Partyflock
 
­

Phoenix gaat van start met Uptempo Hardcore avonden voor 100 man · Geheel volgens de RIVM-richtlijnen

gepubliceerd door , op
afbeelding Phoenix gaat van start met Uptempo Hardcore avonden voor 100 man
FeestPhoenix 100 · Uptempo
Datumvrijdag 3 juli 2020
LocatieTime Out Site
FeestPhoenix 100 · RAW
Datumzaterdag 4 juli 2020
FeestPhoenix 100 · Never Surrender 'Rise' Album special
Datumzondag 5 juli 2020
FeestPhoenix 100 · Uptempo
Datumvrijdag 10 juli 2020
FeestPhoenix 100 · This is Regain
Datumzaterdag 11 juli 2020
FeestPhoenix 100 · RAW
Datumzaterdag 11 juli 2020
FeestPhoenix 100 · Partyraiser Solo
Datumzondag 12 juli 2020
Vanaf vrijdag 3 juli zullen de eerste Phoenix – Exclusive events gehouden worden. Hierbij zijn 100 man in de Time Out in Gemert welkom en kunnen bezoekers genieten van hun favoriete DJ's. Alles gaat volgens de richtlijnen van het RIVM, dus er zijn verschillende maatregelen van kracht, maar hierdoor kan jij wel een avond lang genieten van de artiesten die staan te popelen om te draaien.

"These are dark times, so we need to unite under strict rules in order to survive." Het is dus iets anders dan je gewend bent, maar hiervoor kan je wel weer véél van je favoriete DJ's aanschouwen. Zo heeft Phoenix weer een keihard programma in elkaar gezet: met op vrijdag 3 juli een exclusive uptempo avond, met Partyraiser, DRS, Bulletproof en Estasia. Bekijk de volledige line-up onderaan het bericht.

Phoenix komt met exclusieve 100 man avonden: "You bring the energy, we bring the entertainment!"
Om deze avonden veilig te laten verlopen, zijn er wel een aantal maatregelen van kracht. Vanaf de ingang wordt je begeleid naar de muntenverkoop en krijg je samen met 1 vriend of vriendin een plekje aan een speciale statafel met barkruk toegewezen in de zaal. Deze plek mag je niet verlaten, want staan is niet toegestaan van het RIVM, tenzij je naar de WC moet. Je hoeft in ieder geval niet naar de bar toe te lopen: een ober kan je bestelling opnemen en je drankjes naar je tafel brengen. "You bring the energy, we bring the entertainment!"

Het evenement heeft 3 aparte ruimtes, die plaats bieden aan 3 x 100 mensen. Je kiest het specifieke gebied bij de aankoop van een kaartje (met of zonder rookruimte) en mag tijdens het evenement niet wisselen van gebied.

De eerste Phoenix – the exclusive events vinden plaats vanaf vrijdag 3 juli 2020.


Line-up 3 juli

Line-up 4 juli

Line-up 5 juli

Line-up 10 juli

Line-up 11 juli x Regain

Line-up 11 juli x RAW

Line-up 12 juli

1 opmerking

Goed initiatief!!