Partyflock
 
­ Nederland

Dance D-Vision viert 10de verjaardag met 3 dagen feest

gepubliceerd door , op
Dance D-Vision
3 februari 2020
Het populaire festival Dance D-Vision wordt sinds 2011 georganiseerd op het festivalterrein van de Bevegemse Vijvers en trok tijdens de afgelopen editie 20.000 bezoekers uit heel België. In 2020 vindt het festival plaats op vrijdag 31 juli, zaterdag 1 en zondag 2 augustus.

Het thema van deze editie is: Magical Moments. Dat staat voor het delen van unieke momenten samen met vrienden en familie. Verwacht je aan een verbluffend decor met futuristische special effects. Dance D-Vision is een echte totaalbeleving, waarbij de organisatie een droomwereld creëert, waar bezoekers even al hun zorgen kunnen vergeten.

De eerste artiesten
Gezien het de tiende verjaardag van het festival is, tovert de organisatie een line-up van wereldniveau uit haar hoed. Zo zullen er artiesten staan die nog nooit voet op Zottegemse bodem hebben gezet. Met Mark With a K, Mandy, Afro Bros en Jamie-Lee Six als eerste namen, belooft het een fenomenale verjaardagseditie te worden.

Opnieuw gratis buurtfeest
Na het enorm succes van vorig jaar, nodigt de organisatie de buren opnieuw uit om op vrijdag 31 juli het feestweekend stevig in te zetten. Ook dit jaar voorziet de organisatie gratis toegang voor de buurtbewoners van het festival in Zottegem, althans voor de buren die zich tijdig registreren via de website. Dit jaar werkt de organisatie met een online pre-registratie, waardoor misbruik van de tickets uitgesloten wordt. De buurtbewoners krijgen hierover begin mei meer informatie via een persoonlijke uitnodiging in hun brievenbus.

Tickets
Voor een dagticket betaal je op zaterdag € 42,50 en op zondag € 37,50. Combitickets kosten € 70,00 en VIP-tickets kosten € 115,00 per dag, inclusief gratis streetfood all day and night. Wie twee dagen als VIP komt, betaalt daar € 200,00 voor. Nieuw dit jaar is het Magical Weekend ticket, waarmee bezoekers een heel weekend toegang hebben tot het festival en de camping, alsook de exclusieve pre-party op vrijdag.

Meer info en tickets zijn vanaf nu te vinden op dance-d-vision.be.