Partyflock
 
­

ID&T organiseert de ultieme chill out van deze zomer op camping 'Tijdloos'

gepubliceerd door , op
afbeelding ID&T organiseert de ultieme chill out van deze zomer op camping 'Tijdloos'
FeestTijdloos
Datumvrijdag 10 juli 2020
OrganisatieTijdloos Site
ID&T Site
LocatieErmerstrand Site
ID&T verrast deze zomer met een gloednieuw concept. In de periode van 10 juli tot 17 augustus kunnen campingliefhebbers van alle leeftijden hun drukke agenda's achter zich laten op de intieme camping genaamd Tijdloos. De organisatie tovert het Ermerstrand in Erm (Drenthe) om tot een inspirerend paradijs, waar families en vrienden onvoorwaardelijk van het leven kunnen genieten.

Creativiteit, innovatie en de passie om mensen samen te brengen zit in het DNA van de oprichters van Mysteryland, Welcome to the Future en Defqon.1 Weekend Festival. Na het nieuws dat er dit seizoen geen festivals mogen plaatsvinden, borrelden al snel nieuwe ideeën op hoe er binnen de gestelde maatregelen tóch mensen in verbinding gebracht kunnen worden. Alle liefde en vakmanschap van de organisatie zijn in dit nieuwe concept gestoken.

Tijdloos Creative Director Carina Kornfeind: "In tijden van crisis word je geïnspireerd om 'out of the box' te denken, en zo is Tijdloos geboren: de wonderlijkste vakantiebestemming van 2020. Iets totaal anders dan de festivals die wij normaal organiseren. We laten onze agenda's, afspraken en zelfs de tijd achter ons, om samen met dierbaren onvoorwaardelijk van het leven te genieten. Er is beperkte beschikbaarheid omdat we mensen letterlijk en figuurlijk de ruimte moeten en willen geven, dus we verwachten dat er meer vraag zal zijn dan aanbod."

Het prachtige Ermerstrand bleek meteen de ideale plek voor dit intieme concept. Tussen grasvelden, bossen, een meer en twee eilanden krijgen de campinggasten de kans om te leven in het nu. Ruim een maand lang wordt er op 20 hectare grond een uitgebreid programma aan activiteiten voor body, mind en soul georganiseerd. Je kunt genieten van workshops en theater, intieme pop-up concerten en lezingen of tot rust komen met yoga, meditatie en sjamanistische ceremonies. Voor actieve bezoekers is er een divers sportief programma met waterskiën, zwemmen, suppen en veel meer. Tot slot is er voor de kinderen veel te beleven tijdens creatieve-en natuurworkshops, speurtochten en in de speeltuinen. Zoals men van ID&T gewend is, wordt het terrein kleurrijk omgetoverd met licht- en kunstinstallaties en de mooiste decorstukken van natuurlijke en gerecyclede materialen. Voor de culinaire liefhebbers is er een duurzaam en gevarieerd aanbod beschikbaar.

Gasten kunnen kiezen tussen verschillende glamping accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien, maar hebben ook de mogelijkheid om een eigen tent mee te nemen. In deze intieme setting gelden uiteraard alle richtlijnen van het RIVM en de verordeningen van de veiligheidsregio's. Op zowel de camping als tijdens de activiteiten wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

Overnachtingen voor camping Tijdloos kunnen vanaf nu geboekt worden via wij-zijn-tijdloos.­nl. Doordeweeks heb je al een plekje voor €29,- per nacht per persoon en in het weekend voor €39,- per nacht per persoon (kinderen tot 12 jaar tegen gereduceerd tarief, voor meer info zie de website).

8 opmerkingen

Effe de website gekeken, wellicht is dit iets voor een weekendje ofzo.­ Maar ik lees Yoga, Pilates, Tai Chi, Bio, Vegan, Geen plastic, Leave no trace, Green Teams, Compost systeem, Gardening workshops....­


Nee, laat maar zitten, dit is niet voor mij.­
Tijdloos hippyfest! Mij niet gezien..­ Of ik moet echt een weekendlang aan de LSD gaan zitten

Uitspraak van Pascal_1974 op dinsdag 9 juni 2020 om 13:40:
Tijdloos hippyfest! Mij niet gezien..­ Of ik moet echt een weekendlang aan de LSD gaan zitten

Maar dat is dan weer een beetje raar op de Family-only camping...
Ik ga alleen als het niet white privileged is en toiletten genderneutraal.­

Uitspraak van Bobje op dinsdag 9 juni 2020 om 13:39:
Yoga, Pilates, Tai Chi, Bio, Vegan, Geen plastic, Leave no trace, Green Teams, Compost systeem, Gardening workshops....­

Met andere woorden precies Mysteryland. En precies dingen die ik niet terug hoef te zien op een festival. Snap dat ze het aan de andere kant ook moeten doen, maar mij boeit het eerlijk gezegd niet zoveel. Zorg maar voor een leuke lineup ipv een gardening workshop of voorleesdag door Joost van Bellen.
ThemcQ
Artiest Exodus
Ik haat kamperen maar een stampfestival maakt het vaak wel dragelijk, skippp

Uitspraak van Deekore. op zaterdag 13 juni 2020 om 09:10:
Jaren 2020 festival

Wow bestaat er nog iets als festivals in de jaren 2020? De enige keer dat je met grote getalen bijeen mag komen is met een demonstratiebordje blijkbaar