Partyflock
 
­

Armin van Buuren en Jaap Reesema releasen krachtige Love song

gepubliceerd door , op
Armin van Buuren rijgt al jaren de bijzondere samenwerkingen aaneen en ook nu heeft de vijfvoudig nummer één-dj van de wereld wat speciaals voor zijn fans in petto. De Nederlandse dj en producer sloeg de handen ineen met landgenoot Jaap Reesema (a.k.a. Jake Reese) en releast vandaag 'Need You Now', een krachtige vertolking van het overweldigende gevoel dat in de volksmond 'liefde' wordt genoemd.

Luister naar Armin van Buuren feat. Jake Reese – Need You Now


In hun Nederlandse onderonsje brengen Armin van Buuren en Jaap Reesema de stormachtige emoties van liefde onder woorden. De herkenbare, diepgaande lyrics van 'Need You Now' lopen als een rode draad door een instrumentale mix van sterke House-beats en bruisende pianoakkoorden, waardoor de single op alle fronten een muzikaal spektakelstuk is.

"Je weet eigenlijk nooit wanneer de inspiratie voor een track de hoek om komt zetten, maar toen ik de vocals en lyrics van Jaap hoorde, was het meteen raak", legt Armin van Buuren uit. "Ik verloor mezelf meteen in de melodie van de vocal en de herkenbare verhaallijn. Daardoor was het supermakkelijk voor mij om de track tot leven te laten komen. Ik denk dat dit de love song is die iedereen zo nu en dan nodig heeft."