Partyflock
 
­

Be Yourself komt met dubbele cd-compilatie "The Sound of Hardstyle - Home Edition"

gepubliceerd door , op
Als jullie niet naar een feest kunnen, zorgt Be Yourself er wel voor dat het feest naar jullie komt! Met de gloednieuwe The Sound Of Hardstyle – Home Edition weet je zeker dat je je thuis feestje omtovert tot een dikke rave met 2 mixen van Wildstylez en Brennan Heart. Geen setje op het podium, maar eentje die je onderweg in de auto kunt luisteren of kunt streamen via Spotify. "De muziek op zo'n compilatie moet uiteraard goede muziek zijn en moet het ook echt de "sound of hardstyle" representeren: van euforische tot raw hardstyle", legt Brennan Heart uit.

Deze kwaliteit is erg belangrijk, zegt ook Wildstylez. "Mijn sets bestaan normaal gesproken uit een muzikale combinatie tussen Wildstylez, Art of Creation, talent wat ik graag support (bijvoorbeeld Jay Reeve & Aftershock) en andere grote artiesten met een originele, frisse sound. Voor dit album is dat niet anders. We leven in een gekke tijd, dus dit is mijn manier om te laten zien wat mensen van mij hadden kunnen verwachten in een set." Want ja, het is inderdaad een gekke tijd, waarin fans de muziek van hun favoriete artiesten niet op een feestje kunnen horen. Dus wordt met The Sound Of Hardstyle het feestje in huis gehaald.

Over het algemeen wordt er op dit moment iets minder gereleased. Begrijpelijk, want COVID-19 heeft niet alleen alle festivals geschrapt, maar zorgt ook voor minder inspiratie bij sommige artiesten en anderen vinden dat hun muziek juist op een evenement het beste tot zijn recht komt. Toch hebben Brennan Heart en Wildstylez hier weinig last van en hebben zij dit jaar nog een behoorlijk rijtje tracks uitgebracht. Het was dan ook eigenlijk geen enkel probleem om de mixes te verzorgen voor The Sound Of Hardstyle CD.
"Er is zeker minder muziek", legt Wildstylez uit. "Maar er wordt nog genoeg kwalitatieve muziek uitgebracht. Binnen Art of Creation blijven we ook doorgaan met releasen en dat maakt de keuze voor de tracklist een stuk makkelijker. Elke release op Art of Creation is van hoog niveau." Sterker nog, het hoort nog steeds bij de routine van een DJ, zegt Brennan Heart. "Maandelijks heb ik mijn podcast en elke week een update van mijn Spotify playlist, dus ik ben sowieso altijd wel bezig met nieuwe releases. Het was dan ook geen probleem om deze lijst samen te stellen."

Naast tracks van Wildstylez en Brennan Heart zelf, hoor je ook tracks van onder anderen: Headhunterz, D-Block & S-te-Fan, B-Front, DJ Isaac, Sub Zero Project en Ran-D. Een must-have voor al je thuis feestjes!

Bestel of stream The Sound Of Hardstyle hier

Tracklist