Partyflock
 
Nieuws · juli 2003
­ Nederland
Op zaterdag 9 augustus wordt voor de zevende keer de FFWD Heineken Dance Parade in Rotterdam georganiseerd. Er is nog nooit zoveel belangstelling geweest om mee te doen. Onder de maar liefst veertig deelnemers bevinden zich toonaangevende DJ’s, party-organizers en platenlabels uit binnen en buitenland.
Altijd al een keer mee willen rijden op een wagen tijdens de Fast Forward Dance Parade? Dan is dit je kans... Club Las Palmas uit Rotterdam geeft twee plekken op haar wagen weg.
Amsterdam Pride Summer Jam
donderdag 31 juli 2003
Het is weer tijd voor hét homo-evenement van Nederland: de Amsterdam Pride 2003! Tijdens de highlight van dit festival – de roemruchte Canal Parade – organiseert Chemistry een gratis straatfeest langs een van de grachten: op het Amstelveld aan de Prinsengracht.
Intenze
woensdag 30 juli 2003
Op 11 oktober kan iedereen zich van 21.00 tot 07.00 uur weer helemaal uitleven op het ondertussen zeer in populariteit gestegen Intenze. Wederom op dezelfde locatie als voorgaande keren t.w. de Rijnhal in Arnhem.
Lexion The First
woensdag 30 juli 2003
De Lexion trapt elke eerste zaterdag van de maand af met The First. Op deze onvergetelijke avond heerst er altijd een ontspannen sfeer en is iedereen in optimale stemming. Op zaterdag 2 augustus is het weer zover.
Crazyland Special Edition
dinsdag 29 juli 2003
Op zaterdag 20 september vindt in de Hemkade een feest plaats waar gek doen als volkomen normaal beschouwd wordt, namelijk de 2e editie van Crazyland Special Edition!
Type 8: preparty FFWD
maandag 28 juli 2003
Op vrijdag 8 augustus zal EQH in samenwerking met Club Wet de preparty van de FFWD organiseren in Calypso, Rotterdam. Deze avond zal in het teken staan van oosterse sferen met de nadruk op de Japanse aankleding.
De eerste van twee Beachbops deze zomer op het strand van Bloemendaal aan Zee is gisteren zonder problemen verlopen. 23.000 bezoekers vierden feest bij zeven paviljoens op de muziek van bijna 40 dj’s en één live band.
Speciaal voor de diehards heeft Multigroove niemand minder dan de populaire Italiaanse dj Jappo geboekt
Dimensionz 2003
vrijdag 25 juli 2003
Voor de derde achtereenvolgende keer organiseert jongerencentrum Goeroe weer het outdoor hardstyle event van het noorden: Dimensionz. Vorig jaar was het festival met toppers als dj Luna en Vortex volledig uitverkocht.
Hardstyle Overdose
vrijdag 25 juli 2003
Op 1 augustus wordt er weer een Hardstyle Overdose georganiseerd. Iron-Lounge heeft besloten dit concept door te zetten en uit te breiden met hardcore ten einde een aanzienlijk bedrag over te houden voor het goede doel.
Zaterdag 26 juli heb je een goede reden om LOS te gaan, Soulmax organiseert de 14de editie van LOS in de HAVANA. Soulmax brengt elke maand de top van de Nederlandse club scène naar Den Haag.
¼ of a century
vrijdag 25 juli 2003
Vrijdag 1 augustus zal Rotterdam het toneel zijn voor een zeer exclusieve avond waar Roland K zijn Birthday Bash zal vieren. Het thema “Trance meets Progressive” en vooral de programmering liegen er niet om.
Slaves to the Rave
donderdag 24 juli 2003
Zaterdag 23 augustus organiseert NRG-Events in partcentrum Amigo's te Dordrecht een early hardcore feest onder de naam: Slaves to the Rave.
The Kick Off
donderdag 24 juli 2003
Op zaterdag 16 augustus organiseert All Dance Events The Kick Off. Van 22.00 tot 07.00 is er een gerieflijke avond vervuld van hardstyle, hardcore, darkcore en oldschool.
Line-up Qlubtempo #21
donderdag 24 juli 2003
Op 23 augustus is het tijd voor Mysteryland. Ben je nog niet uitgefeest dan kun je even doorgaan in de Hemkade.
Timetable Hardcore Resurrection
donderdag 24 juli 2003
Q-Dance heeft de draaitijden voor Hardcore Ressurection aanstaande zaterdag bekend gemaakt:
Na het evenement van 5 juli werden de organisatie overspoeld met mailtjes en privéberichten of ze niet nog één hardcore feest wilden houden. Na wat overleg hebben ze besloten die wens in te willigen.
