Partyflock
 
­

Supersized Kingsday festival grootste huiskamer evenment van Nederland

gepubliceerd door , op
flyer Supersized Kingsday Festival
B2S organiseert op maandag 27 april een gratis 9 uur durende livestream in het teken van Koningsdag. Daarmee is het evenement het grootste huiskamer evenement van Nederland. De Nationale feestdag ter ere van onze Koning mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Met dit initiatief brengt B2S het feestje op unieke wijze naar de huiskamer van de duizenden fans. Niemand minder dan DJ's B-Front, DJ Jantje, E-Force, Panic, Partyraiser, The Pitcher, Zany en Spitnoise zorgen voor de muzikale invulling. Bezoekers kunnen in hun oranje party-outfit live inhaken op de online feestelijkheden.

"Een online festival is de manier om mensen bij elkaar te brengen in deze tijden van social distancing." aldus de organisatie. "Het oranjegevoel is altijd een verbindende factor geweest in onze samenleving. Dat zal ook nu niet anders zijn, zeker nu meer mensen dan ooit kunnen mee genieten! We verwachten veel animo en kijken er ook erg naar uit. Het team werkt keihard en met veel liefde aan het bieden van unieke experiences aan de fans".

Supersized Kingsday is traditioneel de grootste & gezelligste op Koningsdag met 45.000 bezoekers. Dit jaar viel de feestvreugde helaas vroegtijdig in het water door de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus. De organisatie heeft het evenement noodgedwongen naar 2021 verplaatst, waarbij dezelfde line-up gepresenteerd wordt. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe editie.

Leve de Koning!

4 opmerkingen

Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Goede zaak! En waar wordt dit uitgezonden dan?
Wanneer komen de eerste VR-festivals?
Afterparty bij mij thuis!

Uitspraak van lamtak op woensdag 22 april 2020 om 08:55:
Afterparty bij mij thuis!

Ik zou minimaal 400 euro per kaart vragen.