Partyflock
 
­

Xander de Buisonjé viert verjaardag in NOVA Amsterdam & Maassilo Rotterdam

gepubliceerd door , op
flyer The Dinnershow
FeestThe Dinnershow · Xander de Buisonjé
Datumzaterdag 18 juli 2020
LocatieMaassilo Site
FeestThe Dinnershow · Xander de Buisonjé
Datumzondag 19 juli 2020
Xander de Buisonjé is 19 juli jarig en gaat, in samenwerking met E&A Events, zijn verjaardag uitgebreid vieren. Op donderdag 16 en vrijdag 17 juli in NOVA Amsterdam en zaterdag 18 en zondag 19 juli in Maassilo Rotterdam, is Xander gastheer van een avondvullende dinnershow, onder de noemer Xander's birthday weekend. De deuren openen om 20.00 uur, terwijl de eerste gang van het viergangendiner om 21.00 uur wordt geserveerd. De avond eindigt om 01.00 uur. Reserveren kan via thedinnershow.­nl.

Xander de Buisonjé begon zijn muzikale carrière bij de band Volumia!, waar hij tussen 1992 en 2002 leadzanger was. De grootste successen boekte Volumia! met Afscheid en Hou me vast. Met laatstgenoemde nummer werd zelfs de tweede plaats in de hitparade bereikt. In 2002 besloot Xander als solo-artiest verder te gaan. Bovendien groeide hij ook uit tot een graag geziene gast in TV-programma's. Zo nam hij twee keer deel aan De Beste Zangers van Nederland, vertolkte hij de rol van Judas in The Passion in 2016 en in 2008 won hij 71 graden Noord. Xander presenteerde zeven keer Vrienden van Amstel Live in Ahoy.

Organisator E&A Events introduceerde het dinnershow-concept. Eerder werd al de samenwerking gevonden met namen als Lil Kleine, Bizzey, Berget Lewis, Dries Roelvink en Broederliefde, terwijl momenteel met andere artiesten wordt gekeken naar de mogelijkheden.

De organisatie houdt zich aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de avonden. Ook neemt de organisatie extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond vol entertainment!

Over E&A Events
E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.

2 opmerkingen

Mijn god.­