High Quality
woensdag 23 juli 2003
De komende High Quality (25 juli 2003 Melkweg Amsterdam) is een opwarmertje voor het grotere HQ op Dancevalley. Deze extra strakke lineup zal de richting aangeven voor de HQ parties van de komende maanden.
eXeption
maandag 21 juli 2003
Op zondag 27 juli zal in de legendarische iT het zomergevoel weer de boventoon gaan voeren. Dan zal namelijk voor de derde keer het succesvolle eXeption plaatsvinden
Ureka!
maandag 21 juli 2003
Ureka! Is een nieuw initiatief voor houseminnend Nederland. Ureka! wil maandelijks een nieuwe dimensie toevoegen aan het uitgaansleven in het Zuidelijke deel van Nederland.
Extrema outdoor uitverkocht!
vrijdag 18 juli 2003
De achtste editie van Extrema Outdoor is uitverkocht. 16.000 mensen met een kaartje en een stuk of heel wat gasten gaan er een helemaal te gek feest van maken.
Hard Thrills
dinsdag 15 juli 2003
Zaterdag 6 September vind in de Waakzaamheid te Koog aan de Zaan een nieuwe editie van 'Hard Thrills' plaats. De organisatie is deze keer weer in handen van In2Beats die deze avond samen met het engelse platenlabel Nukleuz presenteert.
Las Palmas - The warehouse
dinsdag 15 juli 2003
Na twee eerdere succesvolle edities met o.a. Funk D' Void en Phil Kieran is er aanstaande zaterdag weer een editie van "The Warehouse" in Las Palmas. Deze derde editie is qua line-up gelijk de sterkste.
Club-X - Summer program 2003
zondag 13 juli 2003
Every saturday "The Legend Continues..."
Hardventure
zondag 13 juli 2003
Hardventure wordt nog groter en harder!Op 16 augustus 2003 vindt op het Euro-park, bij Meppen-Versen het dance-festival HARDVENTURE plaats.
Sea of sound
vrijdag 11 juli 2003
Het wordt weer een snikheet weekend. Tal van strandfeestjes worden weer aangekondigd. Ook 'Love to Dance' presenteert hun tweede feest in strandtent 'Soomers'.
Jean Solo @ Lexion
vrijdag 11 juli 2003
Al diverse malen is hij onderscheiden en onlangs weer, door de Vereniging van Nederlandse clubs en bars. We hebben het hier over ‘de beste club DJ van de lage landen’ en Nederlands trots: DJ Jean!
De week voor de Mainstage-editie met Cari Lekebusch en Leandro Gamez werd de Amsterdamse uitgaansscene opgeschrikt door de sluiting van Escape. De venue is nu gelukkig weer open en Mainstage dus terug van nooit weggeweest.
BeatsandBites
woensdag 9 juli 2003
Vanaf zondag 14 september zal er in Rotterdam op een nieuwe locatie een geheel nieuw concept van start gaan.
De komende High Quality is een opwarmertje voor het grotere HQ op Dancevalley. Deze extra strakke line-up zal de richting aangeven voor de HQ parties van de komende maanden.
Het voorjaar hebben we ondertussen weer achter ons gelaten. Een voorjaar waarin de zon ons veelvuldig heeft getrakteerd op haar stralen en bijbehorende sprookjesachtige zonsondergangen...
Hard Bass -Extreme-
dinsdag 8 juli 2003
Op zaterdag 4 oktober zal B2S Events de tweede editie van Hard Bass -Extreme- organiseren.
Het doet ons veel pijn iedereen mede te delen dat vanaf heden TW Magazine stopt met alle externe activiteiten...
5 Days Off 2003
maandag 7 juli 2003
Woensdag 16 juli aanstaande is het zover. Dan begint het enige meerdaagse indoor dance-event van Nederland: 5 Days Off!
Clubbers
maandag 7 juli 2003
Zaterdag 12 juli zal in Havana Den Haag weer een editie van Clubbers plaatsvinden.
Houseqlassics is “Back by dope demand”! De laatste namen van de line-up zijn bevestigd.
Zandvoort verbiedt 'hardcore'
zaterdag 5 juli 2003
In Zandvoort mogen in het openbaar geen feesten meer worden gegeven waar hardcore dancemuziek wordt gedraaid. Volgens burgemeester M. van der Heijden van de badplaats leidt deze harde muziek tot agressief gedrag.
Het heeft even geduurd, maar jullie wachten worden beloond. De line-up voor het "Volume, Festival of Hardfreaks" event.
