Partyflock
 
­

Paul Elstak start nieuw label 'I Love Beatz Records' met remix megahit 'Turbo'

gepubliceerd door , op
afbeelding Paul Elstak start nieuw label 'I Love Beatz Records' met remix megahit 'Turbo'
OrganisatieI Love Beatz Site
ArtiestenPaul Elstak Site
D-Fence Site
Vandaag viert Paul Elstak de start van zijn nieuwe label I Love Beatz Records met een hele bijzondere track, namelijk 'Turbo (D-Fence Decade Mix)'. De wereldberoemde DJ brengt deze remix uit omdat het in november precies 10 jaar geleden is dat hij de titelsong 'Turbo' produceerde van de legendarische film 'New Kids Turbo'. De plaat werd destijds niet alleen Goud, Paul won ook een Rembrandt Award voor Beste Titelsong. De mysterieuze, gemaskerde producer D-Fence is trots dat hij de remix van deze track mocht maken en zegt hierover: "Deze 'Turbo' remix is een ode aan een stukje Nederlands cultuur!". Met de release van de Decade Mix van 'Turbo' verschijnt ook een videoclip op YouTube die het New Kids gevoel weer helemaal terug brengt naar nu! 'Turbo (D-Fence Decade Mix)' is vanaf vandaag overal te streamen.

Paul Elstak: "Tien jaar geleden maakte ik de titelsong van de succesfilm 'New Kids Turbo'. Deze track met New Kids is nog steeds mateloos populair, vandaar deze Decade remix van niemand minder dan onze gemaskerde held D-Fence. Deze remix is tevens de allereerste release op mijn label I Love Beatz. Een betere kick-off van het label hadden we niet kunnen hebben."Bekijk de videoclip van 'Turbo (D-Fence Decade Mix)DJ Paul Elstak
Paul Elstak (1966) is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer. Begin jaren '90 scoorde Elstak grote Happy Hardcore hits waaronder 'Rainbow in the sky' (Gouden Status), 'Promised Land' (Gouden Status) en 'Luv You More'. De DJ is de geestelijk vader van de 'I Love Beatz' feesten. Samen met Jebroer en Dr Phunk maakte hij de tripel Platina hit 'Kind Van De Duivel' en de dubbel Platina 'Engeltje'. Eind 2019 zette Paul Elstak een uitverkochte Gelredome op zijn kop voor de 25ste verjaardag van zijn hit 'Rainbow in the sky'.

D-FENCE
In 2015 begon een mysterieuze artiest zijn weg te banen in de Hardcore scène. Het publiek kent hem als D-Fence, een producer die virale hits op social media verspreid en daarmee een miljoenen publiek trekt. D-Fence's sound is energiek en on topic, eerder bracht hij legendarische tracks uit als 'Krakaka', 'Dikke BMW' en 'Koekoek Jonghuh'. Op dit moment werkt D-Fence ook aan zijn serieuzere kant en bracht hij onlangs de populaire track 'COVID-19' uit. Zolang Dumpert blijft bestaan blijft deze artiest virale hits leveren. De toekomst van deze gemaskerde mastermind is alleen bekend bij een select gezelschap, maar één ding is zeker: hij slaat hard en snel toe en zal de tent helemaal afbreken!

2 opmerkingen

Je houdt ervan of je schijt erop.­ Voor mij het eerste.­
laatste aanpassing