Partyflock
 
Nieuws · juni 2003
­ Nederland
The Love from Above
maandag 30 juni 2003
Tiesto en Paul van Dyk samen op pre-party voor de Love Parade
ID&T gaat in oktober over tot de grootste en ultieme DJ-verkiezing van Nederland. De verkiezing is nu al in de voorbereidende fase. De Dutch DJ Award (zoals de werktitel luidt) wordt ingesteld in samenwerking met ID&T Magazine en andere partijen.
Nieuwe clubavond: Ureka!
vrijdag 27 juni 2003
Ureka! Is een nieuw initiatief in houseminnend Nederland. Ureka! wil maandelijks een nieuwe dimensie toevoegen aan het uitgaansleven in Zuid Nederland. Bij elke editie worden één of meerdere bekende binnen- of buitenlandse dj’s uitgenodigd.
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli organiseert Club Las Palmas een dubbele editie van het succesvolle "54" concept. Tijdens deze twee dagen draaien niet alleen de allerbeste dj's, ook is er ruimschoots aandacht voor spectaculaire decoraties en visuals.
Op zaterdag 28 juni zal Serenity weer even terugkomen waar het is groot gebracht namelijk Huize Maas in Groningen. The Partyorganizer protesteert met dit feest tegen de nieuwe wetgeving die de gemeente Groningen in 2004 wil invoeren.
Op zaterdag 28 juni is het weer gedonder in Utrecht. Het is dan weer tijd voor Beyond Adventures bij Club Risk @ de Winkel van Sinkel met Dave Tarrida met zijn Nasty Techno gecombineerd met Aggro Punk Grooves.
Royal Club
vrijdag 20 juni 2003
Zondag 22 juni is het zover: De eerste editie van Royal Club in de zeer prestigieuze Koninklijke Schouwburg te Den Haag.
Blackhole Recordings Night
vrijdag 20 juni 2003
Aankomende zaterdag 21 juni zal The Level in Arnhem (voormalige <<O>>) the place to be zijn voor fans van Blackhole Recordings, aangezien er een Blackhole Recordings Special Night zal zijn.
M.I.L.K.
vrijdag 20 juni 2003
Club XS2 blijft verrassen! Na de opening eind januari werden de bezoekers al getrakteerd op een imposante programmering van overwegend Realhouse, Groove en Funk. Met veel trots kan de organisatie nu melden dat niemand minder dan Erick E en Jeroenski zijn toegevoegd als residents van deze Haagse club.
Op zaterdag 28 juni organiseert UDC het dance spektakel Impulz Festival 2003. Het succes is dermate groot dat de organisatie heeft besloten 5.000 tickets extra uit te geven welke verkrijgbaar zullen zijn bij de bekende voorverkoopadressen en bij Ticket Service.
Zaterdag 28 juni is het weer zover, het zal in de Havana te Den Haag helemaal LOS gaan! Dit maal een speciale editie, het succes volle LOS bestaat namelijk precies een jaar. 28 juni is het een jaar geleden dat LOS werd gelanceerd
What are you doing tonight?
donderdag 19 juni 2003
Op 21 juni kun je kiezen! Twee feesten in twee unieke locaties. En beide helemaal gratis! In de Muziekfabriek, een voormalige melkfabriek in Amsterdam Oost en in de legendarische locatie Hal 4 te Rotterdam.
Thunderdome line-up Nature One
donderdag 19 juni 2003
ID&T heeft de line-up voor de Thunderdome-tent op Nature One bekend gemaakt.
Masters Magazine
donderdag 19 juni 2003
Zoals iedereen ondertussen wel weet is het aanstaande zaterdag party time in het Beursgebouw te Eindhoven. Een leuke bijkomstigheid op deze editie van Masters of Hardcore is de eerste uitgave van Masters Magazine.
Darkforce
woensdag 18 juni 2003
Het laatste feest dit seizoen in de Buk Buk, Heiloo. Nu is het de beurt aan een live optreden van Darkforce uit Den Haag.
Moonbass @ Nightlive
dinsdag 17 juni 2003
Op zaterdag 21 juni is het weer tijd voor een nieuwe Moonbass in de Nightlive te Maastricht. Moonbass is ondertussen een waar begrip geworden onder de echte hardstyle liefhebbers in Limburg.
Release album Armin van Buuren
dinsdag 17 juni 2003
Op 16 juni 2003 schrijft Armin van Buuren geschiedenis met de release van zijn album ‘76’
X-plosion 2 in Krommenie
maandag 16 juni 2003
Op 27 juni zal in de Atlantic in Krommenie de tweede editie van X-plosion plaatsvinden. Na het grote succes van dit multi-style event (X-plosion 1) in Utrecht heeft de organisatie van X-plosion besloten een andere lokatie te boeken.
Op 11 juli, voorafgaand aan de Love Parade, zullen onder meer Tiësto en Paul van Dyk draaien op het legendarische feest 'The Love From Above'.
