Partyflock
 
­

Rebirth Let's kick off the festival season together

gepubliceerd door , op
flyer REBiRTH Festival
FeestREBiRTH Festival · Island of Infinity
 
Datumzaterdag 10 april 2021
LocatieRaamse Akkers
De zomer wordt zonniger dan ooit met 180+ mega acts op 11 area's verspreid over het ultieme weekend festival eiland op vrijdag, zaterdag en zondag. Bij REBiRTH Festival 2020 gaat het feest altijd door!

Bekijk de volledige line-up hier

Na onze zomerse pre-party op vrijdag met maar liefst 2 area's, kun je een ontelbaar aantal speciale acts, showcases en outdoor activiteiten vinden op zaterdag om jou het echte vakantiegevoel te geven. Op zondag komen de die-hards naar buiten met nóg meer acts, een exclusieve Gunz for Hire Mainstage hosting en nog veel meer! REBiRTH Festival staat volledig in het teken van een perfecte sfeer, nieuwe vrienden maken en de tijd van je leven hebben.

Early Bird op 26 november (18:00)
De Early Bird kaartverkoop start op dinsdag 26 november om 18:00 via de website van REBiRTH Festival. Zorg dus dat jij en je vrienden klaar zitten om die €5,- korting op alle tickets en pakketten te pakken!

Verblijf je op onze Residence Camping? Door pasen is bijna iedereen vrij de maandag na REBiRTH. Zorg dus dat je je zwempak, zonnebril en zonnebrand meeneemt, want 10, 11 & 12 april wordt een vakantie om nooit meer te vergeten.

"Let's kick off the festival season together!"

1 opmerking

ThemcQ
Artiest Exodus
Was een leuk feest vorig jaar maar veel te koud brrr sla het dit jaar maar over