Partyflock
 
Nieuws · april 2003
­ Nederland
Qontroller: Gizmo & Promo
woensdag 30 april 2003
Vrijdag 23 mei is het alweer tijd voor de tweede editie van Qontroller. Qontroller zal vier keer per jaar in Zwolle worden gehouden in The Q.
Da Hardcore Minded Afterparty
maandag 28 april 2003
Da Hardcore Minded geeft een afterparty in de Blue Sky te Emst op Koninginnedag.
Dance Planet is terug
zondag 27 april 2003
Woensdag 28 mei vindt in het City Lido in Groenlo weer Dance Planet plaats. Dance Planet voorziet in de behoeftes van alle dansliefhebbers. House, Club, Trance, Techno en Hardstyle.
Op zaterdag 26 juli zal nabij Stratford-Upon Avon in Engeland het festival "Godskitchen Global Gathering" plaatsvinden. Dit festival van de bekende Engelse club Godskitchen was de voorgaande edities een groot succes.
The Sessions @ Club Q
zaterdag 26 april 2003
Mei wordt een bijzondere maand voor The Sessions. Voor het eerst vinden er maar liefst drie edities in één maand plaats. Zaterdag 10 mei een bijzondere gast uit eigen land: Ton TB.
Hard 4 U @ Club U
zaterdag 26 april 2003
Vrijdag 2 mei zal de eerste editie plaats vinden van HARD 4 U in Club U te Zaandam. Hard 4 U zal iedere 1e vrijdag van de maand zijn en gevuld worden met de nieuwste Harddance sound door dj's Yesse en Quest.
Ook de lang verwachte timetable van Multigroove's Queensnight Rave is dan eindelijk bekend.
Lexion Queensnight - No Orange
vrijdag 25 april 2003
29 april zal de Lexion eenmalig een ‘after’ organiseren op de bekende locatie te Westzaan. De Lexion organiseert op koninginnenacht het feest "No Orange".
Overload
vrijdag 25 april 2003
Limburgs grootste indoor dance event is terug. Na het succes van Overload 2002 organiseert Dance Code op zaterdag 31 mei 2003 de tweede editie van Overload. Wederom zal het Mecc in Maastricht toegang bieden aan duizenden feestgangers.
Draaitijden Qontact en Qt17
vrijdag 25 april 2003
Q-Dance heeft de draaitijden van haar drie evenementen tijdens koninginnenacht bekend gemaakt.
I Love Funky @ Atak
donderdag 24 april 2003
Deze nieuwe avonden inde Atak zullen muzikaal doordrenkt zijn van alle funky dance-varianten. Ze zullen het gat opvullen tussen de andere BasicGrooves avonden met allerlei vrolijke funky muziek (van breakbeat tot deephouse!).
I Love Hollywood @ Q
woensdag 23 april 2003
Zaterdag 26 april is het definitely not the time om voor de buis te hangen en je te vergapen aan één of andere boring ziekenhuissoap . Die avond speelt je soapie zich af in the Q tijdens I Love Hollywood
Op 29 april organiseert Rewind Events "Goeie Koninginnenacht" in Het Noord-Hollandse Grootebroek. On stage de hardtrance queen van Nederland: Secret Simba.
HARD! Een nieuwe sound uit de 020
woensdag 23 april 2003
Op vrijdag 16 mei lanceert club 020 in Amsterdam een nieuw concept dat vooral de echte hardliners en liefhebbers zal aanspreken. Bij HARD! gaat het dan ook maar om één ding… precies! Toppers uit de Nederlandse hard style scene zullen dat deze eerste editie nog eens haarfijn uitleggen achter de turntables.
Volgende maand bestaat Y-Catch Agency 1 jaar. Om dit te vieren organiseert Y-Catch i.s.m. Addictive Events op zaterdag 3 mei a.s. Y-Catchers.
eXeption
dinsdag 22 april 2003
Op Zondag 11 mei a.s zal er in discotheek iT te Amsterdam een hoogwaardige clubavond geboren worden. Op deze zwoele avond zal organisator Majestic events, in samenwerking met Dommelsch Ice, het startschot geven voor een uniek en spraakmakend evenement.
Tea Time
zondag 20 april 2003
De line-ups voor de komende drie weken zijn bekend gemaakt. Dj Dano en Promo staan op het programma. Lenny Dee is ook gevraagd.
