Partyflock
 
Nieuws · oktober 2003
­ Nederland
Vrijdag 5 december 2003 wordt in de Boerderij te Zoetermeer het hardhouse en techno feest Maximum Volume gehouden.
Unleazed
donderdag 30 oktober 2003
Unleazed version 2.0 is al onderweg in de planning er worden deze avond nog meer talents verwacht.
Extrema Exclusive
donderdag 30 oktober 2003
Na een explosieve opening van Extrema’s Exclusive-tour in Rotterdam, is het vrijdag 7 november de beurt aan Eindhoven voor dit warme en intieme Extrema-feest.
Groove Connection Recordstore
donderdag 30 oktober 2003
For the Amsterdam Dance Event Groove Connection Record store will have some of the hard dance scenes most respected djs in the store to meet, greet and spin some tunes.
Tiësto winnaar Dutch DJ Award
donderdag 30 oktober 2003
DJ Tiësto heeft de eerste Dutch DJ Award gewonnen. De prijs werd gisteravond uitgereikt in Hotel Arena te Amsterdam.
Draaitijden X-Qlusive Germany
woensdag 29 oktober 2003
Nog een paar dagen en de duitse Hard Styles Elite komt z'n land vertegenwoordigen op X-Qlusive Germany.
The Boss of the Bass
woensdag 29 oktober 2003
Vrijdag 7 november is er de tweede in een serie van drie The Boss of the Bass feesten in the Shaker in IJsselstein, dit keer The Boss of the Bass is Back with some Hardcore.
Global Kitchen
dinsdag 28 oktober 2003
Na een spetterend feest afgelopen zaterdag tijdens het 6 jarig bestaan van Club Risk in de Winkel van Sinkel (met de Electric Kingdom Tour) wordt de draad weer opgepakt en is het aanstaande zaterdag weer tijd voor Global Kitchen.
Time-table Multigroove
maandag 27 oktober 2003
Zaterdag 8 november gaat het dan toch echt gebeuren; de laatste `Delicate Sound of Thunder` in de Hemkade dit jaar.
Geen Gratis tickets Impulz
maandag 27 oktober 2003
Op zaterdag 6 december organiseert UDC voor de elfde maal het megadancespektakel Impulz. De afgelopen tijd doen diverse geruchten, onterecht, de ronde dat er op grote schaal tickets weggegeven zouden worden.
Erick E en Marcello bij de DJ Club
maandag 27 oktober 2003
In Haarlem is zo langzamerhand iets moois aan het ontstaan. Op vrijdag 14 November gaat namelijk de DJ Club weer verder, het inmiddels zeer succesvolle club-event in de Lichtfabriek in Haarlem.
Voor de vierde maal dit jaar wordt er een editie van X-Factor gegeven. Na 3 succesvolle feesten in discotheek 't Huukske in Langenboom en in discotheek de Kikvorsch in Altforst, Rockefeller in Schaijk, is nu de beurt aan de Linde in Groesbeek.
Full Force
vrijdag 24 oktober 2003
Zaterdag 1 november wordt er een nieuw dance-evenement, genaamd Full Force, geïntroduceerd in het Mecc Maastricht.
Back 2 School - X-Mass edition
donderdag 23 oktober 2003
Traditioneel is er op kerstavond 24 December weer een back2school. Dit feest staat aan de basis van onze organisatie B2S Events.
Alive and Kicking verplaatst
donderdag 23 oktober 2003
De eerste Alive and Kicking, gepland op vrijdag 31 oktober in de Winkel van Sinkel is verplaatst naar Domstad City Theater.
Michel de Hey vs. Quintin
woensdag 22 oktober 2003
Zaterdag 25 oktober will be '' A night to remember ''... The Q presenteert dan een avond vol funky techhouse en pompende techno, want niemand minder dan Michel de Hey is dan de guest Dj in The Q.
De irritante piep na het stappen is bekend bij iedereen. Het is zo normaal; het hoort er gewoon bij. Maar wist je dat iedere keer wanneer je die piep hoort, je gehoor onherstelbaar beschadigd is?
Hardstyles in Doetinchem
woensdag 22 oktober 2003
Op 15 november 2003 zal in BogyZ Doetinchem de eerste editie van Hardstyles gehouden worden.
Het was weer een knallende avond op 3 oktober! In een volledig uitverkocht Las Palmas, bouwden Dave Clarke en Oscar Mulero een gigantisch feest, met als klap op de vuurpijl een hiphop/ electro toegift van een uur (!) door Dave Clarke.
25 oktober zal LOS weer van zich laten horen, en hoe! Deze avond zal groots uitpakken. Een combinatie van live zang, percussie en de beste club muziek die zal verzorgd worden door Robert Feelgood en Mikee Martillo.