Op zaterdag 14 juni is het weer zover. Dan zal de Paradiso in Amsterdam weer het stijdtoneel zijn voor een nieuwe editie van VOLTT. Op deze VOLTT special zal niemand minder dan Paul Brtschitsch een extra lang live optreden verzorgen.
Op 5 juli 2003 zal in Sans Souci te Berlikum een Hardcore editie plaats vinden. Genaamd : Inside Events presents: "Hardcore Inside" !! Met een line-up van maar liefst 16 Dj’s en 2 Mc’s, die verdeeld zijn over 3 zalen.
Technologic
vrijdag 13 juni 2003
Donderdag 26 juni zal de eerste editie van Technologic plaatsvinden in Leeuwarden. Density-Events zal hiermee haar debuut proberen te maken om zo verder te kunnen in de wondere wereld van entertainment.
Op 19 juni aanstaande vindt de laatste editie van 'Invited by Tiësto' plaats in het prachtige Panama te Amsterdam. Nog één keer kan er genoten worden van het heerlijke drie- gangendiner in het restaurant en de show in de theaterzaal.
Zaterdag 19 juli is het zover, de `kick-off` party van een reeks internationale feesten waarbij Multigroove onder de naam `Multigroove on Tour` een groot aantal buitenlandse discotheken zal aandoen
Defqon 1 uitverkocht
donderdag 12 juni 2003
Defqon 1 is helemaal uitverkocht. Op zaterdag 14 juni komen 25.000 jonge mensen uit het hele land naar Almere om daar het eerste Dance-festival van 2003 bij te wonen.
Stop de vertrutting!
donderdag 12 juni 2003
Stop de vertrutting is een initiatief van enkele personen die vonden dat het zo niet langer kon. Deze campagne is opgezet om de mensen wakker te schudden en te waarschuwen dat het de verkeerde kant op gaat met het nachtleven.
Officiële Timetable Defqon 1
woensdag 11 juni 2003
Q-Dance heeft de timetable van Defqon 1 bekend gemaakt.
Vrijdag 20 juni zal de laatste editie plaats vinden van Planet V.I.P in Darby and Joan’s te Leeuwarden. Daarna zullen ook zij de zomermaanden ingaan om na de zomer terug te komen met vernieuwde edities van de concepten.
Move Your Classics
woensdag 11 juni 2003
Vrijdag 20 juni wordt in de Off_Corso voor de derde maal het succesvolle MYC gehouden. MYC staat garant voor een muzikaal kostelijke terugblik in House, Dance en Feelgood tunes.
Zondag 15 juni zal Chillnight geheel in het teken staan van de liefde. De eerste editie van de "Love edition" zal de bezoekers trakteren op veel rood.
XtraLarge
woensdag 11 juni 2003
Na een periode van 5 weken in Club iT keert de wekelijkse clubavond Xtralarge vanaf zaterdag 14 juni terug naar de Jan van Galenstraat. Na uitgebreid overleg met Kingdom venue is XLProductions nu weer in staat om een avond neer te zetten zoals men dat gewend is van Xtralarge.
Dance combineren met je studie dat klinkt niet gek, dat dacht ook een hogeschool uit Tilburg deze gaf Joeri Kaan, student van de opleiding Beurs & Evenementen Management (BEM) de opdracht om een enquête te houden voor mensen die hier wel iets in zien zitten.
De Lichtfabriek vindt dat de "hardere" muziek niet meer bij hun uitstraling past en heeft daarom besloten dat op vrijdag 20 juni het laatste hardstylefeest gehouden gaat worden.
Club Return
dinsdag 10 juni 2003
Na een succesvolle eerste editie van Club Return met o.a. DJ Ghost en het Trauma DJ Team is het wederom tijd voor een tweede editie...
DJ Remy presents BANG!
dinsdag 10 juni 2003
Al ruim 12 jaar behoort Remy tot de absolute top in de Nederlandse dance scene. Maar ook internationaal gezien is hij zeker geen onbekende. Na diverse eigen producties en mixcompilaties wordt nu het eerste echte producers/mix album van DJ Remy gepresenteerd.
SonneMondSterne 2003
maandag 9 juni 2003
Het SonneMondSterne-festival aan het Bleilochtalstuwmeer gaat de zevende ronde in. Zoals voorgaande jaren zal het festival ook dit jaar weer plaatsvinden op het strand van het Bleilochtal stuwmeer in Saalburg (Thüringen) van 8 t/m 10 augustus.
Busreizen
maandag 9 juni 2003
Informatie over enkele georganiseerde busreizen naar de evenementen Defqon 1, Hard in your Head, Love Parade 2003, I Love Techno Summer Edition en SonneMondSterne 2003.
2 Dj’s > 1 Case
zondag 8 juni 2003
Zondagmiddag 22 juni vind in de tuin van café de Speeltuin de 2 Dj’s > 1 Case middag plaats. Een feestelijke middag die in het teken staat van de strijd tegen kanker.