Venice Beach
donderdag 3 juli 2003
Zandvoorts strandpaviljoen Venice Beach heeft een overeenkomst gesloten met DJ Per en DJ Edo voor het organiseren van meerdere feesten komend zomerseizoen.
Hete zomer in Las Palmas
donderdag 3 juli 2003
Met een bezweet voorhoofd en genietend van de zon presenteert Club Las Palmas haar programma voor de twee heetste maanden van de zomer. Eens te meer maakt de club op de Kop van Zuid haar filosofie duidelijk; slechts het beste is goed genoeg voor haar bezoekers!
Scott Bond @ XtraLarge
woensdag 2 juli 2003
Eigenlijk zou hij op de opening al komen maar die werd toen helaas uitgesteld...
Passionate Thursdays
woensdag 2 juli 2003
Baal jij ook dat op sommige feesten de passie ver te zoeken is? Treur niet langer en kom op 17 juli naar de Off-Corso te Rotterdam voor de tweede Passionate Thursdays.
Reactor-Events
woensdag 2 juli 2003
Reactor-events is tijdens de zomer van 2003 op twee Outdoor Festivals aanwezig.
Flashback
woensdag 2 juli 2003
Vanaf 3 juli is er elke donderdag weer Flashback in de Byblos te Den Haag, Flashback staat in het teken van de beste clubhits van de jaren 90.
2Fast4Trance
woensdag 2 juli 2003
De vorige editie van 2fast4trance is nog lang niet vergeten en de volgende editie staat alweer voor de deur! 19 juli a.s. staan de deuren open vanaf 23:00 uur.
STEAM!UP
woensdag 2 juli 2003
Het is al weer tijd voor de steeds populairder wordende STEAM!UP avond in de Winkel van Sinkel.
De resident DJ’s van Club Risk, Erick E en Eric de Man, die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van Club Risk en de STEAM!UP avonden, zullen het publiek weer opzwepen met hun funky tunes en perfecte climaxen.
Studio 69 @ Vizion
woensdag 2 juli 2003
In navolging van de Studio69 van zaterdag 7 juni j.l is er aanstaande zaterdag wederom een Studio69. Studio69 is een erotische versie van Studio54.
Line-up Qlubtempo #20
woensdag 2 juli 2003
Het wachten op Qlubtempo zal kort zijn deze keer! Op 19 juli is namelijk alweer de volgende QT. Bij deze de line-up en de bijbehorende site.
Wegens de overweldigende belangstelling en de te verwachten drukte a.s. zaterdag zal het grote verjaardagsfeest van Super Marco May en Marcel van Deepack verplaatst worden van Q-beach naar de Hemkade 48 in Zaandam.
31 juli 2003
FFWD Heineken Dance Parade met 40 trucks groter dan ooit
Kansje wagen? Las Palmas zoekt lifters
Amsterdam Pride Summer Jam
30 juli 2003
Intenze
Lexion The First
29 juli 2003
Crazyland Special Edition
28 juli 2003
Type 8: preparty FFWD
Beachbop verloopt zonder problemen
25 juli 2003
Dj Jappo met een exclusieve dj-set op Volume
Dimensionz 2003
Hardstyle Overdose
LOS met Ricky Rivaro in Havana Den Haag
¼ of a century
24 juli 2003
Slaves to the Rave
The Kick Off
Line-up Qlubtempo #21
Timetable Hardcore Resurrection
23 juli 2003
Inside Events presents Hardcore Inside part II verandert van locatie
High Quality
21 juli 2003
eXeption
Ureka!
18 juli 2003
Extrema outdoor uitverkocht!
15 juli 2003
Hard Thrills
Las Palmas - The warehouse
13 juli 2003
Club-X - Summer program 2003
Hardventure
11 juli 2003
Sea of sound
Jean Solo @ Lexion
10 juli 2003
Umek, K.Cee en Phonopunk @ Mainstage
9 juli 2003
BeatsandBites
High Quality presents Charlotte Birch
Woodstock 69 Braziliaans Zomercarnaval
8 juli 2003
Hard Bass -Extreme-
7 juli 2003
TW magazine stopt met externe activiteiten.
5 Days Off 2003
Clubbers
5 juli 2003
Houseqlassics is “Back by dope demand”
Zandvoort verbiedt 'hardcore'
4 juli 2003
Volume, Festival of Hardfreaks
3 juli 2003
Venice Beach
Hete zomer in Las Palmas
2 juli 2003
Scott Bond @ XtraLarge
Passionate Thursdays
Reactor-Events
Flashback
2Fast4Trance
STEAM!UP
Studio 69 @ Vizion
Line-up Qlubtempo #20
Super Marco May vs. Deepack’s Birthday Party verplaatst naar de Hemkade