Partyflock
 
­

Nicky Romero brengt Redefine EP uit

gepubliceerd door , op
afbeelding Nicky Romero brengt Redefine EP uit
ArtiestNicky Romero Site
Nicky Romero brengt vandaag zijn nieuwste EP 'Redefine' uit. De EP geldt als afsluiting van Nicky's omvangrijke Redefine wereldtournee, een gloednieuwe merchandise-lijn en bijbehorende driedelige documentairereeks die zijn persoonlijke ontwikkeling mooi illustreert.Na het afsluiten van zijn Redefine wereldtournee verspreid over Noord-Amerika, Europa en Azië, luidde Nicky Romero in januari het nieuwe decennium in met de single 'I See'. De vrolijke clubtrack volgde het muzikale pad dat hij vorig jaar al insloeg met tracks als 'Everybody Clap' met Dimitri Vegas & Like Mike maar ook met de clubhit 'Ring The Alarm' met David Guetta. Op Romero's aankomende 'Redefine' EP ligt de focus weer op een club georiënteerde sound.

Ter ondersteuning van de aanstaande Redefine EP is een driedelige documentairereeks uitgebracht waarbij Nicky wordt geïnterviewd in zijn studio over zijn muzikale ontwikkeling. Nicky zegt hierover: 'Opnieuw definiëren is persoonlijk groeien en aspecten van jezelf ontwikkelen waarin je vooruitgang wilt boeken. In de documentaire praat ik over ervaringen die mij hebben gevormd, hoe mijn sound zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld en ik kijk naar wat de toekomst zou kunnen brengen.'. Bekijk op www.nickyromero.com alle drie de delen van de Redefine documentaire.

De wereldwijde verspreiding van COVID-19 heeft ook op Nicky Romero persoonlijk grote indruk gemaakt. Clubshows en festivals worden afgelast of uitgesteld met resultaat dat veel artiesten thuis komen te zitten. "Tijdens mijn Redefine tournee ben ik letterlijk de hele wereld over gegaan, heb ik duizenden fans zien dansen op festivals en nu, een paar maanden later lijkt de situatie 180 graden gedraaid" aldus Nicky. "Iedereen moet nu zijn eigen verantwoordelijkheid nemen, dan komen we hier uiteindelijk met z'n allen sterker uit"

Nicky Romero
Van jong muzikaal wonderkind tot gerenommeerd artiest, producer en labelbaas; Nicky Romero's carrière heeft hem naar de top gebracht van hedendaagse elektronische muziek. Naast wereldhits zoals "Like Home" met Nervo en de # 1 hit "I Could Be The One" met Avicii bewees Romero al snel dat hij voortdurend bezig is met het ontwikkelen van zijn talenten.

Protocol Recordings
Na het lanceren van zijn Protocol Recordings label in 2012, zette Nicky Romero als DJ, producer en labelbaas zijn persoonlijke successen voort met een reeks spraakmakende releases, variërend van samenwerkingen met Mike Williams, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Timmy Trumpet en Steve Aoki & Kiiara en remixes voor Armin van Buuren, Martin Garrix, Kygo, Rita Ora, David Guetta, Steve Aoki, Jess Glynne en anderen. Bovendien bereikt zijn Protocol radioshow wekelijks meer dan 40 miljoen luisteraars op ruim 100 FM-radiostations waar hij ook nieuwe talenten en releases van zijn label introduceert.