Partyflock
 
­

Armin van Buuren slaat handen ineen met hardstyle-dj Brennan Heart voor eerste single van 2020

gepubliceerd door , op
Na een bijzonder jaar waarin Armin van Buuren zichzelf meer dan ooit in nieuwe muzikale richtingen duwde met zijn album 'Balance' en een stortvloed aan nieuwe singles, lanceerde de vijfvoudig nummer één-dj van de wereld vandaag zijn eerste single van 2020 in samenwerking met een van de meest spraakmakende namen uit de Hardstyle-scene. 'All On Me', zoals de nieuwe single heet, is een bijzonder opzwepende samensmelting van zijn eigen sound met die van het Nederlandse Hardstyle-icoon Brennan Heart.

Luister naar Armin van Buuren & Brennan Heart feat. Andreas Moe – All On Me


Armin van Buuren: "Ik vind het altijd geweldig om samen te werken met iemand die zijn sporen heeft verdiend in een andere tak van de muziek, want het helpt mij om te blijven groeien als artiest. Ik vond het fantastisch om met Brennan Heart in de studio te zitten. Niet alleen omdat ik hem al jaren volg en het ongelooflijk vind wat hij heeft bereikt, maar ook omdat onze muziek juist zo verschilt. Ik heb hier enorm veel van geleerd en ben superblij met het eindresultaat."

Brennan Heart: "Ik volg Armin al sinds zijn Rising Star-project in 1999, want zijn Trance-sound heeft mij geïnspireerd om zelf muziek te produceren. Sinds een paar jaar sluit Armin zijn sets steeds vaker af met Hardstyle-tracks en lopen we elkaar regelmatig tegen het lijf op de grote events. Dit leidde in eerste instantie alleen tot mijn remix van 'Blah Blah Blah' (samen met Toneshifterz), maar toen ik begin dit jaar de gelegenheid kreeg om met Andreas Moe samen te werken, voelde ik meteen dat dit het ideale project was om Armin bij te betrekken. Onze samenwerking is de perfecte mix van onze eigen sounds en stijl, en ik ben supertrots op het eindresultaat. "

Brennan Heart, die onlangs meer dan 11 miljoen Spotify-streams scoorde met zijn remix van Armin van Buurens 'Blah Blah Blah', is een van de steunpilaren van de internationale Hardstyle-scene. De Nederlandse dj en producer gooit al jarenlang hoge ogen met honderden releases, waaronder de gouden plaat 'Imaginary' (ruim 34 miljoen streams), 'Lose My Mind' (ruim 30 miljoen streams en goud in Nederland) en remixes voor topartiesten als Dimitri Vegas & Like Mike, R3HAB en Steve Aoki. Brennan Heart runt ook zijn eigen events onder de naam 'I AM HARDSTYLE', met jaarlijkse edities in landen als Duitsland, Oostenrijk, Australië en Polen én stages op bekende festivals als Parookaville en DREAM Beach.

2 opmerkingen

BH gaat ook even zijn geluk proeven?
 
Tis goed dat Brennan zijn naam erbij staat want de hardstyle is ver te zoeken.­