Partyflock
 
­

Nicky Romero over impact coronavirus: "Zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt!"

gepubliceerd door , op
afbeelding Nicky Romero over impact coronavirus: "Zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt!"
ArtiestNicky Romero Site
Steeds meer festivals en events worden afgelast vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus. Nicky Romero, die de ene na de andere annulering van belangrijke optredens binnenkrijgt, vertelde vanmiddag op SLAM! dat het een spannende tijd is voor de entertainmentwereld: "Zoiets als dit heb ik echt nog nooit meegemaakt! Er zijn al heel veel shows gecanceld en daarmee zijn er heel veel gedupeerden. Niet alleen de dj's, ook de organisatoren, de fans, de hotellerie en laten we de mensen die ziek zijn niet vergeten."

"We hebben wel eens een bepaald dreigingsgevaar waar we voor op moeten passen, bijvoorbeeld vanwege conflicten. Maar zoiets als dit doet mij een beetje denken aan een film en voelt heel onrealistisch."

Nu Ultra Miami ook is afgelast betekent dit een grote klap voor de festivalindustrie: "Voor de DJ's is Ultra Miami één van de belangrijkste momenten van het jaar. Het is het moment om alle nieuwe muziek te testen voor de rest van het festivalseizoen. Er wordt veel content gemaakt, wat we nu missen. Ultra heeft een soort domino effect en is de basis voor de rest van het jaar. Het belangrijkste is dat we nu vooral niet uit angst moeten gaan handelen, dan krijgen we alleen nog maar een grotere klap."

1 opmerking

Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Mooi, kan ieder weer zijn eigen dans cultuur ontwikkelen.­ Vliegtuigen in de ban.­ Oppleuren met die eenheidsworst.­