Vrijdag 13 juni vindt het eerste No Backspin evenement plaats in The Powerzone in Amsterdam. Nederlandse artiesten uit de dancescene maken hier een statement tegen racisme, intolerantie en geweld.
Multigroove Queensnight
zaterdag 19 april 2003
Multigroove uitverkocht bij Ticketservice! Ja, je hoort het goed, Ticketservice is door zijn Multigroove “Queensnight” kaarten heen! Maar niet getreurd......
Vrijdag 23 mei zal Leeuwarden een Techno event rijker zijn. V.I.P Events zal met Pounding Sessions op haar manier het spits afbijten op weg naar meer Techno in Friesland.
Kremlin
donderdag 17 april 2003
Het aftellen is begonnen: nog slechts twee weken en Kremlin viert groots haar comeback met 2 Days Of Kaos.
Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel
donderdag 17 april 2003
Hierbij de Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel, bijgewerkt tot heden.
T.y.p #3
donderdag 17 april 2003
Voor vrijdag 18 april heeft TYP weer een sfeervolle maar vooral zeer brede progressive line-up samengesteld op hun lokatie in Hengelo.
XL verhuist
donderdag 17 april 2003
Na een turbulente periode met veel onduidelijkheden en veel veranderingen is besloten om de Xtralarge avonden aan de Jan van Galenstraat met onmiddellijke ingang stop te zetten.
On @ Off_Corso
woensdag 16 april 2003
Aanstaande zaterdag staat in Off_Corso eindelijk de Nederlandse premiere te wachten van de Amerikaanse deejay, producer and labeleigenaar Brett Johnson.
Line-up X-Qlusive
woensdag 16 april 2003
Het was alweer even bekend, dat er op 31 mei weer een unieke editie van X-Qlusive aan zit te komen. De line-up is nu bekend.
Line-up Impulz Outdoor
woensdag 16 april 2003
De festivalgangers kunnen hun hartje weer ophalen. Na de line-ups van Nature One en Awakenings Festival is nu ook de line-up van Impulz Outdoor bekend gemaakt.
PH-Events
dinsdag 15 april 2003
Het laatste nieuws van het front. op vrijdag 16 mei introduceert PH-Events haar nieuwe concept genaamd 'Darkcore Damage'.
Line-up Nature One
dinsdag 15 april 2003
De line-up van Nature One is bekend.
Promissez
maandag 14 april 2003
Zaterdag 19 april gaat in Condor City te Enschede de eerste editie van het dance-event 'Promissez' van start. Met Dj Astrid, Erick E, Mark van Dale en Quintin.
De Pf-meeting op Qlimax om 01.00 uur is van lokatie gewijzigd. De oorspronkelijke plek is niet toegankelijk.
Kremlin breidt uit
vrijdag 11 april 2003
KREMLIN is expanding its activities way outside of Amsterdam. While propaganda material for 2 DAYS OF KAOS is being distributed all over the Netherlands, KGB headquarters have set up some special projects for the months May and July.
MAW presents Sundayz
vrijdag 11 april 2003
Eind mei 2002 ging MAW Sundayz van start met een fantastisch optreden van DJ Rush uit Chicago. Op zondagavond 25 mei is 's werelds populairste techno-dj weer terug in Rotterdam.
Voorverkoop Dance Valley
vrijdag 11 april 2003
Zaterdag 12 april aanstaande start organisator UDC de voorverkoop van het Dance Valley Festival 2003. In totaal zijn 40.000 tickets beschikbaar en naar verwachting zal de belangstelling voor deze toegangsbewijzen weer overweldigend zijn.
Reactor
vrijdag 11 april 2003
Reactor is ontstaan uit Techno. Uit Reactor ontstaat met ingang van 2 mei de wekelijkse Creator avond.
Hard 4 U
woensdag 9 april 2003
Op vrijdag 2 mei zal de kick-off zijn van de nieuwe maandelijkse harddance-avond in Club U te Zaandam.
Eerste verjaardag Twistedmindz
dinsdag 8 april 2003
Ter ere van de eerste verjaardag deze keer een extra grote editie van de zondagpartys die Twistedmindz nu voor de vijfde keer organiseert in de Avenue Breda.
The best Italian Hardstyle
vrijdag 4 april 2003
Splinternieuwe Italian hardstyle CD gemixt door dé DJ van het moment! Je kunt een gesigneerde kopie winnen hier op Partyflock!
The Sessions @ Club Q
vrijdag 4 april 2003
Op zaterdag 12 april is niemand minder dan Chris Fortier te gast bij The Sessions @ Club Q.
