Partyflock
 
­

Outsiders en De Kraaien brengen ode aan werkend Nederland met '1 Team (Tegen Corona)'

gepubliceerd door , op
Outsiders en de Kraaien vormen wederom één team om saamhorigheid te creëren. Vandaag brengen zij een speciale remix uit van hun gezamenlijke track '1 Team', die afgelopen december uit kwam. '1 Team (Tegen Corona)' is een ode aan iedereen die op dit moment nog aan het werk is en Nederland draaiende houdt, met een speciale vermelding voor de mensen in frontlinie: de zorg. Met de bijbehorende videoclip, die de helden helemaal in het zonnetje zet, willen Outsiders en de Kraaien deze mensen een hart onder de riem steken. '1 Team (Tegen Corona)' komt uit via ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag op alle online streamingplatforms beschikbaar.

De Kraaien: "We proberen bij te dragen aan de boodschap dat iedereen zich ervan bewust moet zijn dat we dit virus alleen kunnen verslaan als we ons met z'n allen aan de maatregelen houden. Daarnaast willen we onder andere de zorg in de spotlights zetten, want die staan dag en nacht letterlijk aan de frontlinies."Outsiders
Cem Araci, beter bekend als Outsiders, is een getalenteerd muzikant en ras-entertainer. Araci begon op 12-jarige leeftijd met draaien en toerde sindsdien met zijn kenmerkende 'explosieve spinning'-style de hele wereld over. Tijdens de legendarische Power Hour van Defqon.1 draaide Outsiders samen met Jebroer live hun track 'Helicopter'. Deze hit werd opgevolgd door 'Vaderland', 'Hatsikidee' en 'Adrenaline'. Later bracht Outsiders de plaat 'Rebel Baby' uit, die veel gedraaid werd in door bekende Dj's in de scène. Ook internationaal kreeg 'Rebel Baby' veel lof van artiesten als Carnage, Kayzo en Quintino, nadat de track exclusief onder licentie werd uitgebracht bij Republic Records in Amerika. In de webserie 'Zomer Ellende' nemen Outsiders en Darkraver kijkers mee in alle gekte op hun zomertour. Vorig jaar bracht Outsiders de Spaanstalige track 'Cocaina' uit en ging hij samen met Jebroer viraal door hun gezamenlijke nummer 'Flitsmeister'. Met zijn Outsiders remixes van 'Kali' met Django Wagner, 'Reünie' met Snelle en 'Zo Mooi' met Nienke Plas zette de entertainer een uitverkochte Ziggo Dome op zijn kop tijdens X-Qlusive Holland. Outsiders trad vorig jaar op tijdens Tomorrowland, Defqon.1, en Decibel.

De Kraaien
Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar uber frisse tracks aankomend seizoen. Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haagse teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie, maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in. Met de hits 'Ik Vind Je Lekker' en 'Pechvogel' zette De Kraaien zich op de kaart. Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet met rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show een verassing wat ze meebrengen, maar één ding is zeker: de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.