Partyflock
 
­

Het DIKSTE house feest van 2019 staat weer voor je deur!

gepubliceerd door , op
flyer DIRTY people
FeestDIRTY people #2 · The Second Edition
Datumzaterdag 28 december 2019
LocatieWinkel van Sinkel Site
WinactieDIRTY people actie, gesloten
Na een geslaagde eerste editie in Tilburg staat de 2e editie al ingepland op 28 december 2019. Met een nog betere line up, volop entertainment, de beste special effectten en het mooiste publiek van Nederland. 7 DJ'S waaronder Ruben Vitalis, Des Santos, Maus, Maximo, Mep Stones, I-CLUAD, Blaezinn, Vandalos en Italiander zullen de beste house beats uit de speakers van de Winkel van Sinkel laten knallen! Om de avond compleet te maken hosten maarliefst 2 MC'S de avond. MC G en de internationale bekende MC Iceman de avond.

Unieke avond!
Wat je bijna niet tegen komt op de wat kleinere house feesten is een OPENING en ENDSHOW. Secret-Events start elke keer de officiële opening om 01:00 uur en de endshow om 5:40. Met honderdduizend confetti stukjes, mooie danseressen, 4 exclusieve lasers en de beste DJ uit de scene. Zorg dat je dit spektakel niet gaat missen!

VIP experience
Naast de reguliere kaarten heeft Secret-Events ook VIP kaarten beschikbaar gemaakt. Hierbij heb je toegang tot je eigen VIP bar, eigen mooie WC's met led verlichting en eigen ruimte achter de DJ booth. Zo staan er lekkere hapjes, snoep en spekjes in deze ruimte. Ook heb je de mogelijkheid om jouw favoriete DJ te ontmoeten. De VIP ruimte is namelijk precies achter de DJ booth en elke DJ zal hier langs gaan om een praatje te maken met het publiek. Helaas zijn alle VIP kaarten al uitverkocht en zijn ze ook niet aan de deur te koop.

Winkel van Sinkel Utrecht
28 december toveren wij de Winkel van Sinkel van restaurant helemaal tot club. 900 bezoekers laten zich verbazen tot de beste technieken van Secret-Events en genieten maar liefst 8 uur lang van de beste house, EDM en clubmix beats.

Over Secret-Events
Secret-Events is het nieuwe house / EDM / clubmix feest. Met steeds de mooiste unieke locaties en de beste special effecten wilt Secret-Events hier het unieke house feest gaan worden. Secret-Events let hierbij op elke detail om zo de bezoeker een optimale beleving te geven. Nu zijn het nog maar 2 feesten per jaar maar wilt zich al snel uitbreiden naar de 4 feesten per jaar. Na een geslaagde eerste editie met een bijna uitverkochte editie weet Secret-Events dat bezoekers een uniek house feest willen zien.

Kaarten kopen?
Er zijn nog maar enkele reguliere kaarten of lady tickets beschikbaar. Haal ze nu snel en verzeker je zelf van een geweldige avond/nacht. Je kan de kaarten halen via Tickets