Partyflock
 
­

Een Sprankje Hoop

gepubliceerd door , op
afbeelding Een Sprankje Hoop
OrganisatieBKJN Site
Ken jij iemand die het super moeilijk heeft zonder al het dansen, feesten en festivals?

BKJN presenteert met trots: een 'Sprankje Hoop' Hiermee geef je nu dat eerstvolgende feestje alvast cadeau aan degene die dit het hardste nodig heeft.

Een sprankje hoop geven of krijgen is het ultieme cadeau tijdens de feestdagen, omdat het staat voor dat ene lichtpuntje aan het eind van een moeilijk jaar zonder uitgaan en feesten. Het cadeau, dat in een Gold & Diamond-card uitvoering wordt geleverd, geeft je recht op een regular of VIP toegangskaart naar keuze voor jouw favoriete BKJN event, zoals o.a. Peacock in Concert, BKJN vs Partyraiser, Titanium Festival of Frenchcore Worldwide. Een Sprankje Hoop is 3 jaar geldig na uitgifte en wordt geleverd in een mooie, luxe doos met bijbehorende cadeauverpakking. Koop nu jouw Sprankje Hoop!

Een sprankje hoop voor jou = een sprankje hoop voor een ander Want met ieder Sprankje Hoop steun je, naast BKJN en de evenementenbranche, ook de mensen die door de corona crisis dit jaar in financiële problemen zijn gekomen. Van ieder verkocht 'Sprankje Hoop' doneert BKJN Events een volledige warme maaltijd + ontbijt/lunch aan het Nederlandse Rode kruis. Het Rode Kruis helpt hiermee mensen, die niet in aanmerking komen voor andere vormen van hulp, met voedselpakketten en boodschappenkaarten. Meer info vind je op rodekruis.­nl

Met een sprankje hoop, hoopt BKJN weer een lach te toveren op zoveel mogelijk gezichten.

Hou vol, 2021 word ons jaar!

Liefs,
BKJN Events