Partyflock
 
­

Lil Kleine nodigt iedereen uit om mee te spelen in zijn nieuwe gepersonaliseerde clip 'Blijven'

gepubliceerd door , op
afbeelding Lil Kleine nodigt iedereen uit om mee te spelen in zijn nieuwe gepersonaliseerde clip 'Blijven'
ArtiestLil Kleine Site
Vandaag brengt Lil Kleine in samenwerking met Samsung een bijzondere nieuwe videoclip uit waar iedereen in mee kan spelen. In deze video van zijn nieuwe single 'Blijven' is te zien hoe Lil Kleine in een zinderende achtervolging probeert te ontkomen aan een groep gangsters. Fans kunnen nu de rol van Lil Kleine's handlanger spelen door hun eigen unieke en persoonlijke versie van de video te maken op de website lilkleineenik.com. Vervolgens is de persoonlijke videoclip te delen via alle social media-kanalen.

Lil Kleine licht toe: "Alles wat ik uitbreng moet next level zijn. Altijd beter, sicker of innovatiever. Het moet op zichzelf staan en niet te vergelijken zijn met wat anderen doen. Natuurlijk vind ik het vet dat ik samen met Samsung die visie heb kunnen doortrekken naar een videoclip, of eigenlijk: dé videoclip. En dat ik m'n fans door middel van deze technologie onderdeel kan laten zijn van dit project - mijn muziek maakt het af."

'Blijven' zal net als Lil Kleine's voorgaande singles 'Het Geluid', 'Dichterbij Je', 'Rook', 'Af en Toe' en 'Vol' te horen zijn op het aanstaande album van de rapper, getiteld 'Het Album'.

Dichter bij de artiest
'Blijven' is de eerste gepersonaliseerde videoclip van Nederland. Willem Visser, VP Mobile bij Samsung Benelux vertelt; "Samsungs doel is om middels innovatieve technologie mensen te helpen mogelijk te maken wat ze eerst voor onmogelijk hielden. Met deze dynamische videoclip brengen we de fans nog dichterbij de artiest." De gepersonaliseerde clip is gecreëerd met het Storyteq Dynamic Video Platform; dit platform stelt gebruikers in staat om op basis van persoonlijke gegevens en social media koppelingen een persoonlijke versie van de clip te creëren.1 opmerking

ThemcQ
Artiest Exodus
Als je dacht dat je alles hebt gehad komt deze pisvlek om de hoek zetten.­