Na een succesvol half jaar in Noordwijk werd het tijd om het Funky Fridays concept uit te breiden. Vanaf 4 april opent Club Doubler haar deuren om het publiek te vermaken van nog meer “Real house music and Entertainment”.
Het eindfeest van de Dance Parade verhuist naar Zuid. De deelgemeente Feijenoord heeft gisteren toestemming gegeven om een groot dancefeest te houden op de pier op de derde Katendrechtse Hoofd.
Female on Fire!
donderdag 3 april 2003
Op eerste paasdag, zondag 20 april, is Club XS2 het decor voor veel Champagne, Cocktails en beeldschone vrouwelijke dj’s. Voor deze gelegenheid zullen Dame, Marysol en Debra plaatsnemen in de XS2 booth.
Draaitijden Qlimax
donderdag 3 april 2003
Q-dance heeft de draaitijden van Qlimax bekend gemaakt.
Seduction @ 013
donderdag 3 april 2003
Zaterdag 19 april wordt in de 013 te Tilburg Seduction gehouden. Met onder andere Johan Gielen.
Op 1 mei opent Q-dance namelijk de deuren van een nieuwe strandtent op het strand van Bloemendaal aan Zee genaamd: Q-beach. Q-beach komt op de één na laatste plek op het strand, vlak voor Woodstock.
Back In Time is een nieuw concept dat zich zal richten op de harde house van de jaren ’90. Het moet een maandelijks concept worden waarbij elke maand een andere periode uitgewerkt zal worden.
Qlimax Afterparty in Steenwijk
woensdag 2 april 2003
Nog op zoek naar een leuke afterparty na Qlimax? Ook dit jaar zal in discotheek Loco te Steenwijk weer een spectaculaire afterparty gehouden worden. Met dj Darkraver.
Op 12 april vindt de derde editie van 'Industrial, a techno minded party' plaats. Deze technoparty wil nu en in de toekomst de technohelden van binnen- en buitenland presenteren.
Partyflock gaat door!
dinsdag 1 april 2003
Ondanks de aanhoudende drukte en het daarmee gepaard gaande dataverkeer, lijkt de toekomst van Partyflock vooralsnog toch veilig gesteld!
Partyflock stopt!
dinsdag 1 april 2003
Door alsmaar toenemende populariteit van Partyflock, is het dataverkeer in korte tijd verdubbeld!
Hierdoor is het niet rendabel meer om Partyflock voort te zetten.
30 april 2003
Qontroller: Gizmo & Promo
28 april 2003
Da Hardcore Minded Afterparty
27 april 2003
Dance Planet is terug
Busreis Godskitchen Global Gathering
26 april 2003
The Sessions @ Club Q
Hard 4 U @ Club U
25 april 2003
Draaitijden Multigroove Queensnight
Lexion Queensnight - No Orange
Overload
Draaitijden Qontact en Qt17
24 april 2003
I Love Funky @ Atak
23 april 2003
I Love Hollywood @ Q
Rewind Events presents Goeie Koninginnenacht
HARD! Een nieuwe sound uit de 020
22 april 2003
Y-Catch Agency viert 1-jarig bestaan
eXeption
20 april 2003
Tea Time
Artiesten tegen Racisme, Geweld en Intolerantie
19 april 2003
Multigroove Queensnight
17 april 2003
V.I.P Events introduceert Pounding Sessions
Kremlin
Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel
T.y.p #3
XL verhuist
16 april 2003
On @ Off_Corso
Line-up X-Qlusive
Line-up Impulz Outdoor
15 april 2003
PH-Events
Line-up Nature One
14 april 2003
Promissez
11 april 2003
Lokatie Pf-meeting Qlimax gewijzigd
Kremlin breidt uit
MAW presents Sundayz
Voorverkoop Dance Valley
Reactor
9 april 2003
Hard 4 U
8 april 2003
Eerste verjaardag Twistedmindz
4 april 2003
The best Italian Hardstyle
The Sessions @ Club Q
Funky-Friday’s at Club Doubler
3 april 2003
Eindfeest FFWD Dance Parade naar Zuid
Female on Fire!
Draaitijden Qlimax
Seduction @ 013
2 april 2003
Q-dance opent strandtent: Q-beach
Co-productions presents Back In Time
Qlimax Afterparty in Steenwijk
1 april 2003
Industrial, a techno minded party
Partyflock gaat door!
Partyflock stopt!