Partyflock
 
­

Sam Feldt deelt Heartfeldt vibes in tijd van eenheid

gepubliceerd door , op
afbeelding Sam Feldt deelt Heartfeldt vibes in tijd van eenheid
ArtiestSam Feldt Site
Vanwege de uitbraak van het coronavirus heb ik getwijfeld aan de geplande lancering van mijn eigen label Heartfeldt Records. Deze bizarre tijd dwingt iedereen tot introspectie. Na lang nadenken heb ik besloten de launch door te zetten – in de hoop dat het positiviteit en inspiratie geeft in deze spannende tijd.

Daarnaast is Heartfeldt Records niet zomaar een platenlabel. Heartfeldt staat voor alles wat ik belangrijker vind dan ooit: zorgen voor elkaar en voor de planeet, dingen doen met passie en dierbaren dicht in de buurt houden. Met al deze zaken in mijn achterhoofd bouwen we aan een Heartfeldt Family. Een plek waar niet alleen opkomend talent een kans krijgt, maar waarbij we ook iets teruggeven aan onze planeet. Daarom doneer ik 1% van de opbrengsten van Heartfeldt Records aan de Heartfeldt Foundation. Met de eerste release 'Hold Me Close' en de #LetsStayHome campagne die ik ben gestart op mijn socials, ben ik klaar om deze boodschap van liefde voor elkaar en voor de planeet met zoveel mogelijk mensen te delen."

De debuut release op Heartfeldt Records voelt toepasselijk in deze rare tijden. 'Hold Me Close' (feat. Ella Henderson) brengt liefde en inspiratie, met een titel die voorstelt om je geliefden vooral dicht bij je te houden. De daaropvolgende regel 'let's stay home' onderstreept vervolgens hoe geluk vaak dichterbij is dan je denkt.

De bijgaande #letsstayhome is ook een gebaar naar iedereen die momenteel in thuis quarantine zit. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, een vonkje positieve vibes te geven, maar ook om al die thuisproducers te inspireren om deze tijd te gebruiken om mooie nieuwe muziek te maken die hopelijk de wereld positief verandert. Muziek kan helend werken, en Heartfeldt probeert hier een duurzame bijdrage aan te leveren!

Sam Feldt info
Sam Feldt is een opzienbarende artiest sinds zijn eerste releases op Spinnin' Records. Na zijn debuut in 2014 brak hij al snel door bij het internationale publiek met zijn eigen versie van dance classic 'Show Me Love', die een grote hit werd in de remix van EDX (die inmiddels ruim 130 miljoen streams telt).

De Nederlandse DJ/producer kwam in de daaropvolgende jaren met talloze hit releases, waaronder 'Runaways' (samen met Deepend), 'What About The Love', 'YES' (feat. Akon), en 'Way Back Home' (feat. Conor Maynard), een remake van de hit van K-pop ster SHAUN, die eveneens wereldwijd werd opgepikt en nu ruim 177 miljoen streams telt.

Vorig jaar scoorde Sam zijn grootste hit ooit met 'Post Malone' (feat. RANI), een plaat die uitgroeide tot wereldhit met inmiddels ruim 371 miljoen streams.

In de tussentijd bleef hij werken aan nieuwe muziek, live shows met zijn Sam Feldt Live Band en zijn non-profit duurzaamheids platform Heartfeldt Foundation.