erg stil rond de Hardhouse Generationfeesten. Maar....het wachten wordt beloond!
Somatic Sense Labelnight in Club DTF
dinsdag 16 september 2003
Het in juni van dit jaar opgerichte Somatic Sense Recordings heeft alle reden voor een feestje op 20 september.
Las Palmas - Zaterdag 20 september
dinsdag 16 september 2003
Aankomende zaterdag ontvangen Dwin en Edwin Bazen DJ Marcello in Club Las Palmas.
Dineren in het restaurant, barhangen in het café en eindigen op de dansvloer. Silly Symponies maakt het mogelijk….
Steam Update
maandag 15 september 2003
Dinsdagavond 16 september zal DJ RV wederom te gast zijn op DanceNet FM. Hosts Cor Fijneman en DJ Dazzle, nodigden RV uit voor hun show Vinyl Visions.
Don Diablo Newsflash!
maandag 15 september 2003
After a hectic summer with bookings from England (Ministry of Sound) to Greece (Club Umatic) and from Israel (Haoman 17) to Holland (Dance Valley) he now puts his effort and time in several productions and remixes.
Haarlem Hardcore Night
maandag 15 september 2003
Ondanks de geruchten dat de Haarlem Hardcore Night afgelast zou worden ivm Bass Generation, gaat dit hardcore feest in discotheek The Sound in Haarlem gewoon door!!!
Line-up Impulz 6 december
maandag 15 september 2003
De line-up voor Impulz 6 december is bekend gemaakt. Deze bestaat uit veel goede en vooral verrassende DJ's.
Creative Elements Magazine
zondag 14 september 2003
Nederland is een nieuw gedrukt dance magazine rijker waarvan het eerste nummer bij de abonnees op 1 januari in de bus gaat vallen. Veel interviews met internationaal bekende DJ’s en artiesten.
Zaterdagnacht 20 september gaat het dak erweer vanaf in The Talk te Tilburg. Na het succesvolle festival Dancehill 2003 in het centrum van Tilburg en de Ureka afterparty op 23 augustus jl. wordt deze maand dj Eric de Man naar Tilburg gehaald.
DJ Pavo voor het eerst Solo
zondag 14 september 2003
Zaterdag 11 oktober zal dj Pavo een 5 uur durende set draaien tijdens het XXlerator Party in The Matrixx in Nijmegen.
Extrema denkt vooruit op Forward
zaterdag 13 september 2003
Zaterdag 4 oktober, Eindhoven. In een intiem en totaal onherkenbaar Beursgebouw organiseert dance-promotor Extrema voor de tweede keer het event Forward.
Line up Thunderdome bekend
donderdag 11 september 2003
Gisteravond is tijdens het wekelijkse Thunderdome programma up voor Thunderdome bekend gemaakt.
Costume Party Action!
donderdag 11 september 2003
Ooit naar een thema feest geweest zonder thema? Een feest waarvoor je je moet verkleeden maar niemand die je verteld hoe precies. 'Come as a character or come dressed cool arse and crazy' is de enige instructie die je zult krijgen. Dat is Gonzo.
Carrera invites Parkzicht
donderdag 11 september 2003
Het feest Carrera invites Parkzicht (House Classics) op 11 oktober 2003
Is wegens de sluiting van Ministry of Dance verplaatst.
Derde editie van Intenze
woensdag 10 september 2003
Iedereen is weer compleet opgeladen en dat is maar goed ook want de 3e editie van Intenze gaat er één worden die je nooit meer zal vergeten.
In een eerder verschenen persbericht staan de verkeerde openingstijden vermeld voor Planet V.I.P. van vrijdag 12 september a.s. Dit moet zijn van 22:00 – 05:30 uur.
Trash
maandag 8 september 2003
"Uitgaan moet weer leuk en gezellig worden. " Dat was de openingszin van het vorige persbericht over de 1e avond van 'Trash'. EN het was leuk en gezellig.
Na een geweldige eerste “on tour” tijdens de Kick Off in Friesland, gaat D.O.T.F. op 22 november haar tweede “on tour” presenteren.
Las Palmas - Zaterdag 13 september
maandag 8 september 2003
Onder de strakke leiding van MC Bunty zal Club Las Palmas zaterdag weer een gevarieerd programma aan haar bezoekers voorschotelen.
