Partyflock
 
­

AWAKE Croatia onthult meer namen voor met sterren bezaaide line-up

gepubliceerd door , op
afbeelding AWAKE Croatia onthult meer namen voor met sterren bezaaide line-up
FeestAWAKE · Croatia
Datumvrijdag 21 augustus 2020
OrganisatieAWAKE Site
Musical Madness Site
LocatieZrce beach
AWAKE Croatia onthult meer namen voor met sterren bezaaide line-up

AWAKE Croatia, gehouden in de vele beroemde en geliefde clubs van Zrce Beach in Kroatië, is een van de ultieme feestbestemmingen voor liefhebbers van elektronische muziek.

Het belooft één van de beste beste trance- en progressive evenementen te worden dit jaar. Gehost in vier dagen in augustus geeft AWAKE Croatia een meer dan perfecte 'welkom terug' aan festivals net voordat we de koudere maanden ingaan.

Als tropische strand- en clubfeesten met een aantal van de grootste namen in trance en progressive sounds iets voor jou zijn, dan ben je hier aan het juiste adres: AWAKE is hier om in al je muzikale behoeften te voorzien met hun line-up. Waar het festival oorspronkelijk in juli zou plaatsvinden, vindt het nu plaats op 20-23 augustus.

Headliners zijn onder meer Cosmic Gate, Ferry Corsten, Sander van Doorn (die zijn Purple Haze-concept presenteert) en Will Atkinson om er maar een paar te noemen. Dit zijn slechts een paar geselecteerde hoogtepunten van wat bezoekers dit jaar te zien krijgen. Met strandhuispakketten, villapakketten en hotelpakketten zijn er tal van manieren om je ervaring zo goed mogelijk te maken. Bezoek de Appic Shop voor jouw tickets!

AWAKE Croatia brengt als geen ander een feestervaring voor de feestgangers, en hoe kun je anders genieten van Estiva, Giuseppe Ottaviani, Ram terwijl je ook aan het chillen bent op een prachtig, weelderig strand?

Line-up
Line-up is niet compleet.