Partyflock
 
­ Nederland

Lost Frequencies en Zonderling skaan toe met nieuwe single

gepubliceerd door , op
Lost Frequencies en Zonderling skaan toe met nieuwe single
17 april 2020
Een jaar of drie geleden scoorden Lost Frequencies en Zonderling een grote hit met 'Crazy', en vandaag lanceerden ze hun langverwachte tweede samenwerking. Hun nieuwe track, 'Love To Go', werd gemaakt in samenwerking met de Zimbabwaanse singer-songwriter Kelvin Jones en borduurt uitstekend voort op de magie van hun vorige single.

Luister naar Lost Frequencies, Zonderling & Kelvin Jones – Love To Go


'Love To Go' combineert op uitstekende wijze de eigen sounds van Lost Frequencies, Zonderling en Kelvin Jones. Met zomerse gitaartonen, zijdezachte vocalen en een stevige drop is deze track niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook nog eens de ideale soundtrack van het alledaagse leven.

Lost Frequencies: "Ik moet zeggen dat ik superblij ben met het eindresultaat. Ik vroeg Zonderling om deze track samen met mij te produceren omdat ik een bepaald idee had voor de drop en vond dat hun sound daar perfect op aansloot. Daarnaast was ik afgelopen jaar aan de praat geraakt met Kelvin Jones en wilde ik dolgraag een track met hem maken. Hij is een geweldige zanger, zowel live als in de studio, en ik kan niet wachten om hem mee het podium op te nemen voor een live versie van de track. Ik hoop dat iedereen 'Love To Go' net zo gaaf vindt als wij."

Zonderling: "We zijn superblij met onze nieuwe samenwerking met Lost Frequencies. Onze sounds sluiten ontzettend goed op elkaar aan en ook ditmaal is het weer gelukt om daar een mooie tussenweg in te vinden."

Felix De Laet, zoals Lost Frequencies echt heet, heeft sinds zijn doorbraak in 2014 al enorm veel successen weten te behalen. Zijn debuutsingle, 'Are You With Me', kreeg meerdere malen de platina status toebedeeld en stond bovenaan de officiële charts van maar liefst 18 verschillende landen. Nu, ongeveer vijf jaar later, is Lost Frequencies een van de meest populaire dancemuziekartiesten van zijn generatie. Hij was de eerste Belgische artiest met vijf #1-hits in de officiële Belgische hitlijsten (en tevens de eerste Belgische artiest met een #1-hit in het Verenigd Koninkrijk), verzamelde miljarden streams op de meest populaire streamingplatforms met wereldhits als 'Are You With Me', 'Reality' en 'Crazy' (met het Nederlandse duo Zonderling) en bracht samenwerkingen uit met artiesten als Netsky, James Blunt, Aloe Blacc en Mokita. Eind 2019 lanceerde hij zijn tweede album, 'Alive And Feeling Fine', en nu gaat hij vrolijk verder met zijn en Zonderlings gloednieuwe single, 'Love To Go'.

Het Nederlandse duo Zonderling, dat bestaat uit producer Martijn van Sonderen en dj Jaap de Vries, is al enkele jaren niet meer weg te denken uit de top van de dancemuziekindustrie. Sinds hun doorbraak maakten ze remixes voor grote artiesten als Martin Garrix, Zedd en Sam Feldt en traden ze op op Tomorrowland, EDC Orlando, Sziget, Ushuaïa Ibiza, New City Gas in Montreal en Bootshaus in Duitsland. Elke plaat die ze creëren laat hun enorme potentie zien, en dat is niet anders met 'Love To Go'.

1 opmerking