Partyflock
 
­ Nederland

Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en Paul van Dyk op Dance Valley 2020
Langstlopende dance festival van Nederland pakt uit met breed internationaal programma

gepubliceerd door , op
Dance Valley festival viert deze zomer haar 26e editie en heeft Dimitri Vegas & Like Mike weten te strikken als hoofdattractie. Het Belgische duo werd afgelopen jaar door DJ Mag verkozen tot nummer één dj-act van de wereld en wordt op zaterdag 8 augustus in recreatiegebied Spaarnwoude vergezeld door onder andere Nicky Romero, Paul van Dyk, Chuckie, Dubfire en Headhunterz.

De organisatie van Dance Valley zet aankomende zomer de lijn door die de afgelopen jaren al succesvol werd ingezet: grote internationale namen, nationale topacts en veel muzikale variatie. Het festival bevat acht uiteenlopende podia waar een breed scala aan elektronische dansmuziek te horen zal zijn. Zo is er op de vermaarde mainstage vooral house en edm te horen, maar ook techno, trance, hiphop en hardstyle zullen uit de speakers knallen in de bosrijke vallei in Velsen-Zuid. Naast de verschillende internationale grootheden ontbreken ook nationale bekendheden als Jonna Fraser, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, ROD en Wildstylez niet.

Woordvoerder Wytze Dijk legt de muzikale filosofie van het festival als volgt toe: 'We hebben de afgelopen edities een aantal zeer grote headliners op onze mainstage gehad. Denk bijvoorbeeld aan Steve Aoki in 2018 en David Guetta vorig jaar. In het verleden stonden ook Armin van Buuren, Martin Garrix en Avicii al op ons grootste podium. We vonden het belangrijk om ook dit jaar weer een mega-act ons programma te laten leiden. We zijn daarom ontzettend blij en trots dat we 'de beste dj's van de wereld' hebben vastgelegd in de vorm van Dimitri Vegas & Like Mike. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze bezoekers zoveel mogelijk verschillende muziekstijlen te horen krijgen. Dat past bij onze geschiedenis, maar ook zeker bij wie we nu zijn. Bezoekers vinden daardoor altijd wel een podium waar ze enthousiast van worden en misschien worden ze ook nog wel verrast door een artiest die ze nog niet op hun radar hadden staan, op een podium waar ze niet per se voor kwamen.'

Meer informatie, de volledige line-up en kaartverkoop via dancevalley.com

2 opmerkingen

Zou een stevig podium bouwen als ik UDC was. Paul van Dijk doet graag clown act enzo.
Volgens mijn juist DVLM de clown act... Volgens mij kunnen ze nog geen 2 platen aan elkaar draaien...

Maar goed, desalniettemin ben ik blij met de line-up, zal alleen niet te veel bij de main te vinden zijn :)