Partyflock
 
­

W&W maken muzikaal uitstapje met nieuwe single Comin to Getcha

gepubliceerd door , op
afbeelding W&W maken muzikaal uitstapje met nieuwe single Comin to Getcha
ArtiestW&W Site
De karakteristieke sound van W&W is al jarenlang een fundament binnen de dancemuziek, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is om af en toe een andere weg in te slaan. En dat is precies wat het Nederlandse duo heeft gedaan met hun nieuwe single, 'Coming To Getcha'.

Luister naar W&W – Comin' To GetchaAmper zes dagen na hun allereerste liveshow sinds het begin van de wereldwijde lockdown werd 'Comin' To Getcha' vandaag uitgebracht op W&W's eigen label, Rave Culture. Met pakkende vocalen, epische drums en kleurrijke melodieën combineert het de glans van een nieuw muzikaal uitstapje met de meedogenloze energie van een typische W&W-plaat.

'Comin' To Getcha' werd gemaakt in samenwerking met Sophia Ayana en Leon Palmen. Laatstgenoemde werkt al eerder samen met W&W voor hun singles 'How Many' en 'Whatcha Need', en is de drijvende kracht achter platen van Martin Garrix & MOTi, Sam Feldt x Lucas & Steve en Suzan & Freek, waarmee hij meerdere keren de officële Nederlandse Singles Top 100 wist binnen te dringen.