Partyflock
 
­

ADE Pro Conferentie keert terug naar de Felix Meritis voor 25e editie Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Van woensdag 21 tot en met zondag 25 oktober staat onze hoofdstad in het teken van de 25e editie van het Amsterdam Dance Event, 's werelds grootste clubfestival en belangrijkste zakelijke conferentie voor elektronische muziek en haar industrie. Als onderdeel van deze jubileumeditie keert de organisatie met ADE Pro terug naar de Felix Meritis, dat eerder al van 1999 tot 2016 fungeerde als het "kloppend hart" van de conferentie.

ADE streek in 1999 voor het eerst neer in de Felix Meritis en bleef 18 jaar lang de belangrijkste conferentielocatie, tot het gebouw in 2017 een grondige renovatie moest ondergaan. De organisatie week daaropvolgend gedurende drie jaar uit naar het DeLaMar Theater bij het Leidseplein.

"Felix Meritis is één van de meest iconische en monumentale locaties aan de Amsterdamse grachten waarin ADE zich heeft weten te ontwikkelen tot het evenement dat het nu is.", aldus Meindert Kennis, directeur a.i. van ADE "Het resultaat van de renovatie van "de Felix" is spectaculair en deze heropening kon niet op een beter moment komen. Het stelt ons in staat om terug te keren naar onze thuisbasis voor onze 25e verjaardag, wat deze editie extra glans geeft" voegt ADE mede-directeur a.i. Jan-Willem van de Ven toe.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en 's werelds grootste clubfestival. Waar het ooit begon als een conferentie op één locatie, met 300 bezoekers en 30 DJ's verspreidt over drie locaties, trekt ADE tegenwoordig meer dan 400.000 bezoekers en biedt het een uitgebreid dag- en nachtprogramma met meer dan 1000 evenementen, 2500 artiesten en 600 sprekers verspreid over 200 locaties. Midoktober staat Amsterdam vijf dagen lang in het teken van elektronische muziek.

De eerste Limited Early Bird ADE Pro Passes, met toegang tot de volledige dag- en nachtprogrammering, zijn nu verkrijgbaar via deze link.

Meer nieuws over de conferentie en het festivalprogramma worden op korte termijn bekend gemaakt. Updates zijn hier te vinden.