Partyflock
 
­

Daisy en Vunzige Deuntjes zwaaien zomer uit tijdens Silent Sit Down-festijn op en aan het water

gepubliceerd door , op
flyer Daisy & Vunzige Deuntjes
Nu de zomer op haar einde loopt, is het hoog tijd voor een laatste groet aan de langere, warmere dagen. Daarom slaan Daisy, bekend van uitverkochte club-edities door heel Noord-Brabant, en Vunzige Deuntjes op zondag 20 september de handen ineen voor een Silent Sit Down-festijn aan de oevers van de IJzeren Man in Eindhoven.

Daisy en Vunzige Deuntjes doen komende zondag een schepje bovenop het bekende concept van de Silent Disco, en komen met een heus mini-festijn op en aan het water van de IJzeren Man. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een koptelefoon mee, waarmee ze gedurende de dag via twee kanalen kunnen genieten van het beste wat beide partijen te bieden hebben: hits in alle hoedanigheden, gecombineerd met de fijnste Hiphop, R&B en dancehall-muziek.

Uiteraard is er behalve toeven op het terras genoeg te doen op en rondom het water. Bezoekers krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid om al dobberend van deuntjes kunnen genieten op één van de aanwezige bootjes.

Tevens wordt er vanaf 19:30 uur tot 00;00 uur een after party georganiseerd bij het naastgelegen Insight Beach, alwaar Vunzige Deuntjes heel de zomer een vaste avond organiseert.

Gedurende de dag wordt er gelet op de naleving van de lopende maatregelen vanuit het RIVM, en is de opzet van dit feestje volledig corona-proof.