Partyflock
 
­

Yellow Claw lanceert Amsterdamned stripboek tijdens ADE

gepubliceerd door , op
afbeelding Yellow Claw lanceert Amsterdamned stripboek tijdens ADE
ArtiestYellow Claw Site
Het Nederlandse DJ duo Yellow Claw opent een tijdelijke stripboekwinkel in Amsterdam om de release van hun nieuwste track "Amsterdamned" te vieren. Tijdens de release van "Amsterdamned" is er een beperkte oplage van 5.000 stripboeken beschikbaar die bemachtigd kunnen worden door Yellow Claw super fans tijdens de vier-daagse pop-up winkel tijdens het Amsterdam Dance Event, dat op 17 oktober van start gaat.

Beide Yellow Claw leden Jim Taihuttu en Nils Rondhuis zullen in de winkel aanwezig zijn om exemplaren van hun stripboek te signeren. Ook zullen er andere activiteiten gedurende de week zijn zoals: live ''Amsterdamned'' tattoo sessies, een photobooth, demo drops en meer.

"Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het produceren van een nummer dat ons enorm heeft geïnspireerd. Het nummer klonk als een soort soundtrack van een anime film of strip saga. We kregen het maar niet uit ons hoofd. Na een urenlange creatieve brainstorm zonder slaap, besloten we een stripboek te maken. Als we nu terugkijken, is het waanzinnig om te zien wat je kan bereiken als je ergens vol voor gaat en een team van dedicated mensen om je heen verzamelt." - Yellow Claw

De pop-up winkel is geopend voor het publiek van donderdag 17 oktober tot en met zondag 20 oktober. Naast de stripboeken zal er ook merchandise in de stijl van het stripboek verkocht worden bestaande uit o.a; een kledinglijn, skateboards, accessoires en meer. Het stripboek en de merchandise zal ook in de webshop van Yellow Claw beschikbaar zijn.