Partyflock
 
­

Verknipt New Years Eve

gepubliceerd door , op
Voor het eerst maakt Verknipt het dit jaar mogelijk om het jaar net zo goed te beginnen als af te sluiten. Op 31 december wordt voor de laatste keer in 2019 nog één keer alles uit de kast gehaald: Verknipt New Years Eve! Van 22:00 tot 07:00 wordt het leven op feestelijke wijze gevierd.

De Casco in Amsterdam wordt omgetoverd tot dé plek waar het jaar knallend ten einde komt, en het spectaculair begint. Een dikke productie met lichten, lasers en een grote vuurwerkshow om 00:00 kunnen hierbij niet ontbreken.

De variërende line-up gevuld met house, tech-house en techno, zorgt ervoor dat muzikaal gezien de avond op zijn best is. Karim Soliman, ANOTR en Luuk van Dijk brengen de beste house en tech-house tunes, waarna techno de avond vordert. Niemand minder dan Fatima Hajji, SHDW & Obscure Shape, SNTS en Klangkuenstler zorgen ervoor dat het een knallende eerste editie wordt om nooit te vergeten.

Inmiddels is de laatste ticketfase aangebroken, en dat betekent dat het niet lang meer zal duren voor deze avond compleet uitverkocht is. Wil je deze avond niet missen, koop dan snel nog één van de laatste tickets via verknipt.­org.