Partyflock
 
­

Eénmalige dinnershow Ronnie Flex in Maassilo Rotterdam

gepubliceerd door , op
flyer The Dinnershow
FeestThe Dinnershow · Ronnie Flex
Datumvrijdag 31 juli 2020
LocatieMaassilo Site
ArtiestRonnie Flex Site
Op vrijdag 31 juli is Ronnie Flex de muzikale gastheer van een avondvullend programma in De Maassilo in Rotterdam, gepresenteerd in samenwerking met E&A Events. Tussen 20.00 en 01.00 uur verzorgt hij diverse optredens voor de gasten, die bovendien kunnen genieten van een viergangendiner, inclusief een fles champagne, geserveerd door Famous Flavours. Reserveren kan via thedinnershow.­nl. De minimumleeftijd voor bezoekers, is 18 jaar. De deuren gaan open om 20.00 uur, terwijl de eerste gang om 21.00 uur wordt gepresenteerd.

Ronnie Flex: "Het is natuurlijk heel wat anders dan de festivals waar ik deze zomer zou spelen, maar daarom niet minder leuk! Mensen gaan echt een topavond beleven in de Maassilo. Ik vind het heerlijk dat ik hiermee de mogelijkheid krijg weer contact met mijn fans te hebben en die krijgen bovendien een smakelijk viergangendiner voorgeschoteld. Ik moet ook watertanden van die combinatie en ik weet zeker dat mensen hier op en top van gaan genieten."

Over E&A Events
Organisator E&A Events introduceerde het dinnershow-concept. Eerder werd al de samenwerking gevonden met namen als Lil Kleine, Bizzey, Berget Lewis, Broederliefde, Xander de Buisonjé, Tino Martin en Lee Towers, terwijl momenteel met andere artiesten wordt gekeken naar de mogelijkheden.

De organisatie houdt zich aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de avonden. Ook neemt de organisatie extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond vol entertainment!

E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.