Op donderdag 30 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, zal Hotel Arena het décor zijn van Together. Een initiatief van Decked Out Agency en Shine Events.
Die-hard weekend
maandag 20 oktober 2003
Het die-hard weekend, wat rond m.o.h. vs hellraiser wordt georganiseerd, is bijna uitverkocht. Zoals al eerder gezegd is loopt het aantal aanmeldingen zeer hard.
Toxic II
vrijdag 17 oktober 2003
Na het succes van 7 juni 2003 in Condor City was het wachten op deel 2 van dit feest. Fans van Hardstyle en Classics kunnen wederom genieten van deze top lokatie en een top line-up.
D-Energy
donderdag 16 oktober 2003
Vrijdag 24 oktober organiseert Secret Sound weer een D-Energy in Starlight. De sfeer zal weer ouderwets zijn, de beleving optimaal !!!
Dance Records & dj-Equipment Fair
woensdag 15 oktober 2003
Zaterdag 1 november vindt in de Melkweg te Amsterdam de vierde Dance Records & dj-Equipment Fair plaats.
Goeie Vrijdag in R17
woensdag 15 oktober 2003
Goeie Vrijdag: elke tweede vrijdag van de maand, dus aanstaande 17 oktober !!Techhouse & Techno zijn de sound die dit jaar erg 'hot' is mede dankzij de optredens van DJ's zoals Michel de Hey, Montana en Sven Vath op de grote festivals.
Silly Symphonies werd opgericht om het uigaansleven van Den Haag te stimuleren. Nu, 11 jaar later, is het opnieuw tijd om Den Haag een boost te geven.
Line up Phat Wax's birthdayparty
dinsdag 14 oktober 2003
Hierbij maak ik de line up bekend van mijn birthdayparty van vrijdag 28 november 2003 in Darby and Joan's Leeuwarden.
Las Palmas - The Warehouse
maandag 13 oktober 2003
Aanstaande zaterdag is er in Club Las Palmas weer een editie van The Warehouse, het populaire tech-house concept van de club op de Kop van Zuid in Rotterdam.
FOR Promotersfeest
vrijdag 10 oktober 2003
Op Zaterdag 8 November zal DIS Events in samenwerking met FOR voor de tweede maal een promotersfeest organiseren. Dit keer in de Waakzaamheid te Koog aan de Zaan.
Betty Ford Clinic
vrijdag 10 oktober 2003
Op zondag 28 september gingen de deuren van de Betty Ford Clinic voor de eerste maal open. Gezien het succesvolle verloop, de prima opkomst en de fantastische dj sets.
Op 18 oktober 2003 is het tijd voor de 3e Frequency georganiseerd door Dutch Dance Events. Dit keer hebben we niet voor een lokatie gekozen in Gouda maar zijn we uitgeweken naar Stolwijk.
Hardtech 2 progress
vrijdag 10 oktober 2003
Hardtech 2 progress is een concept van TYP dance concepten. Er wordt een avond vol nieuwe talents verwacht. In de grote zaal techno en hardstyle en in kleine zaal progressive/house/Techno.
Timetable 2F4T 11 oktober
vrijdag 10 oktober 2003
We gaan van deze editie ,die een speciaal tintje krijgt door Da Pauli’s Birthdayparty, een hele gezellige maken!!!
DJ Jean - Madhouse
vrijdag 10 oktober 2003
Op zaterdag 11 oktober zal de Lexion met trots een maandelijks terugkerend concept lanceren. Op deze avond zullen DJ Jean & friends, onder de alom bekende naam Madhouse, het publiek een onvergetelijke indruk bezorgen.
Nog twee en een halve week en dan gaat het eindelijk weer gebeuren. Thunderdome is terug! Wil je geen enkele held missen, kijk dan beneden voor de timetable.
Hardstream in Huize Maas
donderdag 9 oktober 2003
Op 18 oktober zal The Partyorganizer zijn eerste Hardstream neerzetten in Huize Maas Groningen. Grote dj`s uit de hardstyle scene zijn al geboekt maar ook hardcore komt aan bod op Hardstream.
Hard Beatz
woensdag 8 oktober 2003
Zaterdag 8 November organiseert The Hard Way samen met Diversion Events 'Hard Beatz' in de Schoudermantel in Odijk.
Boedyou Party
maandag 6 oktober 2003
Zaterdag 25 oktober zal de grote zaal van de Bukbuk in Heiloo, omgetoverd worden tot een danstempel vol opzwepende beats, live percussie, dansers en acts, tijdens de eerste Boedyou Party van het nieuwe seizoen.
