Partyflock
 
­

Flirterz NYE 'the masquerade'

gepubliceerd door , op
flyer Flirterz
FeestFlirterz · New Years Eve
Datumdinsdag 31 december 2019
LocatieThe BOX Site
WinactieFlirterz actie, gesloten
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The Box Amsterdam. Eén ding is zeker; als je 2019 onvergetelijk wilt afsluiten en 2020 spectaculair inluiden dan moet je op Flirterz NYE aanwezig zijn! Reken op de beste DJ's verdeeld over 2 areas, verbluffend entertainment in de zaal en op het podium en vele special effects.

Flirterz staat bekend om haar heerlijke sound, stilstaan is geen optie! Verwacht deze editie sexy house gemengd met urban beats waarin vooral latinhouse de boventoon voert met o.a. 'één van de beste DJ's van NL' Benny Rodrigues, 'legend' Gregor Salto, 'mr. Latinvillage' D-Rashid, Genairo Nvilla, Don James, de sexy DJ's Nafthaly Ramona en Charissa Jong en vele andere.

Om klokslag 12u zal Flirterz 2020 inluiden met een spectaculaire show en special effects. Zorg dat je daarbij aanwezig bent! Iedereen die voor 00u binnen is zal ook worden opgewacht met een glas bubbels om gezamenlijk te proosten!

VIP 'all-in'
Deze special editie is er de mogelijkheid 'All Inclusive' te feesten. Dit zogenaamde VIPUnlimited ticket geeft toegang tot het VIP-deck waar je onbeperkt drinken kunt bestellen (wodka,whisky etc) , je ontvangt een gratis locker en er wordt fingerfood geserveerd. Koop je VIP Unlimited ticket nu earlybird voor € 107,50 (later € 125,-) via flirterz.­nl

Voor Flirterz zijn ook beperkt VIP-tafels beschikbaar, neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met 0615482262.

Check de speciale groupstickets en ladytickets voor Flirterz. Reguliere prijs van de kaarten is
€ 32,50 ex fee. Koop je tickets nu flirterz.­nl of the-box.­events

The Box is gelegen nabij station Sloterdijk en goed bereikbaar met het OV en auto. Rondom de locatie zijn voldoende gratis parkeerplekken op loopafstand.