Partyflock
 
­

Ran-D en Psyko Punkz maken nieuwe versie van K's Choice-hit "Not an addict"

gepubliceerd door , op
afbeelding Ran-D en Psyko Punkz maken nieuwe versie van K's Choice-hit "Not an addict"
ArtiestenRan-D Site
Psyko Punkz Site
Het is inmiddels bijna vijfentwintig jaar geleden sinds 'Not An Addict' van de Belgische band K's Choice wereldwijd succes vergaarde, maar dankzij Ran-D en Psyko Punkz is de megahit nu weer nieuw leven ingeroepen. In samenwerking met Sam Bettens, de zanger van K's Choice, staken de Nederlandse hardstyle-acts de track in een nieuw jasje om zo 's werelds grootste festivals op hun kop te zetten, zoals eerder dit jaar tijdens Defqon.1.

Luister naar Ran-D & Psyko Punkz feat. K's Choice – Not An Addict:Ran-D & Psyko Punkz: "Het is een enorme eer voor ons om een track met K's Choice te maken. We zijn superblij met het resultaat, want uiteindelijk leven we allemaal voor de muziek."

K's Choice: "We hebben enorm veel te danken aan onze bekendste song, maar het zal niemand verbazen dat 'Not An Addict' intussen geen geheimen meer heeft voor ons. We zijn dan ook enorm blij en trots te zien dat dit lied een nieuwe generatie lijkt te inspireren en nog steeds een leven leidt, met de meer hedendaagse versie van Ran-D en Psyko Punkz als een zeer krachtig voorbeeld."

Voor Ran-D (Randy Wieland), die geldt als een van 's werelds meest vooruitstrevende Hardstyle-artiesten, is 'Not An Addict' de perfecte opvolger van zijn vorige hit. 'Zombie', die voor het eerst te horen was op Qlimax 2016 en een jaar later officieel werd uitgebracht, bereikte de status van gouden plaat in Nederland en veroverde meerdere nationale Spotify-charts (bijvoorbeeld #1 in Chili). In totaal is de track nu bijna veertig miljoen keer afgespeeld op de populaire streamingservice.

Psyko Punkz werd in 2008 opgericht en groeide al snel uit tot een van de meest spraakmakende acts in de hardstyle scene. De act stond op grote festivals als Qlimax, Defqon.1, Decibel, Reverze, Tomorrowland en Mysteryland, en stond zelfs tweemaal in de DJ Mag Top 100 DJs-poll.

K's Choice, veelvuldig benoemd als een van de meest succesvolle Belgische bands, werd opgericht in 1992 door Sarah (nu Sam) en Gert Bettens. Door de jaren heen stonden ze veelvuldig in de Top 10 met albums als 'Paradise In Me', 'Cocoon Crash', 'Echo Mountain' en 'The Phantom Cowboy' (waarvan laatstgenoemde zelfs meteen naar #1 schoot in België) en scoorden ze meerdere gouden en platina platen. Hun grote doorbraak kwam in 1995 met de release van 'Not An Addict', die hun naam ook op internationaal vlak op de kaart zette. Nu, 25 jaar later, wordt deze single nog altijd regelmatig gedraaid op de radio.

2 opmerkingen

hank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker https://messenger.red/ around to check if its possible but couldnt get it done. Now that i have seen https://vidmate.onl/ the way you did it, thanks guys
with
regards
Thanks for https://showbox.run/ sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.