Partyflock
 
­ Nederland

'Johan Gielen Trance Classics' ongekend populair en terug op het strand van Bloemendaal tijdens paasweekend!

gepubliceerd door , op
Trance Classics
9 januari 2020
Zaterdag 11 april start Beachclub Later aan zee het zomerseizoen van 2020 met de 4e editie van 'Johan Gielen Trance Classics'! Het jaar dat Johan Gielen met zijn tweede 'Artist album' komt – vliegt deze trance-pionier ook nog steeds de wereld rond. Naast zijn huidige 'present' sets inclusief zijn nieuwste tracks op stages wereldwijd, is ook zijn Trance Classics-brand mega populair, met eerdere clubavonden in steden als Tokio, Chicago, Milaan en Madrid en stage hosts op festivals op o.a. Tomorrowland, Electronic Family, Streetparade Zurich en Nature One.

Het succes van Johan is dus nog steeds onlosmakelijk verbonden met zijn opvallende optredens door de jaren heen, een nummer #24 positie in de DJ mag top 100 in de jaren 2000, optredens in Top 100 clubs, festivals als Lowlands, Dreamstate, Tomorrowland, Mysteryland, Sensation, Untold en heeft hij maar liefst 18 keer op het podium van Trance Energy gestaan.

Op 11 april 2020 neemt Johan zijn fans opnieuw mee op zijn muzikale reis door het verleden.
De fans van het eerste uur, en de fans van vandaag zullen getuige zijn van de muzikale ontwikkeling van Johan.
Samen met gast Dj's MR SAM en Misja Helsloot staan er voor deze paaszaterdag maar liefst 7 uur lang Trance klassiekers op het menu. Een gevarieerde en fascinerende nacht van start tot finish, van vocaal en tech-trance tot progressief en hardtrance, het beloofde een geweldige avond te worden voor elke trance-liefhebber 'jong en oud'.

Alle Super Early Bird en Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht! Niet getreurd maar wees er wel snel bij! Er zijn nog tickets beschikbaar in de voorverkoop.

Tickets zijn verkrijgbaar via: .eventgoose.com