Partyflock
 
­

Armin van Buuren binnen vijf dagen gouden plaat voor nieuw album

gepubliceerd door , op
afbeelding Armin van Buuren binnen vijf dagen gouden plaat voor nieuw album
Nog geen vijf dagen na de release van 'Balance' heeft Armin van Buuren een award in ontvangst mogen nemen voor zijn zevende artiestenalbum. Tijdens de 538 Ochtendshow, waar hij deze morgen eenmalig aanschoof als sidekick van Frank Dane, kreeg de Nederlandse dj en producer een gouden plaat uitgereikt voor het album. Een van de singles van het album, 'Unlove You' (met NE-YO), werd afgelopen vrijdag al uitgeroepen tot 538 Dance Smash en GrandSLAM!.

Armin van Buuren: "Wauw, wat een verrassing! Ik had nooit durven dromen dat 'Balance' zo snel na release al goud zou zijn in Nederland, dus ik had dit echt niet zien aankomen. Echt te gek!"

Vorige week vrijdag, op de dag dat 'Balance' uitgebracht werd, onthulde Armin van Buuren nog drie unieke muurschilderingen in New York, Mexico City en Amsterdam. Deze muurschilderingen, die gemaakt zijn door respectievelijk HoxxoH, Solteroarte en Mr. June, vertellen op hun eigen manier het verhaal achter 'Balance' en beschikken elk over een Spotify-code. Wanneer bezoekers deze code scannen zullen ze naar het album worden geleid en zo de straatkunst en muziek van het album tegelijkertijd kunnen ervaren.

Aanstaande vrijdag organiseert Armin samen met 538 een unieke 'ochtendrave' in Amsterdam, speciaal voor luisteraars van De 538 Ochtendshow en 538 Members.