Partyflock
 
­

Afrojack keert terug bij Spinnin' Records

gepubliceerd door , op
afbeelding Afrojack keert terug bij Spinnin' Records
OrganisatieSpinnin' Records Site
ArtiestAfrojack Site
Wereldberoemd DJ/producer Afrojack heeft weer getekend bij Spinnin' Records en neemt hiermee zijn eigen Wall Recordings terug naar de plek waar hij het ooit begon. De hernieuwde samenwerking trapt aanstaande vrijdag 21 februari af met nieuwe single 'All Night', featuring niemand minder dan Fifth Harmony zangeres Ally Brooke.

Afrojack – de artiesten naam van Nick van de Wall – lanceerde zijn Wall Recordings met groot succes in 2007, onder de vlag van Spinnin' Records. Vele baanbrekende clubtracks zijn door de jaren heen uitgebracht op het label, aanvankelijk afkomstig van de labelbaas zelf, maar ook van bekende artiesten als David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Sidney Samson, R3hab en Quintino. Wall Recordings werd de plek voor aanstekelijke, housey clubplaten, terwijl Afrojack een steeds groter stempel op de internationale dancescene wist te drukken met zijn muziek, persoonlijkheid en energieke optredens.

Spinnin' Records volgde eenzelfde pad. Het label speelt al jaren een belangrijke rol in het constant wisselende landschap van dance muziek. Op regelmatige basis worden nieuwe artiesten gepresenteerd, terwijl online miljoenen liefhebbers worden bereikt via ondermeer het eigen YouTube kanaal Spinnin' TV (ruim 26 miljoen subscribers), Instagram (3 miljoen) en Facebook (6.6 miljoen). De kracht en impact van het Nederlandse label is hierdoor elk jaar toegenomen.

"De terugkeer van Afrojack en zijn Wall label is een heel speciaal moment voor ons", zegt Spinnin's CEO Roger de Graaf. "We hebben jarenlang nauw met elkaar gewerkt, in een tijd dat we beide nog in de startfase van onze carrières zaten. Om Nick te zien uitgroeien tot de wereldster die hij inmiddels is, maakte me altijd trots en onder de indruk. Om hem dus weer terug te verwelkomen bij Spinnin', waar hij een serie fantastische platen gaat uitbrengen, is een enorme eer. Ik kan niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk van onze samenwerking af te trappen - welkom terug Afrojack!"

Afrojack keert officieel terug bij Spinnin' op vrijdag 21 februari, wanneer hij zijn nieuwe single 'All Night' uitbrengt. Featuring niemand minder dan Ally Brooke (Fifth Harmony) op vocalen, is het een sterke mix van dance energy met door pop gedreven hooks. Een plaat die vonken op de dansvloer zal geven, maar ook de radio en streaming playlists zal domineren, wederom het unieke productionele talent van Afrojack onderstrepend.

1 opmerking