Partyflock
 
­ Nederland

Jebroer pleegt 'Robbery' op de scéne met Dr Phunk en Lil Texas

gepubliceerd door , op
Jebroer pleegt 'Robbery' op de scéne met Dr Phunk en Lil Texas
6 april 2021
Don't f*ck with my money, i will lay you down... this is a robbery! Jebroer gaat wederom internationaal de scéne te veroveren met deze nieuwe Engelstalige knaller, genaamd 'Robbery'. Speciaal voor de gelegenheid ging hij een samenwerking aan met goede vriend Dr Phunk en de Amerikaanse Hardcore legend Lil Texas. Met Dr Phunk maakte Jebroer eerder onder andere de onvergetelijke Platina hits 'Kind van de Duivel' en de opvolger 'Engeltje'. Lil Texas bracht Hardcore in Amerika op de kaart met tracks als 'KAMIKAZE - VIP' met GRAVEDGR. 'Robbery' zal op het Jebroers nog te verschijnen Engelse album 'Six' komen te staan, dat deel uitmaakt van het internationale drieluik 'Zes Sechs Six'. Eerder kwam hier al de track 'The Master' samen met het Oostenrijkse powerduo Harris & Ford en 'Child Of The Devil' met Dr Phunk en Timmy Trumpet van uit. 'Robbery' komt uit via ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag op alle streamingplatforms te beluisteren.

Bekijk de videoclip van 'Robbery'



'Zes Sechs Six'
Het album 'Zes Sechs Six' van Jebroer bestaat uit een Nederlands, Duits en Engels deel, dat internationaal wordt uitgebracht. Ieder album is onderdeel van het plan om de wereld te veroveren. Van het Duitse deel 'Sechs' verschenen al singles die over de grens grote successen hebben behaald. Jebroers vertaalde hit 'Kind Eines Teufels' heeft maar liefst 23 miljoen streams en bij de samenwerking 'My Gabber' met het Duitse icoon Scooter staat de teller op 16 miljoen streams. Nu werkt Jebroer aan zijn Engelse deel. Naast 'Mutter' is het meest recente wapenfeit de Engelse track 'Child Of The Devil' met Dr Phunk en de wereldster Timmy Trumpet, die op dit moment in de Top 20 DJ's ter wereld staat, voegde zijn kenmerkende trompet toe. Met dit drietalige album bewijst Jebroer wederom dat hij niet in een hokje te plaatsen is en zijn eigen, unieke mix van verschillende genres maakt.

Jebroer
Jebroer is goed bezig om zijn droom om internationaal door te breken te verwezenlijken. De artiest is inmiddels een bekend gezicht in België en zijn Nederlandse hits 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' zijn op de Radikal EP succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland.

4 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 139117, 77270}
Melodie genomen van Microsome - Flight.
laatste aanpassing
Amerikaanse Hardcore legend Lil Texas?
Volgens mij is die gast pas recent overgestapt naar Uptempo meuk.
Uitspraak van BartCore op zaterdag 10 april 2021 om 07:09:
Amerikaanse Hardcore legend Lil Texas?
Volgens mij is die gast pas recent overgestapt naar Uptempo meuk.


Idd haha. Hoor ook totaal niet zijn invloeden in deze track. Buiten dit totaal niet boeiende track!
Uitspraak van *B@LLEBO* op maandag 12 april 2021 om 21:13:
Uitspraak van BartCore op zaterdag 10 april 2021 om 07:09:▶Amerikaanse Hardcore legend Lil Texas?
Volgens mij is die gast pas recent overgestapt naar Uptempo meuk.
Idd haha. Hoor ook totaal niet zijn invloeden in deze track. Buiten dit totaal niet boeiende track!


Nee, die Jebroer hype is wel weer over. Zijn eerste Hardstyle tracks waren nog boeiend en vond ik eigenlijk ook wel goed, maar het draaft nu te ver door.