Lineup 2fast4trance 11 oktober
maandag 8 september 2003
Zoals in het vorige nieuwsbericht beloofd, is er alweer een volgende 2fast4trance op komst.
We gaan nog even door...
Xcess Profiles op 3 oktober!
zondag 7 september 2003
Ook aan een hele hete zomer met veel strand, zon en zee en waarin duizenden mensen langs alle groots opgezette festivals zijn gestruind, komt weer een eind.
X-Qlusive Germany
vrijdag 5 september 2003
De vierde editie van het Q-dance concept X-Qlusive staat op zaterdag 1 november volledig in het teken van Duitse DJ’s en Dancestijlen tijdens X-Qlusive Germany.
Vibrationz
donderdag 4 september 2003
Op zaterdag 27 september lanceert Dance Code i.s.m DP een nieuw concept genaamd Vibrationz. Vibrationz is een antwoord op de razend populaire muziekstroming hardstyle.
Enzyme Mag-E-Zyne 01 is available
donderdag 4 september 2003
Enzyme Mag-E-Zyne 01 is available to read online right now. Filled with interviews, charts and many more cool stuff coming straight out of the underground!!
Nederland krijgt dit jaar voor het eerst een echte DJ Award. De Nederlandse dancescene heeft daartoe besloten op initiatief van ID&T Magazine.
Rebirth in de Waakzaamheid
woensdag 3 september 2003
We hebben nu officieel bericht ontvangen dat het allemaal door kan gaan 18 oktober in De Waakzaamheid. Dan zal Rebirth weer terug zijn met een nog betere line-up als de vorige keer en een nog veel betere locatie.
First edition van Only Techno
woensdag 3 september 2003
Nog iets meer dan een maandje en dan is het zover!! Op zaterdag 4 oktober zal de first edition van Only Techno plaatsvinden. Die zaterdag zal de Time out met zijn 2 rooms van 21:00 tot 05:00 omgetoverd worden in een echt techno paradijs.
Multigroove maakt line-up `The Delicate Sound of Thunder` bekend.
Zaterdag 8 november zal Multigroove de laatste editie van `The Delicate Sound of Thunder` op de Hemkade geven.
30 september 2003
Underground Society
Hard Bass Uitverkocht
Serenity vs Lords of Terror
29 september 2003
Enzyme Mag-E-Zyne 02
26 september 2003
Technision time-table bekend
Maddox moet een jaar dicht
Dutch Oldschool Classics
25 september 2003
Line-up Dutch DJ Award bijna compleet
Club Open presents: Underground Heaven!
24 september 2003
EasyRiders…the new breed in clubbing!
Laatste nieuws van b2s
23 september 2003
Club Stalker
The boss of the bass
22 september 2003
Multigroove, eerste namen line-up `New Years Rave`
Silverstone
Mania – Mental Illness Marked By Extreme Obsession
Extra informatie Active Audio
20 september 2003
I Hate Trance the terror edition
Sundown te Deventer
18 september 2003
Technique!
Release van ACE compilatie album.
17 september 2003
Hardhouse Generation
16 september 2003
Somatic Sense Labelnight in Club DTF
Las Palmas - Zaterdag 20 september
Silly Symphonies opent club/restaurant/café in Den Haag
15 september 2003
Steam Update
Don Diablo Newsflash!
Haarlem Hardcore Night
Line-up Impulz 6 december
14 september 2003
Creative Elements Magazine
Ureka! presenteert ‘And the beat goes on’
DJ Pavo voor het eerst Solo
13 september 2003
Extrema denkt vooruit op Forward
11 september 2003
Line up Thunderdome bekend
Costume Party Action!
Carrera invites Parkzicht
10 september 2003
Derde editie van Intenze
Openingstijden en timetable van Planet V.I.P.
8 september 2003
Trash
Defenders of the Faith gaat verder on tour!
Las Palmas - Zaterdag 13 september
Lineup 2fast4trance 11 oktober
7 september 2003
Xcess Profiles op 3 oktober!
5 september 2003
X-Qlusive Germany
4 september 2003
Vibrationz
Enzyme Mag-E-Zyne 01 is available
Dance-scene stelt Nederlandse DJ Award in
3 september 2003
Rebirth in de Waakzaamheid
First edition van Only Techno
1 september 2003
Line-up `The Delicate Sound of Thunder`