Partyflock
 
­

Win een masterclass van Sam Feldt!

gepubliceerd door , op
afbeelding Win een masterclass van Sam Feldt!
ArtiestSam Feldt Site
Met hits als 'Summer On You', 'Far Away From Home' en 'Post Malone', samen goed voor meer dan 350 miljoen streams op Spotify, is Sam Feldt een gevestigde naam in de DJ-wereld. Het duo The Him heeft sinds 2015 naam gemaakt in de muziekwereld met hun remixes van grote hits als Avicii's 'Without You' en 'Another Life' van Afrojack en David Guetta.

De langverwachte derde samenwerking tussen de artiesten is een perfecte mix van luchtige uptempo-melodieën met een subtiel melancholisch karakter. 'Use Your Love' laat de kenmerkende stijlen van Sam Feldt en The Him vloeiend in elkaar overlopen met als resultaat een krachtig en eigenzinnig meesterwerk.

Actie: Stel je vraag en win een Zoom Masterclass van Sam Feldt!

Altijd al willen weten waar Sam Feldts muzikale talent vandaan komt? Of ben je benieuwd wat zijn volgende stap zal zijn? Of heb je een hele andere vraag? Vraag het hem zelf op Appic!

Sam Feldt zal de leukste vragen in een video beantwoorden. Vindt hij in de video dat je de beste vraag hebt gesteld? Dan win je van hem een Zoom Masterclass over het ondernemen in de muziekindustrie en het Appic thuisblijfpakket.

Hoe stuur je een vraag in? Ga in Appic naar het profiel van Sam Feldt en stel je vraag in een nieuwe post. Je kan het profiel op Appic bereiken via de artiestenpagina's, via de Society óf door met je mobiel op deze link te klikken.

Je kunt je vragen insturen tot en met 18 oktober 2020.

Last but not least: Luister hier de nieuwe single 'Use Your Love'