Partyflock
 
­

Lucas & Steve releasen dancetrack 'Perfect' met singer-songwriter Haris

gepubliceerd door , op
Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve zijn een samenwerking aangegaan met singer-songwriter Haris. Vandaag releasen ze de langverwachte 'catchy' track 'Perfect'. Met 'Perfect' blazen ze de wereldberoemde klassieker 'Take on me' van A-Ha nieuw leven in. Het resultaat is een ultieme mix van klassieke melodieën met opzwepende dance beats. Met diverse wereldwijde hits op hun naam heeft het beroemde duo nu weer een ultieme dancehit te pakken.

"Door open te staan voor nieuwe ervaringen en kansen in het leven te grijpen, kunnen hele onverwachte dingen ontstaan. Liefde en nieuwe vriendschappen kunnen ineens op je pad komen als je volop van het leven geniet. Dat kan het perfecte gevoel oproepen van puur geluk. Dat gevoel hebben we echt willen pakken in dit nummer. We zijn er zo trots op en we zijn zo blij dat we dit eindelijk met onze fans kunnen delen," aldus Lucas en Steve.

Van Tomorrowland tot Amsterdam Dance Event
Lucas & Steve stonden deze zomer weer op alle grote festivals ter wereld. Ze deden ze onder meer Miami Music Week aan, draaiden ze het dak eraf tijdens Tomorrowland en lieten ze een onvergetelijk indruk achter op de mainstage van Mysteryland. En dat niet alleen, ze waren ook nog te vinden op diverse podia in Azië en Amerika. Last but not least bestormden de jongens dit jaar ook nog de hitlijsten. In maart bracht het duo samen met Armin van Buuren Don't Give Up On Me uit en onlangs kwamen ze met de succesvolle track Long Way Home. Hun vorig jaar gelanceerde single 'Where Have You Gone' heeft inmiddels meer dan 60 miljoen streams. Op 18 oktober staan ze tijdens Amsterdam Dance Event in een voor een derde jaar op rij uitverkochte Q-Factory met hun welbekende event Skyline Sessions.

Lucas & Steve - 'Perfect '(feat. Haris) is vanaf nu te streamen op Spotify.