Partyflock
 
­

Brennan Heart & Friends album

gepubliceerd door , op
Na een aantal succesvolle solo albums, gooit Brennan Heart (Fabian Bohn) het dit keer over een andere boeg. Een gloednieuw album gevuld met enkel samenwerkingen tussen artiesten én genres: Brennan Heart & Friends. De hoofdrolspeler Brennan Heart zegt zelf over het album: 2020 is een jaar geworden voor persoonlijke reflectie en ik heb van de mogelijkheid gebruik gemaakt om samen met mijn vrienden in de studio te doen wat we het liefste doen: muziek maken. Dit is uiteindelijk een fantastisch avontuur geworden, wat ook zeker mijn horizon heeft verbreed.

Zijn horizon verbreden is ook precies wat hij heeft gedaan samen met de Amerikaanse producer KAYZO. Deze collab is er een die de wereld van dubstep en de Hardstyle wereld bij elkaar brengen. En precies dat is de boodschap van dit album: werelden, genres en fans bij elkaar brengen in een wereld waar dat op dit moment niet zo makkelijk meer kan.

Naast hier en daar een nieuw genre, stelt Brennan Heart ook de hardstyle fans zeker niet teleur wanneer ze de tracklist zien. Daar vind je namelijk wat nieuwe combinaties zoals When Tomorrow Comes met de all-time hardstyle legende The Pitcher. Een samenwerking waar ieder hardstyle hart sneller van gaat kloppen is The Code met B-Front. Een perfecte harmonie tussen de mysterieuze stijl en de typische en herkenbare Brennan Heart sound. Natuurlijk kan ook Psyko Punkz niet ontbreken in het lijstje met Everything We Are, een track waar je meteen vrolijk van wordt! Ook Oostenrijks duo Harris & Ford joined the party voor Addicted To The Bass. Dat zijn we stiekem allemaal wel een beetje, toch? 😉

Natuurlijk zijn er ook oude vertrouwde combinaties terug te vinden op het album. Brennan Heart dook namelijk de studio in met bekende artiesten als Toneshifterz, Rebourne, Code Black en Audiotricz. Ook de bekende stemmen van inmiddels hardstyle anthems vind je terug: Jonathan Mendelsohn en Max P mochten hier zeker niet ontbreken!

Een album gevuld met collabs als Brennan Heart & Friends is een uniek concept en Brennan Heart zegt daarover: ik ben ontzettend dankbaar dat al deze fantastische artiesten met mij wilde werken aan dit album en in tijden waar echte vrienden en familie zich tonen, wil ik JOU bedanken omdat je er simpelweg bent.

Brennan Heart & FriendsTracklist