I Hate Trance new years rave
zondag 5 oktober 2003
Zoals op sommige forums al te lezen was organiseerd underground for ever een I Hate Trance new years rave. Veertien uur lang zal de waakzaamheid in het teken staan van oud en nieuw.
Nummer 25 uit de reeks Qlubtempo evenementen zal met Oud&Nieuw in de Heineken Music Hall in Amsterdam plaatsvinden. Qlubtempo #25 zal tevens de laatste editie van dit Q-dance concept zijn.
Amsterdam Dance Event in Panama
vrijdag 3 oktober 2003
François K & Derrick May (Cosmic Twins) tijdens driedaags Amsterdam Dance Event in Panama*
Go Maxx
vrijdag 3 oktober 2003
Vanaf 4 oktober start discotheek de Rockefeller met een nieuw concept. En voor wie er zaterdag nog een kijkje is wezen nemen, was er al wat veranderd.
Het klinkt misschien nog allemaal ver weg maar...Op vrijdag 26 december (2e kerstdag) duikt organisator Clockwise Events richting het zuiden van het land en presenteren zij The Hard X-mas Edition van Hardhouse Generation in de Rockefeller te Schaijk.
Creative Elements Magazine
donderdag 2 oktober 2003
Leuk bericht met losse informatie over Creative Elements Magazine.
DJ Contest
donderdag 2 oktober 2003
Het is een bekend probleem voor beginnende deejays: hoe en waar krijgt hij de gelegenheid om zijn draaikunsten ten gehore te brengen.
Smirnoff Experience™
donderdag 2 oktober 2003
Smirnoff® is verantwoordelijk voor dance events in meer dan 32 landen over de hele wereld. Deze maand kan men de Smirnoff Experience™ bezoeken in Venezuela, Bulgarije en Zuid Afrika.
Pepe Nero
donderdag 2 oktober 2003
Na een geslaagde eerste editie van Pepe Nero waar de funk er vanaf spatte is er nu een vervolg op komst die plaats zal vinden op 17 oktober van 23.00 – 05.00 in Nighttown te Rotterdam.
Per 1 oktober gaat Winkel van Sinkel (Utrecht) op zaterdagavond een uurtje eerder open, n.l. om 23.00 uur (i.p.v. 00.00 uur).
Op vrijdag 17 oktober verwelkomd Extrema Exclusive de Duitse dj en producer Monika Kruse voor een exclusieve dj set in Las Palmas in Rotterdam.
30 oktober 2003
Win het voorprogramma van Tom Harding!
Unleazed
Extrema Exclusive
Groove Connection Recordstore
Tiësto winnaar Dutch DJ Award
29 oktober 2003
Draaitijden X-Qlusive Germany
The Boss of the Bass
28 oktober 2003
Global Kitchen
27 oktober 2003
Time-table Multigroove
Geen Gratis tickets Impulz
Erick E en Marcello bij de DJ Club
Vierde editie X-Factor - New Hard Concept
24 oktober 2003
Full Force
23 oktober 2003
Back 2 School - X-Mass edition
Alive and Kicking verplaatst
22 oktober 2003
Michel de Hey vs. Quintin
Filterz* - Nooit meer een piep na het stappen!
Hardstyles in Doetinchem
20 oktober 2003
Chris Liebing Solo @ Xcess Profiles
LOS # 16 Sexy punkies are what we look for!
Together; a night of electronic dancing
Die-hard weekend
17 oktober 2003
Toxic II
16 oktober 2003
D-Energy
15 oktober 2003
Dance Records & dj-Equipment Fair
Goeie Vrijdag in R17
Club Silly Symphonies opent komende zaterdag haar deuren
14 oktober 2003
Line up Phat Wax's birthdayparty
13 oktober 2003
Las Palmas - The Warehouse
10 oktober 2003
FOR Promotersfeest
Betty Ford Clinic
Dutch Dance Events presenteert Frequency
Hardtech 2 progress
Timetable 2F4T 11 oktober
DJ Jean - Madhouse
9 oktober 2003
Thunderdome: Timetable én info over de dresscode
Hardstream in Huize Maas
8 oktober 2003
Hard Beatz
6 oktober 2003
Boedyou Party
5 oktober 2003
I Hate Trance new years rave
4 oktober 2003
Qlubtempo #25 ‘Big Time’ met Oud&Nieuw in de Heineken Music Hall
3 oktober 2003
Amsterdam Dance Event in Panama
Go Maxx
2 oktober 2003
Hardhouse Generation - Hard X-mas Edition
Creative Elements Magazine
DJ Contest
Smirnoff Experience™
Pepe Nero
1 oktober 2003
Nieuwe openingstijden Winkel van Sinkel
DJ Monika Kruse exclusief in Rotterdam