Onder het motto "Musik for the people" zal Kremlin in samenwerking met PureDJ.com een aantal van de DJ sets van het 2 Days Of Kaos evenement uitzenden.
Summer Breeze
donderdag 5 juni 2003
Donderdag 12 juni: zes uur lang de zinderende sounds van vier top dj's die hun sporen in de internationale dancescene allang hebben verdiend: Johan Gielen, Marco V, Michel de Hey & Erick E.
Ultrashock
donderdag 5 juni 2003
Zoals eerder bekendgemaakt zetten First Vision en Extrema een nieuw dance event in de markt met de naam Ultrashock. De eerste editie van Ultrashock zal plaatsvinden op zaterdag 6 september 2003.
Planet Joy @ The Wall
donderdag 5 juni 2003
Op zaterdagen is The Wall de plek voor hardcore maar om de twee maanden zal Planet Joy gebruik maken van deze gezellige club en zullen er houseklanken klinken.
Trip 2 Dreamland actie
donderdag 5 juni 2003
Informatie betreffende de gastenlijstplaatsenactie van Trip 2 Dreamland op Partyflock.
On @ Off_Corso juni 2003
woensdag 4 juni 2003
Ook in juni organiseren Silly Symphonies en Soundarchitecture weer wekelijks de 'On'-avonden in Off_Corso.
Op zaterdag 8 juni wordt voor de eerste keer een dance parade georganiseerd in Rio de Janeiro in Brazillie. Dankzij deelname van de FFWD Heineken Dance Parade is Nederland hierin vertegenwoordigd met een eigen wagen.
Aanstaande vrijdag 6 juni staat er weer iets bijzonders te gebeuren in Haarlem. Luciën Foort, één van Nederlands meest veelzijdige DJ’s, zal een exclusieve marathon set weggeven in Stalker.
Hardventure Outdoor-event
dinsdag 3 juni 2003
Zaterdag 16 augustus 2003 zal het outdoor-event "Hardventure" in Duitsland plaatsvinden, net over de grens bij Emmen.
Flatliners
dinsdag 3 juni 2003
Na een korte periode van stilte gooit Flatliners 6 juni de beuk erin. Onder leiding van de deejays Jerome, Greg Martini, Michel en Sean Matters worden de bezoekers een lange Luilaknacht langs harde funky techno geloodst.
Isle of MTV clubtour
dinsdag 3 juni 2003
Rotterdam trapt 8 juni af met de Europese clubtour Isle of MTV 2003. MTV Europe organiseert de kick off party in samenwerking met de Rotterdamse club Off_Corso.
Lexion dit weekend
maandag 2 juni 2003
Op zaterdag 7 juni is er in de Lexion weer de traditionele The First. Op zondag 8 juni, na The First, zal Lexclusive alweer voor de vierde keer een ‘12-hour Special’ geven.
30 juni 2003
The Love from Above
Dutch DJ Award verkiezing in de maak
27 juni 2003
Nieuwe clubavond: Ureka!
Las Palmas presents 54 - 5 & 4 juli 2003
26 juni 2003
Sparkling Serenity-Mix Party in Huize Maas
23 juni 2003
Club Risk presents Beyond Adventures Xtra
20 juni 2003
Royal Club
Blackhole Recordings Night
M.I.L.K.
19 juni 2003
Uitbreiding capaciteit Impulz Festival 2003
LOS viert 1-jarig bestaan met Marysol
What are you doing tonight?
Thunderdome line-up Nature One
Masters Magazine
18 juni 2003
Darkforce
17 juni 2003
Moonbass @ Nightlive
Release album Armin van Buuren
16 juni 2003
X-plosion 2 in Krommenie
15 juni 2003
Tiësto en Paul van Dyk samen op pre-party voor de Love Parade
13 juni 2003
Nieuwe VOLTT editie in aantocht
Inside Events Presents Hardcore Inside
Technologic
Final edition: Invited by Tiësto
Multigroove on Tour in The Bridge
12 juni 2003
Defqon 1 uitverkocht
Stop de vertrutting!
11 juni 2003
Officiële Timetable Defqon 1
Planet V.I.P. - The Essence of Temptation
Move Your Classics
Chillnight in het teken van de liefde
XtraLarge
Enquête “Dance combineren met studie”
10 juni 2003
Maximus: laatste hardstylefeest in de Lichtfabriek
Club Return
DJ Remy presents BANG!
9 juni 2003
SonneMondSterne 2003
Busreizen
8 juni 2003
2 Dj’s > 1 Case
6 juni 2003
2 Days Of Kaos DJ Sets @ Puredj.com
5 juni 2003
Summer Breeze
Ultrashock
Planet Joy @ The Wall
Trip 2 Dreamland actie
4 juni 2003
On @ Off_Corso juni 2003
FFWD Heineken Dance Parade naar Rio De Janeiro
Luciën Foort - Solo, marathonset in Stalker
3 juni 2003
Hardventure Outdoor-event
Flatliners
Isle of MTV clubtour
2 juni 2003
Lexion dit weekend